Bereidingswijze
Maak het recept citroenmousse.
Doe de eieren in een kom, samen met de suiker en klop dit stevig op met een mixer tot een schuimige massa.
Zeef de bloem, bestrooi dit bij de opgeklopte eieren en meng voorzichtig met een spatel.
Leg bakpapier in een bakplaat en giet het deeg erop en strijk mooi open.
Bak in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 10 minuten.
Haal de biscuit uit de oven.
Leg er een natte handdoek over en draai hem om op de handdoek en laat de biscuit afkoelen met het bakpapier er nog op.
Klop de room stevig op, samen met de bloemsuiker en zet de opgeklopte room in de koelkast om op te stijven.
Haal het bakpapier van de biscuit en besmeer met citroenmousse, leg er enkele aardbeien schijven op, rol voorzichtig op.
Besmeer vervolgens met de ijskoude slagroom en versier met bloemsuiker en verse aardbeien.