Bereidingswijze
Laat de kappertjes uitlekken en hak ze fijn.
Hak de peterselie fijn.
Snijd de olijven langs de opening in, zodat u ze kun openen.
De twee helften moeten nog aan elkaar vasthangen.
meng in een kom de geitenkaas, de kappertjes en de helft van de peterselie.
Pers er het teentje knoflook over uit en meng alles grondig.
Proef af met peper en zout.
Duw in de opening van elke olijf wat van het kaasmengsel.
Druk de olijven dicht.
Doe de bloem in een plat bord.
Klop de eieren met wat arachide olie op in een diep bord.
Kruid het eiermengsel met peper en zout.
In een derde plat bord doe je het paneermeel gemengd met de rest van de peterselie.
Haal elke olijf eerst door de bloem, dan door het eiermengsel en tenslotte door het paneermeel.
Leg de olijven op een bord en plaats ze minimum 2 uur in de koelkast.
Frituur de olijven goudbruin, laat ze wat uitlekken op keukenpapier en serveer.