Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Peterselie
Gebakken aardappelen
Gefruite platte peterselie
Sint-Jacobsschelpen met Hollandaisesaus
Gebakken rijst met scampi
Aardappelsalade
Gebakken tongfilets met citroenboter
Garnaalkroketten
Toast champignons in roomsaus
Gebakken paling natuur
Paling in het groen
Fond van rivierkreeftjes
Bouillabaisse
Vinaigrette en verdure - groene vinaigrette
Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
Groentenbouillon met tuinkruiden
Mosselen en sint-jacobsschelpen met prei-avocadosaus
Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
Asperges op zijn Vlaams
Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
Salade van knolselder en aardappelen met peterselie
Oesters en mosselen in roomsaus met limoen en kiwi
Gribichesaus
Remouladesaus
Tartaarsaus
Gebakken langoustines met paddestoelen en rode bessen
Wildfond
Kalamaris - Gefrituurde inktvis
Grijze garnaalhapje
Tomaat mozzarella
Gegrillde kreeft - langoust
Tagliatelle met gambas
Zuiderse tartaarsaus
Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
Kruidenboter - Hofmeesterboter
Spaghetti alle vongole
Roerei met fetakaas
Paella a la Valencia
Gegratineerde aardappelpuree met spekjes
Aardappelen op zijn Vlaams
Stamppot van witloof
Stoofschotel van lamsschouder, aardappelen en tomaten
Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
Gebraden fazant met witloof
Kruidenboter - Knoflookboter
Gegrillde lamskoteletjes met look room
Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
Scampisalade met mozarella en bruchetta
Zomerse aardappelsalade
Pasta salade van mais, tomaat, appel en ui met tuinkruiden dressing
Tartaar van vis
Pastasalade voor de barbeque
Witloofroomsoep met kurrie
Koude couscoussalade
Macaroni met kip, ricotta en verse tuinkruiden
Assortiment canapes
Assortiment crostini
Assortiment tartines
Risotto met oesterzwammen
Sint-jacobsschelpen met pittige paddestoelen
Minestronesoep
Blinde vinken met champignons en oesterzwammen
Garnalensoep
Gevulde champignons met verse kruidenboter
Kabeljauw op Vlaamse wijze
Piepkuiken met sjalottensaus
Gebakken inktvis
Asperges op de wijze van Orly met choronsaus
Mosselen op Brusselse wijze
Gefrituurde champignons met Bearnaisesaus
Champignons in buideltjes met tomatensaus
Champignons op de wijze van escargot
Champignons gevuld met ham en tuinkruiden
Veloute Argenteuil
Veloute florida
Gepocheerde Eieren - Bellevue -
Indische Kip met ananas, paddestoelen en rijst
Gefrituurde scampi op Calabrese wijze
Gefrituurde wijngaardslakken met witte wijnsaus
Artisjokbodems met scampi op de wijze Ninette
Wijngaardslakken in deeg
Macaroni met scampi en mosselen
Roomsoep Agnes Sorel
Sabayon met een kruidencoulis
Gepaneerde mosselen met zelfgemaakte tartaarsaus
Stoofpotje van groene linzen en aardappelen
Paprika gevuld met feta en kruiden
Yoghurtdressing met verse tuinkruiden
Bospaddenstoelenconsomme met ravioli van eekhoorntjesbrood
Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
Wok van varkensfilet met champignons, oesterzwam en labboon in honing-mosterd saus
Gehaktballetjes met ham
Frittata
Groene kruidenolie
Warm olijvenbrood met oregano
Knoflookbrood met kruiden
Een torentje van lauwe zalm en aardappelschijfjes met kaviaar
Verse kreefttartaar
Gepersilleerde lamskoteletjes met rozemarijnsaus
Kipconsomme - heldere kippensoep
Boeuf Stroganoff
Kalfsburgers met foie gras
Zachte polenta met gesauteerde paddestoelen en peterselie
Kruidige viskroketten
Kalfszwezerik met champignonroomsaus
Balletjes in tomatensaus
Kikkerbilletjes in lookroomsaus
Bloedworst met appelmoes
Bloemkoolmousse met grijze noordzeegarnaal
Yoghurtdressing met mayonaise en verse kruiden
Yoghurtdressing met mosterd en verse kruiden
Kalfsroomsoep met Brie
Normandische roomsoep met garnalen
Indische kerrieroomsoep
Forel met wittewijnroomsaus, bieslook, peterselie en amandelen
Tomatensoep met scampiballetjes en mascarponecreme
Groene dressing uit piemonte
Gestoomde paddestoel met ham, garnalen en verse tuinkruiden
Witloofstoemp met gehakt
Zeevruchtensalade met mossel en venusschelp
Vinaigrette met verse kruiden en kappertjes
Dolmades - Dolma - Gevulde druivenbladeren met avgolemono
Provencaals stoofvlees
Gegrillde steak gemarineerd in whisky
Rug van jong konijn met sausje van rozemarijn, champignons en tomaatje
Fricando
Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
Toastje met scampi
Peterselieolie
Wortelsalade met sinaasappel en amandel
Gebraden kip gevuld met tuinkruiden
Linzen in tomatensaus
Kip in rodewijn azijn
Kruidenboter - Peterselieboter
Geroosterde inktvis gevuld met feta in tomatensaus
