Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
TXTzoek
zoek
#FormSendSuccess
#FormSendError
Visgerechten
Bouillabaisse
Bourride met zeevis, mosselen en garnalen
Brandade van kabeljauw : Kabeljauwmousse
Brochette van zeeduivel met laurier
Brochette van zeeduivel met Parmaham
Buljol
Calderade
Cataplana
Ceviche van sardines met kokos
Ceviche verde van makreel
Een torentje van lauwe zalm en aardappelschijfjes met kaviaar
farce van vis - mousseline van vis - vulling van vis
Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
Fideua
Fish and chips
Forel met wittewijnroomsaus, bieslook, peterselie en amandelen
Gamba met gemberrijst op een zalfje van curry mousseline
Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
Gebakken heilbot met botersaus natuur
Gebakken heilbot met groentenschotel
Gebakken heilbot natuur
Gebakken inktvis
Gebakken kabeljauw in Gandahamjasje met tomaat
Gebakken kabeljauw in spekkorst
Gebakken kabeljauw met bospaddestoelen in roomsaus
Gebakken kabeljauw met gestoofd witloof
Gebakken kabeljauw met mosterd-mascarpone in spekkorst
Gebakken kabeljauwhaasje met hollandaisesaus
Gebakken kabeljauwhaasje natuur
Gebakken kabeljauwstaart
Gebakken makreel in de oven
Gebakken meivis met knoflook
Gebakken paling gekarameliseerd in honing met zeekraal
Gebakken paling natuur
Gebakken pangasiusfilet
Gebakken pangasiusfilets in pankokorst
Gebakken pladijs
Gebakken pladijs met botersaus
Gebakken rode poon op een bedje van skordalia
Gebakken roodbaars in mycryo met visfumet-roomsaus
Gebakken roodbaarsfilet in citroenbotersaus
Gebakken roodbaarsfilet natuur
Gebakken steenbolk natuur
Gebakken tarbotfilet met asperges en witte wijnsaus
Gebakken tongfilets met citroenboter
Gebakken tonijn in groene saus
Gebakken victoriabaars natuur
Gebakken zalm in de oven
Gebakken zalm met een saus van waterkers en spinazie
Gebakken zalmfilets met een yoghurt-kappertjessaus
Gebakken zalmforelfilets met citroenboter
Gebakken zeeduivel in een honing-sojasaus
Gebakken zeewolfhaasje natuur
Gefileerde goudbrasem, gebakken met rozemarijn en een moes van sjalot
Gefileerde tarbot met witloof en verse koriander
Gefrituurde lotte - goujonettes met bieslookroomsaus
Gefrituurde pikante sprotjes
Gegratineerd witloof met gerookte zalm
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Gegrillde rode mul
Gegrillde zalmforel
Gemarineerde kabeljauw in rauwe ham op een bedje van tomaat mozzarella
Gemarineerde makreel
Gemarineerde sardines met limoenolie
Gemarineerde sardines op een groentebedje met een mayonaise-frambozen vinaigrette
Gepaneerde pladijsfilets
Gepocheerd kabeljauwhaasje met zijn mousselinesaus
Gepocheerde forel met blanke botersaus
Gepocheerde rogvleugel met kappertjessaus
Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
Gepocheerde zalm in champagne
Gerookte zalmpastei
Geroosterde inktvis gevuld met feta in tomatensaus
Gestoofde kabeljauw op zijn Spaans
Gestoofde zalm met oesterzwam en pompoen
Gestoomd kabeljauwhaasje op een bedje van spinazie
Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
Gestoomde tongrolletjes met scampi, pijpajuin en eieren
Gestoomde vismedaillons van zeetong en zalm
Gestoomde zalmfilet natuur
Gevulde sardienen met appel, calvados en zure room
Gevulde sardientjes met rozijnen
Heibot crudo
Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
Indian curry met vis en groenten
Kabeljauw duglere
Kabeljauw met gegratineerde groenten
Kabeljauw met tomatencompote en courgettespaghetti
Kabeljauw op Baskische wijze
Kabeljauw op Vlaamse wijze
Kabeljauw pizzaiola
Kabeljauwhaasje gepocheerd in de oven
Kabeljauwhaasje menuniere
Kabeljauwhaasje op vel gebakken in de oven
Kikkerbilletjes en rivierkreeftjes met noilly prat saus en basilicum
Kruidige viskroketten
Maatjes met garnituur, krieltjes met tzaziki
Meivis in het groen
Nootjes van gegrilde tonijn met citroengras, gesauteerde snijbonen
Op vel gebakken kabeljauw met knoflookbouillon
Op vel gebakken tarbotfilet
Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
Ovengebakken rode poon natuur
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Ovengebakken zeeduivel natuur
Paella a la Valencia
Paella de marisco
Paling in het groen
Paling in roomsaus met tuinkruiden
Panade van panko en Gruyerekaas voor vis
Pastei van kabeljauw en zalm
Paupiette van rog gevuld met grijze garnalen
Pijlinktvis met chorizo en salsa verde
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
Pladijsfilets met muskaatdruiven Leopold III
Pralines van rauwe zalm
Rogvleugel met bruine boter en kappertjes
Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
Saltimbocca van tarbot met Parmaham en salie
Savooirolletjes met scampi's en tomatenroomsaus
Schelvis met hollandaisesaus
Schelvis met hollandaisesaus en gebakken champignons
Schelvis natuur
Slibtong in knoflookolie
Taramasalata
Tarbot en tong duglere
Tartaar van gerookte zalm met venkel
Tartaar van maatjesharing
Tartaar van tonijn
Tartaar van vis
Tonijnpastei met kappertjes
Tonijnsalade
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
Vispakora
Vispannetje
Vispannetje met zeetongrolletjes in saffraanroomsaus
Vispersillade met hazelnoot
Vispersillade met pijnboompitten
Waterzooi van Noordzee vis
Waterzooi van vis
Wijtingfilet met sinaasappelboter en lamsoren
Zalm in papilotte
Zalm met bloemkoolmousseline en pompoenaardappelen
Zalm met prei en room gebakken in folie
Zalm op Andalusische wijze met rijst
Zalm op vel gebakken met zuringroomsaus
Zalmmousse met een creme van garnalen en groene asperges
Zarzuela
Zeebaars in zoutkorst gegaard in eigen nat
Zeebaars met een brunoise van paprika en tomaat in een honing-citroen vinaigrette
Zeeduivel natuur met hollandaisesaus
Zeetong meuniere
Zwarte paella van pijlinktvis met saffraanallioli