Bereidingswijze
Schil het fruit.
Halveer de lychees en verwijder de pitten.
Halveer elke ananasschijf.
Snijd de kiwi in schijfjes.
Versnijd de mango in dobbelsteentjes van een halve cm.
Snijd de vijgen in vier.
Halveer de passievruchten en hol ze uit met een koffielepel.
Verwijder de korst van de snede briochebrood en verdeel elke snede in vier.
Breng in een kookpan de melk met de room en de suiker aan de kook.
Laat dit mengsel afkoelen en giet het over de losgeklopte eieren.
Leg de sneetjes brood in het mengsel tot ze verzadigd zijn.
Verwarm de helft van de geklaarde boter in een braadpan en bak hier het brood tot het goudgeel ziet.
Bestuif ze met wat poedersuiker en keer ze om zodat ze wat karameliseren.
Verwarm ondertussen de resterende boter in een andere pan en bak hierin de schijven ananas, de lychees en de mango.
Schep het fruit uit de pan en deglaceer met de passievrucht, laat inkoken tot de gewenste dikte.
Verdeel de stukken brood over een bord, garneer met het fruit en nappeer met de saus.