Bereidingswijze
Snipper de knoflook.
Hak de peterselie en de basilicum fijn.
Week de kappertjes gedurende 15 minuten in heet water, spoel ze grondig en laat ze uitlekken.
Halveer de tomaatjes en bak deze samen met de look, gedurende enkele minuten in olijfolie.
Dep de rogvleugels droog met keukenpapier, bestrooi ze met peper en zout en bak deze aan beide zijden bruin in gebruinde boter.
Voeg de kappertjes bij de tomaatjes, giet er een flinke scheut fijn olijfolie over en verwarm gedurende 1 minuut.
Breng de tomaatjes op smaak met peper, zout, een beetje citroensap en de fijngehakte peterselie en basilicum.
Serveer de rogvleugel met de tomaatjes en met gekookte aardappeltjes of pasta.
Tip: Als je voldoende tijd hebt, kan je gewone, ontvelde en ontpitte trostomaten in de oven laten drogen.
De smaak van de tomaten is dan veel intenser en het maakt het gerecht ook verfijnder.