Bereidingswijze
Snijd de pancetta in reepjes.
Snipper de ajuin.
Snijd de bleekselder in maantjes.
Hak de peterselie fijn.
Maak het recept pastadeeg.
Maak lasagnevellen van het pastadeeg.
Smelt de boter in een pan en voeg er de pancetta, de ajuin en de selder aan toe.
Roerbak gedurende 5 minuten op laag vuur.
Voeg de doperwtjes toe en roerbak gedurende 3 minuten.
Roer er de tomatenpuree en de peterselie door.
Bevochtig met de gevogeltebouillon.
Kruid met peper en zout.
Breng aan de kook, zet het vuur zacht en laat 10 minuten onder deksel zachtjes sudderen.
Snijd ondertussen de lasagnevellen in vierkantjes van 2 cm.
Doe de pasta erbij en laat nog 3 minuten zachtjes sudderen tot de pasta al dente is.
Roer er de parmaham door en breng op smaak met peper en zout.
Serveer meteen.