Bereidingswijze
Maak de blanke botersaus.
Kuis de vis en snijd in blokjes van 1,5 cm.
Kuis de scampi en verwijder het darmkanaal.
Ontvel en ontpit de tomaten.
Snijd ze in brunoise (dobbelsteentjes).
Hak de selder fijn.
Schaaf de aardappelen in schijfjes van 1 mm dikte.
Pocheer de aardappel lichtjes in gezouten water.
Pocheer de lasagnevellen in gezouten water.
Wok de scampi in wat olie gedurende 1 minuut en kruid met peper en zout.
Wok de vis zeer kort aan in olijfolie en kruid met peper en zout.
Stoof de selder aan met de tomatenbrunoise, kruid met een geperst teentje knoflook, peper en zout, voeg er wat olijfoliie aan toe en wat balsamico azijn.
Napeer er wat saus op een brod.
Schik er wat van het groentenmengsel op en leg er een lasagnevel op.
Daarop komt wat vis, scampi en groenten en aardappel.
Terug een lasagnevel enz..
Werk af met wat selderblad en serveer meteen.