Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
TXTzoek
zoek
#FormSendSuccess
#FormSendError
Warme voorgerechten
Asperges en artisjokken met mousselinesaus
Asperges met eiermayonaise verrijkt met een puree van asperges
Asperges met geitenkaas op de wijze van Helena Olewicz
Asperges met kaviaar
Asperges met kippenborst, pasta en mandarijntjes
Asperges met Pata Negra en sabayon van witte wijn
Asperges met tomatensalsa en spek op de wijze van Lola
Asperges op de wijze van Orly met choronsaus
Asperges op zijn Vlaams met gerookte zalm
Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
Bladerdeeggebakje met gerookte eendenborst en geitenkaas
Bladerdeegje gevuld met geitenkaas
Bladerdeegtaartje gevuld met roquefort, mascarpone en amandel
Bladerdeegwafeltje met gerookte zalm en kruiden kaas
Eiernoedels met oesterzwammen, knoflook en peterselie
Escargots de Bourgogne - Wijngaardslakken op de wijze van Bourgogne
Garnaalkroketten
Gebakken ganzenlever - foie gras
Gebakken scampi in knoflookroom
Gebakken scampi in vanilleboter
Gebakken scampi met kropsla, roze peper en garnaal
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en bieslook
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van bloemkool
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van schorseneer
Gebakken zalmforelfilet met pasta en ratatouille
Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
Gegratineerde mosselen
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
Gegrillde paddestoelen met haloumikaas en chimichurrisaus
Gekarameliseerde scampi in wok
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
Gepaneerde kikkerbilletjes met tartaarsaus
Gestoomde Sint-Jacobsoesters op groentenbedje
Gestoomde Sint-Jacobsvruchten met witte wijnsaus
Gestoomde wonton met pikante sojasaus
Gevulde flensjes met garnalen geflambeerd met Chartreuse
Gratin van mozzarella, knoflook, ham en selder
Japanse zalmkroketten
Kaaskroketten
Kaaskroketten op basis van aardappelpuree met prei
Kikkerbilletjes in bechamelsaus
Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
Kikkerbilletjes in lookroomsaus
Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
Kikkerbilletjes in spinazieroomsaus met knoflook
Kroketjes van eekhoorntjesbrood
Kroketjes van gedroogde ham
Kroketjes van gerookte kalkoen
Kroketjes van verse geitenkaas
Loempia met kerrielinzen en scampi
Mosselen a la Grecque
Mosselen en sint-jacobsschelpen met prei-avocadosaus
Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
Pittige kippenvleugels met rode en groene paprikareepjes
Scampi in curry saus met kokosmelk
Scampi in korianderpesto op de wijze van Marleen
Scampi in lookboter
Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
Scampi met appel en curry saus
Scampi op de wijze van de De Jonghe
Scampi Quirit
Sformato met ham en selder - Flan van ham en selder
Sint-jacobsschelpen met pittige paddestoelen
Sint-Jacobsschelpen op provencaalse wijze
Sint-Jacobsvruchten met tomatenfondue en Hollandaisesaus
Sint-Jakobsvruchten met waterkerspuree en foie gras
Sint-Jakobsvruchten op een puree van waterkers en foie gras
Toast champignons in roomsaus
Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
Wijngaardslakken in wittewijnsaus met champignons, kappertjes en rozijnen
Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
Zacht eitje met gerookte zalmsnippers, forelkuit en bieslookroom
Zeebarbeel op een bedje van zeekraal