Bereidingswijze
Pel de scampi en ontdoe van het darmkanaal.
Snipper een half chilipepertje.
Snipper het knoflook.
Hak de koriander fijn.
Laat de mihoen 3 minuten weken in kokend heet water.
Giet af, laat schrikken in koud water en laat uitlekken.
Wok de scampi gedurende 1 minuut en laat afkoelen.
Snijd de scampi in brunoise (dobbelsteentjes).
Vermeng de scampi met de mihoen, de vissaus, het chilipepertje en het knoflook.
Proef af met zout en citroensap.
Dompel de blaadjes rijstpapier in lauw water en leg ze plat op een keukenhanddoek.
Verdeel de koriander over de blaadjes en schep in het midden van elk blad een lepel scampimengsel.
Vouw de blaadjes dicht en druk de zijkanten lichtjes aan.
Laat ze een paar minuten rusten onder een vochtige keukenhanddoek.
Serveer met dipsaus in aparte kommetjes.