Bereidingswijze
Snijd de courgette in schijfjes.
Snijd de ajuin in maantjes.
Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
Snijd de oesterzwam in reepjes.
Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzig beetgaat (al dente).
Verhit de olijfolie in de wok tot de olie gloeiend heet is.
Bak hierin de kalkoenreepjes.
Als de kalkoenreepjes kleur gekregen hebben, voeg je er de oesterzwam bij.
Kruid met peper en zout.
Schep nu alles op een schaal.
Bak nu de ajuin in de wok (voeg eventueel nog wat olie toe).
Na een paar minuten voeg je er de courgette bij.
Pers er het teentje look over en voeg er de oregano aan toe.
Laat een 5 tal minuten bakken.
Spoel de penne nu af onder heet stromend water.
Doe de penne terug in de wok bij het groentenmengsel.
Overgiet met de room.
Laat alles nu goed doorwarmen.
Serveer meteen.