Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

Nagerechten

  1. Aardbeien in champagnegelatine
  2. Aardbeien in witte chocolade
  3. Aardbeien met frambozencoulis
  4. Amandeltrifle met frambozen
  5. Ambrosia - Banaan met sinaasappel
  6. Appel in bladerdeeg
  7. Appelballetjes in siroop
  8. Appelbol - Appel in bladerdeeg
  9. Banketbakkersroom
  10. Basisrecept flensjes - pannenkoeken
  11. Bladerdeeggebakje met aardbeien en mascarpone
  12. Blintzes
  13. Blokjes vruchtengelei ter versiering van nagerechten
  14. Bordje met trio van aardbeien
  15. Bretoense pannekoek met 4 kazen - La tout fromage
  16. Bretoense pannekoek met ei en hesp - Klassiek
  17. Bretoense pannekoek met geitenkaas, honing en spek
  18. Bretoense pannekoek met spek, ajuin en reblochon - La tartiflette
  19. Bretoense pannekoek met tomaat en mozarella
  20. Bretoense pannekoek met zalm en ricotta - La nordique
  21. Bretoense pannekoek met zeevruchten
  22. Bretoense pannenkoeken - basisbeslag
  23. Bretoense pannenkoeken - basisbeslag zonder bier
  24. Chocolade ravioli, witte chocoladesaus, kokos en room
  25. Chocoladesouffle
  26. Conde-rijst
  27. Crumble van kokos
  28. Crumble van noten
  29. Espressogelatine
  30. Flensjes - Pannenkoeken met bruine suiker en citroen
  31. Flensjes - Pannenkoeken met suiker
  32. Flensjes met gekarameliseerde appelschijven
  33. Flensjes mikado
  34. Gebakken appels uit de oven
  35. Gebakken appelschijven met karamelsaus
  36. Gebakken banaan met honing
  37. Gebakken bananen in kokoskorst
  38. Geflambeerde aardbeien
  39. Geflambeerde flensjes in suzetteboter
  40. Gekarameliseerde ananas met muntlikeur
  41. Gekarameliseerde banaan op Congolese wijze
  42. Gekarameliseerde bananen
  43. Gekarameliseerde vijgen met honing
  44. Gepocheerde peren in witte wijn met chocoladesaus en pistachenootjes
  45. Germknodel met vanillesaus
  46. Gesuikerde vruchten en noten
  47. Gevulde vijgen met Camembertkaas
  48. Gistpannekoeken
  49. Het confijten van fruit
  50. Ijsgekoelde noga met gekonfijt fruit en bittere sinaasappelsaus
  51. Knapperige beignets van gemengd fruit
  52. Koninginnerijst met vanille en Engelse room
  53. Limoensorbet op een bedje van fruit met passievruchtencoulis
  54. Melkchocoladetruffels met passievruchten
  55. Millefeuille met aardbeien en frambozen
  56. Nestje van meringue en munt gevuld met een fondue van rode vruchten
  57. Pannekoeken met mascarpone
  58. Pannekoeken op grootmoeder Margeurithes wijze
  59. Peren gegratineerd met een sabayon met muskaatwijn
  60. Perengratin met witte chocolade
  61. Perzik in witte wijn
  62. Perziken met gorgonzolakaassaus en speculaas
  63. Pikante abrikozen in rode wijn
  64. Poffertjes op de wijze van Bram en Iris
  65. Poire belle helene - gepocheerde peren met chocoladesaus
  66. Profiteroles
  67. Quinoa fruitsalade met passievruchtensaus
  68. Rijstpudding met pistachenoten
  69. Roomsaus van witte chocolade
  70. Sabayon -Peter Buyl- van orval met vanillesuiker
  71. Sabayon met room
  72. Sabayon van champagne met vanille roomijs en aardbeien
  73. Sabayon van champagne met vers fruit
  74. Sabayon van munt
  75. Sabayon van rode wijn en Grand Marnier
  76. Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
  77. Semifreddo met stemgember
  78. Socca - Pannenkoeken van kikkererwten uit Nice
  79. Soepje van citrusvruchten
  80. Tiramisu
  81. Tiramisu met frambozen en passievrucht
  82. Tiramisu met frambozen, sinaasappel en kardemom
  83. Tiramisu met roomijs en vanillesaus
  84. Truffels met witte chocolade, cointreau en kokos
  85. Truffels met witte chocolade, vanille en kokos
  86. Truffels van pure chocolade met limoen en honing
  87. Vanilleflan
  88. Vanilleflan met vers fruit
  89. Vanilleroom
  90. Verloren brood (wentelteefjes) met exotische vruchten
  91. Verloren peperkoek met roomijs met armagnac en pruimen
  92. Warme appelsabayon
  93. Warme perziken met amaretto
  94. Wentelteefjes
  95. Wentelteefjes - verloren brood met porto
  96. Zabaglione met geroosterde hazelnoot en tonkaboon
  97. Zalfje van peperkoek