Bereidingswijze
Maak het recept omelet met Parmezaanse kaas.
Kuis de spinazie en was grondig in stilstaand water.
Breng water aan de kook en kruid met zout en nootmuskaat.
Blancheer hierin de spinazie gedurende 2 minuten.
Giet af en laat goed uitlekken.
Leg het kalfsvlees op een plank en met een pan klopt u het vlees egaal van dikte.
Wrijf het vlees in met peper en zout.
Beleg het met de ham.
Hierop verdeel je de omelet.
Daarop komt tenslotte de spinazielaag.
Rol het vlees op en zet het vast met keukentouw zodat je een rollade verkrijgt.
Verhit de olie in een grote pan en korst hierin de rollade rondom gedurende 10 minuten.
Giet er de kalfsfond bij en breng aan de kook, zet dan het vuur op het kleinste pitje.
Dek de pan af en laat een uur rustig sudderen.
Draai de rollade af en toe en giet er wat witte wijn bij.
Neem de rollade uit de kom en houd warm onder aluminiumfolie.
Roer de aanbaksels goed los en laat inkoken.
Meng de room met de maizena en giet dit papje bij de saus.
Laat goed binden en proef af met peper en zout.
Serveer meteen.