Bereidingswijze
Snijd het runderstoofvlees in brunoise van 2 cm op 2 cm.
Snipper de ajuinen.
Hak de gember fijn.
Verhit de olie in een pan en voeg er de ajuinen bij.
Roerbak ze goudbruin.
Haal de helft van de ajuin uit de pan en houd apart.
Voeg het vlees toe en roerbak gedurende 5 minuten.
Haal de pan van het vuur.
Vermeng de garam marsala, de gember en het korianderpoeder met de yoghurt.
Pers er de knoflook over uit en breng op smaak met zout.
Voeg het vlees geleidelijk toe aan het yoghurtmengsel en meng totdat het vlees een laagje yoghurt heeft.
Doe het vleesmengsel terug in de pan.
Roerbak gedurende 7 minuten totdat het vlees goudbruin ziet.
Voeg de kruidnagels, de kardemom en wat peper toe.
Overgiet met het water.
Draai het vuur laag, zet een deksel op de pan en laat een uurtje zachtjes sudderen tot het gaar is.
Serveer met Indiaas brood.