Bereidingswijze
Klop met een vleeshamer of met een pan met dikke bodem het vlees tot ongeveer 3 mm dikte.
Meng in een ondiepe schaal de melk met de mosterd.
Hak de salie fijn en voeg het bij de melk.
Pers het knoflook in de melk.
Leg de schnitzels erin en draai ze goed om.
Dek af met huishoudfolie en laat de schnitzels 4 tot 6 uur marineren in de koelkast.
Neem een diep bord met bloem en kruid met peper en zout.
In een andere diep bord klop je de eieren los.
Maak een mix van het paneermeel en de gemalen amandelen.
Neem de schnitzels uit de marinade en laat goed uitdruipen.
Wentel ze eerst door de bloem en daarna door de eieren.
Druk ze dan stevig aan in het amandelmengsel zodat het laagje goed hecht.
Verhit in een pan een laag olie van 1 cm.
Bak de schnitzels hierin rondom goudbruin.
Kruid ze met peper en zout en serveer met partjes citroen.