Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
TXTzoek
zoek
#FormSendSuccess
#FormSendError
Nagerechten
Aardbeien in champagnegelatine
Aardbeien in witte chocolade
Aardbeien met frambozencoulis
Amandeltrifle met frambozen
Ambrosia - Banaan met sinaasappel
Appel in bladerdeeg
Appelballetjes in siroop
Appelbol - Appel in bladerdeeg
Banketbakkersroom
Basisrecept flensjes - pannenkoeken
Bladerdeeggebakje met aardbeien en mascarpone
Blintzes
Blokjes vruchtengelei ter versiering van nagerechten
Bordje met trio van aardbeien
Bretoense pannekoek met 4 kazen - La tout fromage
Bretoense pannekoek met ei en hesp - Klassiek
Bretoense pannekoek met geitenkaas, honing en spek
Bretoense pannekoek met spek, ajuin en reblochon - La tartiflette
Bretoense pannekoek met tomaat en mozarella
Bretoense pannekoek met zalm en ricotta - La nordique
Bretoense pannekoek met zeevruchten
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag zonder bier
Chocolade ravioli, witte chocoladesaus, kokos en room
Chocoladesouffle
Conde-rijst
Crumble van kokos
Crumble van noten
Espressogelatine
Flensjes - Pannenkoeken met bruine suiker en citroen
Flensjes - Pannenkoeken met suiker
Flensjes met gekarameliseerde appelschijven
Flensjes mikado
Gebakken appels uit de oven
Gebakken appelschijven met karamelsaus
Gebakken banaan met honing
Gebakken bananen in kokoskorst
Geflambeerde aardbeien
Geflambeerde flensjes in suzetteboter
Gekarameliseerde ananas met muntlikeur
Gekarameliseerde banaan op Congolese wijze
Gekarameliseerde bananen
Gekarameliseerde vijgen met honing
Gepocheerde peren in witte wijn met chocoladesaus en pistachenootjes
Germknodel met vanillesaus
Gesuikerde vruchten en noten
Gevulde vijgen met Camembertkaas
Gistpannekoeken
Het confijten van fruit
Ijsgekoelde noga met gekonfijt fruit en bittere sinaasappelsaus
Knapperige beignets van gemengd fruit
Koninginnerijst met vanille en Engelse room
Limoensorbet op een bedje van fruit met passievruchtencoulis
Melkchocoladetruffels met passievruchten
Millefeuille met aardbeien en frambozen
Nestje van meringue en munt gevuld met een fondue van rode vruchten
Pannekoeken met mascarpone
Pannekoeken op grootmoeder Margeurithes wijze
Peren gegratineerd met een sabayon met muskaatwijn
Perengratin met witte chocolade
Perzik in witte wijn
Perziken met gorgonzolakaassaus en speculaas
Pikante abrikozen in rode wijn
Poffertjes op de wijze van Bram en Iris
Poire belle helene - gepocheerde peren met chocoladesaus
Profiteroles
Quinoa fruitsalade met passievruchtensaus
Rijstpudding met pistachenoten
Roomsaus van witte chocolade
Sabayon -Peter Buyl- van orval met vanillesuiker
Sabayon met room
Sabayon van champagne met vanille roomijs en aardbeien
Sabayon van champagne met vers fruit
Sabayon van munt
Sabayon van rode wijn en Grand Marnier
Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
Semifreddo met stemgember
Socca - Pannenkoeken van kikkererwten uit Nice
Soepje van citrusvruchten
Tiramisu
Tiramisu met frambozen en passievrucht
Tiramisu met frambozen, sinaasappel en kardemom
Tiramisu met roomijs en vanillesaus
Truffels met witte chocolade, cointreau en kokos
Truffels met witte chocolade, vanille en kokos
Truffels van pure chocolade met limoen en honing
Vanilleflan
Vanilleflan met vers fruit
Vanilleroom
Verloren brood (wentelteefjes) met exotische vruchten
Verloren peperkoek met roomijs met armagnac en pruimen
Warme appelsabayon
Warme perziken met amaretto
Wentelteefjes
Wentelteefjes - verloren brood met porto
Zabaglione met geroosterde hazelnoot en tonkaboon
Zalfje van peperkoek