Bereidingswijze
Was 150 gram aardbeien en dep ze heel goed droog.
Kuis de aardbeien en snijd ze in twee.
Meng de aardbeien met suiker naar smaak en laat ze een nachtje marineren.
Haal de aardbeien door een zeef.
Proef de coulis af met enkele druppels citroensap.
Snijd de overige aardbeien in stukken.
Week de blaadjes gelatine.
Klop de room op en plaats in de koelkast.
Zeef de pulp van de passievruchten en weeg 160 gram af.
Los de suiker op in het passievruchtsap.
Verwarm héél licht het passievruchtensap en los er de gelatine in op.
Meng de helft van het sap door de room.
Spatel nu de room door het sap.
Vul de glaasjes met de de aardbeiencoulis en wat stukjes aardbei.
Spuit nu de mousse op de aarbeicoulis en plaats enkele uren in de koelkast.
Werk af met nog wat aardbeien en dien op.