Bereidingswijze
Maak het recept korte marinade voor vleesgerechten.
Bestrijk het vlees royaal met de marinade en laat een half uur rusten.
Voorverwarm de oven op 180°C.
Laat een grill pan heel heet worden.
Wrijf de marinade van het vlees zodat de resten van kruiden en groenten eraf zijn.
Wrijf het vlees in met peper en zout.
Plaats het vlees op de grillpan en laat 1 minuut toeschroeien.
Draai dan het vlees een kwartslag zodat je een ruitjespatroon verkrijgt.
Laat dit ook 1 minuut toeschroeien.
Draai het vlees om en herhaal de handeling zodat de andere zijde ook een ruitjespatroon krijgt.
Dit noemt men quadrilleren van vlees.
Afhankelijk van de dikte van de t-bone laat men deze nu nog 5 to 10 minuten verder garen in de oven.
Neem uit de oven en laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
Snijd nu lange repen van de T-bone en bewerk elk stuk met wat fleur-de-sel.
Dien meteen op.