Bereidingswijze
Dit is een recept van : De Kookfanaten Hobbykoken Antwerpen
Smelt de pure chocoalde op een zacht vuurtje.
Kneed de bloem, het ei en de fondant chocolade tot een homogene massa, wikkel deeg in folie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
Behandel dit deeg met de pasta machine zoals lasagnevellen, ga echter niet tot de dunste stand, de vellen mogen iets dikker zijn, snijd dan cirkels uit de vellen.
Schil de peer, verwijder het klokhuis, snijd in brunoise en stoof ze kort aan in boter.
Smelt de melkchocolade en meng er de perenpartjes onder.
Smelt de witte chocolade in de kokosmelk en de room; breng het geheel aan de kook en laat de helft indikken.
Vul de ravioli met perenpartjes, druk de zijkanten goed aan, laat de ravioli 3 tot 4 minuten in heet water koken, dep droog met een doek.
Schik de ravioli op een bord; giet er de saus over en versier met een muntblaadje en gemalen kokos.