Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220°C.
Halveer de lamsfilets in de breedte.
Kruid met peper en zout.
Smelt 50 gram boter in een pan.
Schroei de lamsfilets dicht op hoog vuur.
Neem uit de pan en bewaar de vleessappen.
Rol het deeg uit tot 8 rechthoeken van 20 cm op 10 cm.
Bestrijk elke rechthoek met 1 tl pesto.
Dep het lamsvlees goed droog en leg elke filet op een deeglap.
Leg nog 1 tl pesto op elke stuk vlees en vouw dan het deeg dicht.
Bestrijk de uiteinden met water en vouw de pakketjes dicht.
Draai de pakketjes om en maak enkele insnijdingen aan de bovenkant.
Laat een kwartier rusten.
Meng ondertussen de eierdooier met 1 el water.
Bestrijk de pakketjes met dit eiermengsel.
Bak de pakketjes 12 minuten in de oven goudbruin.
Doe intussen de vleessappen in een pannetje met de lamsbouillon en de marsalawijn.
Laat de helft inkoken en klop er daarna de rest van boter onder.
Serveer met bijvoorbeeld oventomaten.