Bereidingswijze
Maak de kwartels schoon, was ze en dep ze goed droog.
Kruid de kwartels met peper en zout.
Hak de salie fijn.
Verwarm de oven op 180°C.
Snipper de knoflook heel fijn.
Roer 1 el olijfolie, het citroensap, de citroenrasp, de knoflook, peper en zout in een kom.
Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de kwartels tezamen met de salie snel bruin.
Schik de kwartels in een braadslede.
Giet het vet uit de pan en zet deze weer op het vuur.
Blus met het citroensapmengsel en de gevogeltebouillon.
Schraap de aanbaksels los en laat 1 minuut goed doorkoken.
Giet de inhoud nu over de kwartels en zet dit alles 20 tot 25 minuten in de oven.
Neem de kwartels uit de braadslede en hou warm.
Plaats de braadslede op het vuur en proef de saus af met peper en zout.
Laat eventueel inkoken tot sausdikte.
Garneer met citroen en olijven.