Bereidingswijze
Snipper de ajuin en het knoflook.
Voorverwarm de oven op 190°C.
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ajuin en het knoflook.
Roerbak dit op laag vuur zacht gedurende 5 minuten.
Doe het lamsgehakt erbij en roerbak het los tot het bruin is.
Voeg de tomatenpuree toe en de bloem.
Laat een minuutjes meebakken en giet er dan de gevogeltefonds erbij.
Breng op smaak met kaneel, peper en zout.
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat het dan onder deksel een halfuur sudderen.
Kook de macaroni beetgaar in gezouten water.
Snijd de tomaten in schijven.
Schep het gehaktmengsel in een grote ovenschaal en leg er de schijven tomaat op.
Doe yoghurt en de eieren in een schaal en klop alles goed op.
Roer er de pasta door.
Schep het pastamengsel op het gehaktmengsel en plaats gedurende een uur in de oven.
Dien onmiddellijk op.