Bereidingswijze
Voorverwarm de oven op 220°C.
Vermeng de arachide olie met peper, zout en paprikapoeder.
Wrijf het vlees hier goed mee in en laat 10 minuten marineren.
Bak het vlees rondom sterk aan en plaats de pan gedurende 5 tot 10 minuten in de oven (afhankelijk van de dikte van de steak).
Het vlees moet nog veerkrachtig zijn als het gebakken is.
Neem de reebiefstuk uit de pan en houdt warm onder aluminiumfolie.
Giet het vet uit de pan maar houdt de aanbaksels tegen.
Voeg er de rode wijn aan toe en laat voor de helft inkoken.
Giet er dan de wildfond bij en kruid met rozemarijn.
Men kan de saus nu laten inkoken tot sausdikte of binden met roux.
Giet de saus door een zeef en proef af met peper en zout.
Laat een klontje boter smelten in de saus.
Versnijd de biefstuk en dien op met de wildsaus.