Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170°C.
Klop de 4 eiwitten met het zout stijf.
Meng de suiker beetje bij beetje onder de eiwitten.
Als alle suiker is opgenomen zal het eiwit zeer stevig en glanzend zijn.
Zeef nu de maÔzena boven het eiwit en sprenkel er de azijn over.
Spatel beide onder het eiwitschuim met een grote metalen lepel.
Vorm 8 cirkels van 10 cm diameter op twee siliconenmatjes.
Maak een kuiltje in de meringues zodat je ze na het bakken kunt vullen.
Zet de meringues in de oven en verminder onmiddellijk de temperatuur naar 130°C.
Bak ze gedurende 1 uur.
De meringues zijn klaar als ze droog aanvoelen en gemakkelijk van het matje loskomen.
Zet de oven uit, laat de meringues in de oven afkoelen met de ovendeur op een kiertje.
Schil het fruit en snijd in kleine brunoise of mix het.
Schep de syllabub in de meringue en overstrooi met het fruit.