Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

Wildgerechten

  1. Albonisaus
  2. Boheemse hertevinken met gedroogde pruimen en champigons
  3. Bout van hertenkalf met bospaddestoelen en wildsaus
  4. Carpaccio van ree met Parmezaanse kaas
  5. Civet van haas
  6. Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
  7. Everzwijnpate met een coulis van Balsamicoazijn
  8. Everzwijnragout
  9. Everzwijnrug met Mandarin Napoleon-limoensaus
  10. Fazant met zijn poivradesaus
  11. Fazant op Brabantse wijze
  12. Fazantenborst met bospaddestoelen
  13. Filet pur van everzwijn met zijn poivrade saus
  14. Gebakken eendenbouten natuur
  15. Gebakken konijnrug met zijn demiglacesaus
  16. Gebakken reebiefstuk met wildsaus natuur
  17. Gebraden fazant met witloof
  18. Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
  19. Gebraden hazerug natuur
  20. Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
  21. Gebraden patrijs
  22. Gebraden wild konijn
  23. Geglaceerde hindenbout met honing en frambozensaus
  24. Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
  25. Gepureerde kastanjes
  26. Gestoofd wild konijn met spekjes en zilverajuintjes
  27. Gestoofde appelen in de oven voor wildgerechten
  28. Gestoofde bosduif met zilverajuintjes
  29. Gestoofde haas
  30. Gevulde konijnenfilets in bladerdeeg
  31. Groene pepersaus voor wildbereidingen
  32. Hazenrug in rode wijnsaus
  33. Hazeragout
  34. Hertefilet met calvadossaus
  35. Hertenfilet pur met wildroomsaus
  36. Hertengebraad natuur
  37. Hertenmedaillons met wildsaus van kweeperen
  38. Hertenragout met veenbessen
  39. Hertenragout op Bourgondische wijze
  40. Herterug natuur
  41. Hindemedaillons met sjalot in rode-wijnazijn
  42. Hindenragout met bruine saus
  43. Hinderugfilet met zijn poivrade
  44. Hoe ontzuur ik tomatenpuree?
  45. Kangoeroesteak met een porto-sjalottensaus
  46. Kangoeroesteak met roomsaus
  47. Kangoeroesteak natuur
  48. Kastanjevulling voor vederwild
  49. Konijn met cider
  50. Konijn met zwarte kersen
  51. Konijnfilet met parmaham en citroen
  52. Korstdeeg voor wildbereidingen
  53. Mousse van parelhoen met wildfond
  54. Paarden filet pur bleu-chaud met gebroken pepersaus
  55. Paarden filet pur natuur
  56. Poivradesaus voor vederwild
  57. Ragout van everzwijn met groene peper
  58. Reebokzadel in notenkorst
  59. Reebokzadel met wildsaus
  60. Reebout met rozemarijnsaus
  61. Reeragout met appel en rabarber
  62. Risotto bij wildbereidingen
  63. Risotto met witloof bij wildbereidingen
  64. Rug van jong konijn met sausje van rozemarijn, champignons en tomaatje
  65. Sausje van wildfond met gemalen jeneverbes
  66. Slablad gevuld met bereid reegehakt
  67. Vleesbrood van everzwijn
  68. Wilde eend gekarameliseerd met honing en kersen
  69. Wilde eend met zijn demi-glacesaus
  70. Wildfond
  71. Wildmarinade
  72. Wildmarinade - minder zurige variant
  73. Wildragout natuur - basisbereiding
  74. Wildsaus met anijs, honing en gember
  75. Wildsaus met cognac en aalbessengelei
  76. Wildsaus met honing en mosterd
  77. Wildsaus met Luikse siroop en Balsamicoazijn
  78. Wildsaus met rode wijn en vlierbessensiroop
  79. Wildsaus met zwarte truffel
  80. Wildsaus van kweeperengelei