Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snijd ze in een kleine brunoise van 1 cm op 1 cm.
Kook ze gedurende 2 minuten in gezouten water – laat uitlekken en afkoelen.
Dop de groene boontjes en snijd ze op ongeveer 3 cm lengte.
Kook ze beetgaar in gezouten water - laat uitlekken en afkoelen.
Spoel de maïs en de bruine bonen schoon onder stromend water – laat uitlekken.
Snijd de zoete puntpaprika in kleine stukjes.
Snipper de ajuin.
Kruid de koteletten rondom met peper, zout en tex-mex kruiden.
Korst ze aan en bak ze rondom gaar in 8 tot 10 op klein vuur, afhankelijk van de dikte.
Verhit een laag olie in een wokpan en wok de groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur.
Kruid met peper, zout en tex-mex kruiden.
Verdeel de groenten over de borden en leg er een kotelet op.
Napeer met wat olie van de wokgroenten.