Bereidingswijze
Dit is een recept van : De Kookfanaten Hobbykoken Antwerpen
Voorverwarm de oven op 180°C.
Verwijder de hoedjes van de tomaten.
Maak de tomaten voorzichtig leeg met een koffielepel.
Hou het vruchtvlees bij om er een tomatensaus mee te maken.
Draai de tomaten om op een bord, dit om het overtollig vocht te verwijderen.
Snipper de ajuin, de champignons en het knoflook.
Hak de peterselie en de dragon fijn.
Meng het gehakt met het knoflook, de ajuin en de heel fijn gesneden champignons.
Voeg er de peterselie en de dragon bij, zout, peper en de koffielepel rijst.
Goed mengen.
Neem de tomaten en vul rijkelijk op.
Leg er de hoedjes terug op, strooi er wat broodkruim op en leg er een stukje boter op.
Plaats 20 min in de oven.
Serveer met tomatensaus, rijst of puree aardappelen