Bereidingswijze
Pel de ajuin, halveer hem en snijd in maantjes.
Kruid de kalfsrolletjes rondom met peper en zout.
Smelt een klont boter in een braadpan en giet er een beetje arachide olie bij.
Laat de boter goed uitbruisen en bak de kalfsrolletjes rondom goudbruin.
Neem de kalfsrolletjes uit de pan en leg ze in een kom.
Giet de verbrande boter uit de pan en smelt er een klont boter in.
Bak hierin de ajuin gedurende een paar minuten glazig.
Blus met de kalfsfond en schraap de aanbaksels goed los.
Kruid met peper, zout en mosterd.
Giet dit over de kalfsrolletjes.
Breng de kalfsrolletjes aan de kook en laat afgedekt een kwartiertje zachtjes sudderen tot de rolletjes gaar zijn.
Neem de rolletjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Laat de saus inkoken tot de gewenste sausdikte of dik aan met een maïzenapapje.
Proef de saus af met peper en zout en serveer meteen.