Bereidingswijze
Snijd de aubergines in plakken van 1 cm dikte.
Leg ze naast elkaar op een rooster en overstrooi goed met zout.
Laat ze een kwartier staan, spoel ze af en dep ze goed droog met keukenpapier.
Pers de limoen.
Snipper het chilipepertje heel fijn.
Hak de muntblaadjes feel fijn.
Was de spinazieblaadjes en ontdoen van de steeltjes en de eventuele dikke nerven.
Dep droog.
Prak de fetakaas en meng met de munt, chilipeper en de limoen.
Breng op smaak met zwarte peper.
Rooster de pijnboompitten in een pan met anti-aanbaklaag zonder vetstof.
Let op dat ze niet verbranden.
Smeer de plakken aubergine aan beide zijde goed in met olijfolie.
Rooster de plakken aubergine in een grillpan of op een barbeque gedurende 2 minuten langs elke zijde.
Leg op elke plak een laagje spinazieblaadjes.
Strijk een eetlepel fetakaas op een aubergineplak en rol deze op.
Zet vast met een cocktailprikker of een tandenstoker.
Overgiet de rolletjes met nog wat olijfolie.
Serveer met verse koriander en de pijnboompitten.