Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Tijm
Geroosterde kippenbout
Kwartels met savooikool
Waterzooi van kip
Tomatensaus
Lamsnavarin met lentegroenten
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze
Varkenshaasje op de wijze van Brussel
Bisque van garnalen
Het koken van kreeft
Fond van eend
Fond van rivierkreeftjes
Bruine kalfsfond
Gevogeltefonds
Fond van rundsvlees - blanke fond
Visfumet voor soepen
Sjalotjessaus
Bisque de langoustines - Romige langoestinesoep
Runderbouillon
Romige mosselsoep met zuring
Groentenbouillon met tuinkruiden
Rode kool met honing en balsamicoazijn
Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
Rode wijnsaus voor vleesgerechten
Pikante rode paprikasaus
Sausje van garnalen, look en tijm
Osso bucco met tagliatelle
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
Coq au vin - Haantje in wijnsaus
Penne a l'arrabiata
Fond van konijn
Maiskorrels met spekjes en verse tijm
Stoemp van aardappelen, groenten en spruitjes
Stoofschotel van lamsschouder, aardappelen en tomaten
Gentse hutsepot met lamsvlees
Stoofschotel uit de Ardennen
Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
Provencaalse coulis
Puree van gekonfijte knoflook
Maderasaus - Madeirasaus
Gestoofd konijn in mosterdroomsaus
Gestoofd konijn met rode bosbes en Xeres azijn
Kip in zoutkorst
Asperge veloute
Court bouillon
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met champignons en spinazie
Mosselen natuur
Provencaalse mosselen
Vlaamse hutsepot
Tomatenrelish
Mousse van tomaten
Garnalensoep
Piepkuiken met sjalottensaus
Runderstoofvlees met rode sjalotten
Gekarameliseerde kersttomaten met verse tijm
Aspic van Zalm en scampi in een gelei van visfumet
Champignons gevuld met ham en tuinkruiden
Veloute met mosterd
Macaroni met scampi en mosselen
Aromatische kruidenolie van rozemarijn, tijm, oregano, dragon of salie
Aromatische azijn
Gemarineerde Geitenkaas Crostini
Kreeftensaus
Kabeljauwhaasje op vel gebakken in de oven
Gekonfijte tomaten met tijm en zeezout
Jonge worteltjes met boontjes in honing-tijm boter
Mosselen met bier
Stoofvlees met rode wijn
Rodekool met rietsuiker, honing, speculaas en gebakken appeltjes
Sinaasappelsaus met doorzichtige sinaasappelzestes
Eendenborst met geglaceerde raapjes en een sausje van kriekenbier
Demi-glacesaus voor gevogelte met cognac en madeira
Gebraiseerde kreeft met soja-azijn, basmati rijst en groene kool
Risotto van wilde rijst met bospaddestoelen en sint-jacobsschelpen
Fricassee van scharrelkip in dragonroomsaus
Wilde eend gekarameliseerd met honing en kersen
Jachtschotel
Varkenskoteletten met gekarameliseerde ajuin
Gestoofde ossenstaartschotel
Kalfsburgers met foie gras
Abrikozenkruimeltaart - Abrikozencrumble
Ovengebakken kip met verse kruiden en knoflook
Lamsfond
Heldere ossenstaartsoep
Kip kurrie op grootmoeders wijze
Rundertong in madeirasaus - Ossetong
Balletjes in tomatensaus
Calderade
Gestoofde haas
Geklaarde bouillon van bosduiven met bospaddestoelen
Creme van aubergine
Gebraden duif op grootmoeders wijze
Gestoofd konijn op grootmoeders wijze
Vissoep Neptunus
Kreeft op Amerikaanse wijze
Kreeft op de wijze van de kardinaal
Kreeft op de wijze van Thermidor
Vinaigrette met verse kruiden en kappertjes
Provencaals stoofvlees
Gegrillde steak gemarineerd in whisky
Gebraden varkenschouderstuk
Fricando
Aardappelpuree met knoflook en tijm
Boeuf a la mode
Gebraden gans met een vulling van pruimen en noten
Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
Pissaladiere : ansjovis-ajuintaart
Gebraden kip gevuld met tuinkruiden
Iers sodabrood met geitenkaas, pijpajuin en tijm
Crostini met geitenkaas en een chocoladetapenade
Kip met 40 tenen knoflook
Gestoofd konijn met pruimen
Varkenskoteletten met calvados en appels
Tapas van gemarineerde feta
Linzen met worst
Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
Doperwten op zijn Frans
Scampi op de wijze van de De Jonghe
Vol-au-vent of koninginnehapje
Vol-au-vent of Koninginnehapje met balletjes en champignons
Wildmarinade
Marinade geschikt voor vlees en gevogelte
Gestoofd konijn met pruimen in frambozenbier
Mosselen uit de wok met look en witte wijn
In de oven gekonfijte kerstomaatjes met look en tijm
Tomatenwater
Bourride met zeevis, mosselen en garnalen
Tortilla met aardappel, ajuin en witte bonen
Kwartelbouillon
Fazant op Brabantse wijze
Geitenkaassouffle met geroosterde knoflook
Pittige tomatensaus
Duxelle
Hoevekip met roomsaus
Osso bucco van kalkoen
Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus
Aspergeroomsoep
Pilaf rijst
Aardappelstoemp van wortelen met tijm en sjalot
Blanke botersaus voor visgerechten
Rode botersaus voor visgerechten
Demi-glacesaus van bruine fond voor vleesgerechten
Bordelaisesaus
Kruidentaart met tomaten en mozzarella
