Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 180°C.
Kook de eieren hard.
Snijd de kippefilets in brunoise (dobbelsteentjes).
Snijd de gekookte eieren in brunoise.
Snipper de ajuinen.
Bak de kippenblokjes aan in olijfolie samen met de ajuin, de peterselie en de koriander.
Kruid met saffraan, gember, peper en zout.
Laat dit een half uur op een zacht vuurtje stoven onder deksel.
Na het bakken voeg je de blokjes eieren toe en laat nog een paar minuutjes verder sudderen.
Giet het geheel in een vergiet en laat uitlekken.
Smelt wat boter en bestrijk er de vellen brickdeeg mee.
Leg in een grote, ronde en goed ingevette bakvorm 5 vellen brickdeeg.
Schep er de apparail van kip op.
Dek af met de andere blaadjes brickdeeg en druk goed aan.
Bak de pastilla gedurende 12 minuten goudbruin in het midden van de oven.
Serveer meteen.