Bereidingswijze
Meng de bloemsoorten en de eieren tot een soepel deeg.
Haal dit deeg door de gladde rollen van de pastamachine, tot het mooi van structuur is, en maak de pasta dan steeds dunner tot op de 1 na dunste stand.
Bak het eekhoorntjesbrood op middelhoog vuur in wat boter.
Kruid met peper en zout.
Leg vervolgens een grote plak pasta op een goed bestoven werkvlak.
Leg de vulling er zo op, dat je rondom een randje deeg vrijhoudt.
Leg dan over de vulling heen een nieuwe lap deeg.
Druk het deeg rondom de vulling op elkaar en snijd met een kartelmesje vierkant om de balletjes heen.
Als het goed is heb je nu gevulde pastakussentjes, oftewel ravioli.
Leg de ravioli op een met bloem bestoven schaal tot je ze gaat koken.
Kook een pan met ruim water met een flinke eetlepel zout.
Voeg hieraan de pasta toe en kook deze 3 minuten.
Druk de pasta eventueel voorzichtig onder water als ze te erg gaan drijven (er zit lucht in de kussentjes waarschijnlijk).
Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze goed uitlekken.