Bereidingswijze
Pers de limoenen.
Doe het krabvlees in een kom en voeg er het limoensap bij samen met wat zeezout.
Dek af met plasticfolie en plaats de kom minimaal een uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de ajuin in fijne ringen.
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd in brunoise (dobbelsteentjes).
Laat de maïs uitlekken.
Kneus het korianderzaad.
Snipper de basilicum.
Rasp de Gouda kaas.
Vermeng de koriander, de olijfolie, de ketchup, de tabasco, de ajuin, de tomaten en de maïs.
Laat het krabvlees uitlekken en voeg dit samen met de basilicum.
Kruid af met peper en zout.
Beleg de tortillachips zorgvuldig met het krabmengsel en schik ze op een bakplaat.
Strooi er de kaas over.
Bak ze een paar minuten tot de kaas door en door heet is.