Bereidingswijze
Pel en halveer de sjalotten.
Snijd het stoofvlees in brunoise van 2 cm op 2 cm.
Hak de koriander fijn.
Verhit de olie in een grote pan en voeg er de sjalotten en de rundsbrunoise aan toe.
Pers er de tenen knoflook over uit.
Kruid met peper en zout.
Bak gedurende 5 minuten het vlees rondom bruin.
Meng de currypasta met de runderbouillon en voeg dit bij het vlees.
Meng alles goed door.
Breng aan de kook en laat onder deksel gedurende 1 uur tot anderhalf uur sudderen.
Pers 2 sinaasappelen en rasp de schil van 1 sinaasappel.
Schil de andere 2 sinaasappelen dik zodat alle witte velletjes verdwenen zijn.
Snijd nu partjes sinaasappel tussen de vliezen uit.
Vermeng de maïzena met het sinaasappelsap.
Als het vlees gaar is voeg je de sinaasappelrasp bij het vlees.
Giet het sinaasappelsap bij het vlees en breng aan de kook.
Laat al roerend een paar minuten doorkoken tot saus bindt.
Proef af met peper en zout en voeg er dan de sinaasappelpartjes aan toe.
Dien meteen op en garneer met de koriander.