Mijnverstand

De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites

#FormSendSuccess
#FormSendError

Groentengerechten

  1. Aloo tikki met mais
  2. Asperges in Hollandaisesaus met peterseliecoulis
  3. Asperges met knoflook en amandelen
  4. Asperges op zijn Vlaams
  5. Baigan bhujia - Aubergines met paprika en chili
  6. Bleekselder met spekjes
  7. Bloemkool in bechamelsaus
  8. Boranije
  9. Boston baked beans
  10. Broccoli in bechamelsaus
  11. Broccoli in kaassaus
  12. Broccoli met knoflook en witte wijn
  13. Champignons met groene kruiden en room
  14. Chinese kool in bechamelsaus
  15. Curry van linzen
  16. Doperwten op zijn Frans
  17. Droge duxelle
  18. Duxelle
  19. Erwtenpuree met munt
  20. Erwtjes natuur
  21. Escabeche van paddestoelen en artisjok
  22. Flan van courgettes
  23. Flespompoen uit de oven
  24. Gebakken asperges
  25. Gebakken bleekselder
  26. Gebakken bloemkool
  27. Gebakken bospaddestoelen natuur
  28. Gebakken champignonhoedjes
  29. Gebakken courgettebloemen
  30. Gebakken eekhoorntjesbrood
  31. Gebakken groene asperges
  32. Gebakken kipfilet natuur
  33. Gebakken knolselder
  34. Gebakken komkommer in kerriesaus
  35. Gebakken oesterzwam met knoflook en peterselie
  36. Gebakken oventomaat met shiitake
  37. Gebakken paddestoelen - champignons natuur
  38. Gebakken paksoi met look en gember
  39. Gebakken radijsjes
  40. Gebakken schorseneren
  41. Gebakken spinazie met look
  42. Gebakken spinazie met look en Parmezaanse kaas
  43. Gebakken zeekraal
  44. Gebraiseerd en gebakken witloof
  45. Gebrande paprika in de oven
  46. Gebrande paprika op het vuur
  47. Gebrande pompoen
  48. Gedroogde paddestoelen weken
  49. Gefrituurde courgettes
  50. Gefrituurde paprika
  51. Gefruite platte peterselie
  52. Geglaceerde uitjes
  53. Geglaceerde uitjes - glacer a blanc
  54. Geglaceerde worteltjes
  55. Gegratineerde bloemkool en wortelen
  56. Gegratineerde bloemkool in bechamelsaus
  57. Gegratineerde champignonschotel
  58. Gegratineerde groenteschotel
  59. Gegratineerde tomaat
  60. Gekarameliseerd witloof in sinaasappelsap
  61. Gekarameliseerd witloof met perenstroop
  62. Gekarameliseerde ajuin
  63. Gekarameliseerde appels met aalbessengelei
  64. Gekookte asperges in een peterselie-botersaus
  65. Gekookte asperges in peterselieboter met gepocheerd ei
  66. Gekookte asperges met Parmaham en bieslook
  67. Gekookte asperges met parmaham en gepocheerd ei
  68. Gekookte asperges met waterkersboter
  69. Gemarineerde rode kool
  70. Gemarineerde tomaatjes
  71. Gestoofd witloof natuur
  72. Gestoofde ajuin met bladpeterselie en saffraan
  73. Gestoofde boterboontjes
  74. Gestoofde boterboontjes met knoflook
  75. Gestoofde Chinese kool met spekreepjes
  76. Gestoofde erwten met ajuin
  77. Gestoofde groene kool - savooikool
  78. Gestoofde groene kool met spek
  79. Gestoofde knolraap - koolraap
  80. Gestoofde paprika met courgette
  81. Gestoofde prei in honingroomsaus
  82. Gestoofde rapen
  83. Gestoofde snijboontjes met sjalot en bonenkruid
  84. Gestoofde spinazie
  85. Gestoofde spinazie in honingroomsaus
  86. Gestoofde witte kool
  87. Gestoomd witloof natuur
  88. Gestoomde asperges in peterselie-botersaus
  89. Gestoomde bloemkool met aurorasaus
  90. Gestoomde bloemkool natuur
  91. Gestoomde broccoli natuur
  92. Gestoomde groene boontjes natuur
  93. Gestoomde koolrolletjes
