Bereidingswijze
Maak hartige flensjes en gebruik als vocht het mengsel van de melk en het bier.
Maak van boter en bloem en melk een bechamelsaus.
Breng deze op smaak met zout, nootmuskaat en wat cayennepeper.
Meng de room en de eidooiers en voeg dit mengsel bij de saus.
Verdeel de saus over twee schaaltjes.
Snij twee plakken ham in julienne van 4 cm lengte en voeg deze bij het ene deel van de saus.
Zorg dat de asperges nu halfgaar gekookt zijn (10 minuten).
Neem nu een flensje, leg er een plak ham in en 3 asperges en giet er een beetje saus zonder ham over.
Rol de flens op en leg ze in een beboterde braadslee.
Doe evenzo met de overige flensjes.
Giet er nu de andere saus over en bestrooi met kaas en paneermeel.
Leg er hier en daar een klontje boter over en laat 15 ą 20 minuten gratineren in een oven van 200° C.