Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 200°C.
Maak het recept tikka masala.
Schil de aardappelen en was ze.
Dep droog en snijd ze in schijfjes van 1 cm dikte.
Was de tomaat en dep droog.
Snijd in schijven van 1 cm dikte.
Wrijf de tagine in met olie.
Schik de aardappelen en de tomaten onderaan de tagine.
Verwijder de zaadlijsten van de paprika en schil hem met een dunschiller.
Snijd de paprika in reepjes.
Verdeel de paprika over de tagine en strooi er de erwten over.
Leng de tikka masala aan met olie zodat je een papje verkrijgt.
Wrijf hiermee de kippefilet royaal in en verdeel de rest over de tagine.
Leg de kippefilet in het midden.
Schuif de tagine 45 minuten tot 1 uur in de oven.
Controleer na 45 minuten of de aardappelen al gaar zijn.
Serveer met rijst of brood.