  94. Gestoomde pompoen natuur
  95. Gestoomde romanesco natuur
  96. Gestoomde sluimererwten natuur
  97. Gestoomde spruiten natuur
  98. Gestoomde wortelen natuur
  99. Getomateerde ratatouille op de wijze van Nice
  100. Gevulde artisjokken
  101. Gevulde artisjokken op de wijze van Lyon
  102. Gevulde aubergines op Catalaanse wijze
  103. Gevulde tomaten op zijn provencaals
  104. Gewokte groentenschotel
  105. Gewokte sojascheuten
  106. Gewokte sojascheuten met wortel
  107. Gratin van spinazie, paddestoelen en spek
  108. Gratin van tomaat en aubergine met Parmaham en mozzarella
  109. Groene boontjes - Sperzieboontjes natuur met sjalot
  110. Groene boontjes in tomatensaus
  111. Groene boontjes in vanilledressing
  112. Groentenragout
  113. Groentenratatouille
  114. Groentestoofpot
  115. Het koken van artisjokken
  116. Humus - gepureerde kikkererwten
  117. Jonge worteltjes met boontjes in honing-tijm boter
  118. Kippefilet met oesterzwammen in knoflook-peterseliesaus
  119. Knolselderfrietjes
  120. Linzen in tomatensaus
  121. Maiskorrels met spekjes en verse tijm
  122. Mechelse asperges met aspergesaus
  123. Mousse van bloemkool
  124. Mousse van tomaten
  125. Ovengebakken pompoen natuur
  126. Ovengebakken tomaat met dragon
  127. Ovengebakken tomaat met knoflook
  128. Ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten, tomaten en rozemarijn
  129. Oventomaat gevuld met pasta en kaas
  130. Paddestoelenragout
  131. Pastinaak met wortelmousse
  132. Peertjes gegaard in witte chocolade
  133. Pittige aubergineplakken met een yoghurt-munt dressing
  134. Pittige mais
  135. Pittige rode kool
  136. Pompoensformato - Flan van pompoen
  137. Prei in roomsaus
  138. Printaniere van groenten
  139. Puree van aardpeer
  140. Puree van groene groenten en kruiden
  141. Puree van rapen
  142. Puree van witte bonen
  143. Ratatouille
  144. Rauwe ratatouille
  145. Rode biet uit de oven
  146. Rode kool met honing en balsamicoazijn
  147. Rode kool met speculaaskruiden en appeltjes
  148. Rodekool met rietsuiker, honing, speculaas en gebakken appeltjes
  149. Schorseneren in witte saus
  150. Spaghetti van wortel en courgette
  151. Sperzieboontjes - Groene boontjes met sjalot en tomaten
  152. Sperzieboontjes - Groene boontjes met tijm, sjalot en tomaten
  153. Spinazie met mozzarella
  154. Spinazie met rozijnen en pijnboompitten
  155. Spinaziesformato - Flan van spinazie
  156. Spruiten met spek
  157. Stoofpotje van groene linzen en aardappelen
  158. Terrine van worteltjes in een glanzende gelei
  159. Vichyworteltjes
  160. Warme appelmoes met citroen en boter
  161. Waterkers
  162. Waterspinazie uit de wok
  163. Witgekookte champignons - glacer a blanc
  164. Witloof in roomsaus
  165. Witte asperges met zeekraal
  166. Witte bonen in tomatensaus
  167. Wortel-venkelsformato - Flan van wortel en venkel
  168. Wortelmousse met kokosmelk en rode peper
  169. Wortelmousse met koriander, ham en geconfijte tomaat
  170. Wortelmousse met sinaasappel en gember
  171. Wortelpuree met sinaasappelsap en vanille
  172. Wortelsformato - Flan van wortel
  173. Worteltjes in honingboter
  174. Worteltjes in vanilleboter
  175. Worteltjes natuur
  176. Zoete knoflookaubergines
  177. Zoetzure ajuinen uit de oven met een mosterd-honingdressing
  178. Zoetzure zilverajuintjes
  179. Zuurkool van groene kool