Bereidingswijze
Ontvel de tomaten en snijd ze in grove stukken.
Snipper de look en de sjalot.
Stoof de sjalot en de look glazig.
Voeg de tomaten toe en een beetje gevogeltebouillon.
Laat even sudderen en breng op smaak met zeezout en sechuanpeper.
Pureer, zeef en laat afkoelen.
Los agar-agar op in de koude vloeistof en verwarm tot 80∞C.
Verdeel over de glaasjes en laat afkoelen.
Los agar-agar op in een koude heldere gevogeltebouillon.
Verwarm tot 80°C en laat wat afkoelen.
Doe er de garnalen bij en verdeel ook over de glaasjes en laat volledig afkoelen.
Lepel er een dun laagje basilicum pesto op en laat opstijven.
Kook de bloemkool in gezouten water.
Pureer de bloemkool met wat melk en room en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Verdeel over de glaasjes en zet koel weg tot opdienen.