Varkensgebraad met een korst van rozemarijn en tijm
Lamsribstuk met gremolata
Mosselen met oude geuze en mosterdroom
Stoofpotje van varkensvlees en groenten
Provencaalse daube
Europese bastilla met kip - Pastilla met kip
Varkensgebraad met provencaalse saus en pasta
Marinade voor varkensvlees
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Tarbot en tong duglere
Knoflookolie
Aardappelspiesjes met knoflook en tijm
Marinade met sinaasappel en provencaalse kruiden
Paardenstoofvlees met Orval
Fumet van bosduif met champignons
Vleesmarinade
Ravioli met kruidige ricottavulling en salieboter
Moussaka met witte bonen en aubergines
Kalfsblanket op grootmoederswijze
Gestoomde kokkels met tuinkruiden
Mosselen met witte wijn
Kreeftensoep - Bisque van kreeft
Mosselen in het zuur
Kalfsblanket op oud Franse wijze
Gebakken kabeljauwstaart
Gevulde champignons met geitenkaas en afgewerkt met gerookt spek
Knolseldersoep met Stiltonkaas
Aardappelen in zoutkorst met provencaalse kruiden
Honingsaus
Oosterse mosselen in papillote op de barbecue
Ovengebakken Cajunkip
Risotto bij wildbereidingen
Risotto met witloof bij wildbereidingen
Civet van haas
Rilettes van varkensvlees
Rilettes van buikspek met witte wijn
Geitenkaas in olie met tuinkruiden
Stoofschotel van lam, groene kool, spek en orval
Stoofschotel van varkensstoofvlees, groene kool, spek en orval
Gekookte basmatirijst in gevogeltefond
Gevogeltebouillon
Tomatensaus voor visbereidingen
Tomatensaus voor vleesbereidingen
Moussaka - Mousaka
Kruidenolie voor het grillen van vlees - vis en gevogelte
Frituurdeeg voor groenten
Kardinaalsoep met zoete room
Ovenschotel van gevulde koolrolletjes met tomatensaus
Goulash - Goelasj met rode wijn en rode bonen
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees met rozijnen en amandelen
Varkensrollade met kruidenvulling
Stoofschotel van spek met wortelen
Stoofschotel van spek met wortelen en aardappelen
Gebakken varkenslever met sinaasappelroomsaus en graanmosterd
Turkse lamgsgehakt balletjes in tomatensaus
Boheemse hertevinken met gedroogde pruimen en champigons
Kip op Baskische wijze
Aspergeroomsoep op basis van visfumet
Kruidenboeket - Bouquet garni voor runderstoofvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor ragouts
Kruidenboeket - Bouquet garni voor groentenschotels
Kruidenboeket - Bouquet garni voor bouillons
Kruidenboeket - Bouquet garni voor schape- en lamsvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor rundvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor varkensvlees
Kruidenboeket - Bouquet garni voor wildgerechten
Kruidenboeket - Bouquet garni voor eend
Kruidenboeket - Bouquet garni voor gans
Kruidenboeket - Bouquet garni voor provencaalse gerechten
Gastrique originele versie
Penne met tijmsaus
Blanke fonds van kalfsbeenderen
Bruine gevogeltefonds
Visfumet voor sauzen
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze Halal voor Abdel Johri
Lentestoofpot met kip op de wijze van Ann
Cevapcici - Pikante gehaktworstjes
Bouillon van champignons
Kruidige knoflookbouillon
Erwtensoep met ajuin
Erwtensoep met prei
Gemarineerd konijn
Linzensoep met zuring
Tomatensaus voor pizza
Zomersoep van selder, pompoen en komkommer
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Wijtingfilet met sinaasappelboter en lamsoren
Lamsfilet met tapenade in deegkorst
Kip met witbier, zilverajuin en spekjes
Rodenbachsoep met ajuin en champignons
Albonisaus
Kreukels
Demi-glace saus van kwartel met porto
Sorbet van limoen, honing en tijm
Kabeljauw met tomatencompote en courgettespaghetti
Wraps van zalm in een champagne vinaigrette
Kippenboutjes met witbier
Paella de marisco
Saus van gekarameliseerde zilverajuin met donkere Chimay
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Konijn met zwarte kersen
Demi-glacesaus met donkere Westmalle
Emulsie van schelpdieren
Lamstong natuur
Gestoofd konijn met kriekbier
Gepocheerde eieren in rode wijnsaus
Kwartels natuur met hun demi-glacesaus
Wildragout natuur - basisbereiding
Coulis van wortel
Wildsaus van kweeperengelei
Rode kool met speculaaskruiden en appeltjes
Hazenrug in rode wijnsaus
Demi-glacesaus natuur voor gevogeltegerechten
Bladerdeegje gevuld met geitenkaas
Gekonfijte tomaten met kruidenwaaier
Vitello tonato
Sperzieboontjes - Groene boontjes met tijm, sjalot en tomaten
Kruidenmengeling - Cajunkruiden
Kreeft a la nage
Kalfszwezeriken in roomsaus
Gebakken konijnrug met zijn demiglacesaus
Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
Konijn met cider
Mosselen Saganaki
Gestoofd konijn met spekjes en zilverajuin
Fond van duif - bosduif
Wilde eend met zijn demi-glacesaus
Vol-au-vent met witte asperges
Gevogelte - aspergefonds
Wildmarinade - minder zurige variant
Gestoofd wild konijn met spekjes en zilverajuintjes
Ovengegaard runderstoofvlees
Groententaart