Bereidingswijze
Pizza Prosciutto (tomaat, kaas, ham)
Pizza Salami (tomaat, kaas, salami)
Pizza ai Funghi (tomaat, kaas, champignons)
Pizza Quattro Formaggi (gorgonzola, mozzarella, pecorino en parmezaamse kaas)
Pizza al Tonno (tomaat, kaas, tonijn, ui)
Pizza Napoletana (tomaat, kaas, ansjovis, olijven, kappertjes)
Pizza alle Melanzane (tomaat, kaas, aubergine, Parmezaanse kaas, basilicum, zwarte peper)
Pizza Caponne (tomaat, kaas, champignons, ui)
Pizza Margherita (tomaten, mozzarella en basilicum)
Pizza Quattro Stagioni (tomaat, kaas, ham, champignons, salami, artisjokken)
Pizza Cappriciosa (tomaat, mozzarella, ham, champignons en artisjokken)
Pizza calzone (gevulde dubbelgevouwen pizza, met verschillende ingrediënten)
Pizza Hawaï (tomaat, kaas, ananas en eventueel ham)
Pizza Frutti di Mare (tomaat, kaas, diverse zeevruchten)
Pizza Calabrese (tomaat, kaas, salami, olijven, Spaanse peper, oregano)
Pizza Cipolle (tomaat, kaas, ui)
Pizza Caprese (tomaat, verse mozzarella, basilicum)
Pizza con Prosciutto Crudo (tomaat, kaas, rauwe ham)
Pizza con Funghi e Olive (tomaat, mozzarella, champignons en zwarte olijven)