Bereidingswijze
Klop de eieren los.
Maak het recept béchamelsaus.
Roer een glad beslag van de eieren, de bloem, de melk en een mespuntje zout.
Laat dit beslag een half uur rusten.
Verhit een flensjespan en laat er wat boter in smelten.
Giet er wat beslag in uit en bak het flensje goudbruin.
Bak nu de rest van het deeg en reken uit dat je twee flensjes per persoon nodig hebt.
Voorverwarm de oven op 200°C.
Beboter een ovenschaal.
Leg een plakje ham op elk flensje en bedek dit met een plakje kaas.
Rol de flensjes op als een canneloni en leg ze in lagen in de ovenschaal.
Roer de geraspte kaas en de nootmuskaat door de béchamelsaus en breng de saus op smaak met peper en zout.
Giet de béchamelsaus over de flensjes en plaats de ovenschaal 20 minuten in de oven.
Laat ze 5 minuten afkoelen en dien dan op.