Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Wrijf de kabeljauwfilet in met de tapenade en de verse oregano en een paar druppeltjes citroensap.
Wikkel elk kabeljauwfiletje in 2 plakjes ham.
Meng de parmezaanse kaas met de emmentalerkaas en maak er rondjes van met behulp van een ring.
Smelt in de oven of onder de gril op bakpapier 8 rondjes kaas goudbruin van de emmentaler/parmezaanse kaas.
Ontvel de tomaten, snijd in plakken en kruid met peper en zout.
Snijd de mozzarella in plakjes en schik die met de tomaat trapsgewijs op borden.
Besprenkel de plakjes licht met olijfolie en balsamicoazijn.
Iets kruiden met zeezout en peper.
Gaar de moten vis met ham in de oven niet langer tot net gaar.
Schik de vismootjes op de plakjes tomaat en kaas.
Overgiet de kabeljauw met wat olijfolie en versier het bord met de kaaskoekjes en enkele blaadjes basilicum.