Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 180°C.
Ontdoe het bruin brood van de korst en verkruimel het brood.
Laat de mozzarella uitlekken en snijd de kaas in brunoise (dobbelsteentjes).
Snijd 4 dunne plakjes van de kalkoenfilet.
Leg ze tussen 2 vellen plasticfolie en sla ze met het lemmet van een groot mes plat.
Snijd de rest van de kalkoen in brunoise.
Was de spinazie en verwijder de steeltjes.
Doe de spinazie in een cutter, samen met de kalkoenbrunoise, de mozzarella en 1 ei.
Maal alles fijn en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Verdeel dit mengsel over de kalkoenlapjes.
Rol ze stevig op en verpak ze in plasticfolie.
Leg ze 1 uur in de diepvriezer.
Vermeng in een diep bord het brood met de Parmezaanse kaas en het paprikapoeder.
Klop in een tweede bord een ei los en kruid met peper en zout.
Haal het plasticfolie van de rolletjes, wentel ze eerst door het ei en daarna door het broodkruim.
Bak rondom mooi bruin aan in de helft van de olijfolie.
Plaats ze daarna gedurende 20 minuten in de oven.
Vermeng de rest van de olijfolie met wat balsamico azijn.
Halveer de rolletjes en besprenkel met de vinaigrette.
Serveer meteen.