Bereidingswijze
Snipper de sjalotten.
Snijd de wortel heel fijn.
Snijd het vet van de eendenborsten kruislings in en wrijf ze goed in met peper en zout.
Bak de filets in een pan met de vetzijde eerst naar onder.
Bak de filets bruin.
Doe de wortel, de sjalotten, het citroensap en de helft van de kalfsfond erbij en laat 1 minuut sudderen.
Roer de helft van de honing en de helft van de frambozen erdoor.
Strooi dan de helft van de bloem erover en laat alles al roerend een paar minuten meebakken.
Breng op smaak met peper en worcestershiresaus.
Roer dan de rest van de kalfsfond erdoor en laat alles nog 1 minuut doorkoken.
Roer er dan de rest van de honing en de bloem door.
Laat alles nog een paar minuten sudderen en neem dan de eendenborsten uit de pan en houdt ze warm onder aluminiumfolie.
Laat de saus nog doorsudderen tot je een mooie sausdikte verkregen hebt.
Indien je een hele mooie saus wilt, kan je ze nu zeven.
Warm de overgebleven frambozen op in de saus.
Snijd de eendenborsten in mooie stukken en overgiet ze met wat saus.
Serveer meteen.