Tapas van gemarineerde olijven
Linzen met worst
Scampi op de wijze van de De Jonghe
Bitterballen
Franse vinaigrette
Ravigotesaus
Pasta met tuinkruidendressing en Parmezaanse kaas
Puree van groene groenten en kruiden
Aardappelsalade met zure room
Meivis in het groen
Coulis van peterselie voor visgerechten
Persillade voor vleesgerechten
Brandade van gerookte forel
Beef Wellington
Kaaskroketten op basis van aardappelpuree met prei
Risotto met eekhoorntjesbrood en knoflook
Risotto alla pescatore
Gegratineerde oesters met een amandelpersillade
Vispersillade met hazelnoot
Vispersillade met pijnboompitten
Peterselieroomsaus met sjalot, spek en knoflook
Ovengedroogde tomaten met kruiden en Parmezaanse kaas
Pastei van kabeljauw en zalm
Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus
Tomaten gevuld met gehakt en gegratineerd met kruidenboter
Escargots de Bourgogne - Wijngaardslakken op de wijze van Bourgogne
Fettuccine Alfredo
Stoofpotje van varkensvlees en groenten
Korte marinade voor vleesgerechten
Koude kippesoep met mais en witte bonen
Tabbouleh van quinoa met tuinkruiden
Marokkaanse tomatensaus
Varkensgebraad met provencaalse saus en pasta
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Kabeljauwhaasje menuniere
Tarbot en tong duglere
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Gebakken makreel in de oven
Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
Gegratineerde eieren
Wortelsalade met rozijnen en appelsap
Ajuin-peterselie vinaigrette
Venkelsalade met gekonfijte tomaat en ajuin in een citroenvinaigrette
Penne alla mollica
Griekse octopussalade
Siciliaanse hamburgers op de barbecue
Tomatensaus met rozemarijn
Gekookte aardappelen met ajuin en biersaus
Peterseliesaus
Knoflookbroodjes voor op de barbecue
Kippenboutjes met citroen op de barbecue
Amerikaase hamburgers op de barbecue
Yoghurtdressing met wasabi en verse kruiden
Marinade met sinaasappel en provencaalse kruiden
Witte koolsalade met groene appel
Forel en papillotte op de barbecue
Italiaanse basistomatensaus
Spaghetti carbonara
Vleesmarinade
Witte bonensalade met ajuin en peterselie in limoenmayonaise
Penne met gerookte zalm in cognacroomsaus
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Spaghetti met knoflookboter
Tomaten gevuld met pasta
Gebakken risotto
Peterselieolie met limoen
Carpaccio van Sint-Jacobsschelp met vanilleolie
Aardappelstoemp van witloof met wijnazijn
Aardappelstoemp van witloof met kurrie
Gepocheerde forel met blanke botersaus
Kabeljauw op Baskische wijze
Olijfoliesaus - sauce vierge
Gebakken aardappelen op de wijze van Lyon
Topinamboersalade - Aardpeersalade
Zoete aardappelsalade met een gember-sesamolie dressing
Zalmroomsoep
Gepersilleerd varkenshaasje met merg
Gevogeltebouillon met pastavierkantjes en doperwtjes
Gestoofde boterboontjes
Gestoofde boterboontjes met knoflook
Aardappel in de schil met zure room en tuinkruiden
Kruidenboter - Bearnaiseboter
Gratin van mozzarella, knoflook, ham en selder
Vleessalade met kip en ham
Zalm in papilotte
Messinasaus
Spaanse balletjes op de wijze van Inge Peeters
Roomsoep van aardpeer-topinamboer
Gevulde duiven met ham
Penne a l'arrabiata oud recept
Gevuld piepkuiken in de oven gebakken
Droge duxelle
Tartaar van maatjesharing
Coulis van peterselie
Moussaka - Mousaka
Kruidenolie voor salades
Kruidenazijn met peterselie
Kiwi - kerstomaten salade
Oventomaat gevuld met champignons en ei
Graanmosterddressing voor de salade nicoise
Ajuinsaus voor vleesgerechten
Pittige Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
Varkensrollade met kruidenvulling
Hamburger met tuinkruiden
Toast met confit van rode paprika
Gebakken kalfslever natuur
Gebakken kalfslever met ajuin
Boheemse hertevinken met gedroogde pruimen en champigons
Kreeft op Creoolse wijze
Kastanjesoep op basis van kwartelbouillon
Peterseliepesto
Gekookte asperges in een peterselie-botersaus
Gestoomde asperges in peterselie-botersaus
Kruidenboter - Lichtgezouten boter met tuinkruiden
Kruidenboter - Tuinkruiden
Lauwe aardappelsalade met ajuin en spekjes
Vis in aluminiumfolie met een groene peper marinade
Tagliatelle met Sint-Jacobsschelpen
Koude rijstschotel met groenten op de wijze van Petrus
Adijvie - selderroomsoep
Tapioca kruidensoep
Zarzuela
Bladerdeegtaartje gevuld met roquefort, mascarpone en amandel
Coulis van peterselie en knoflook
Aardappelsoep met mierikswortelroom en gerookte paling
Garnaal cocktail
Risotto met champignons
Gefrituurde olijven gevuld met geitenkaas, look en kappertjes
Tartaar dipsaus met yoghurt
Waterzooi van Noordzee vis
Vinaigrette met verse kruiden en Parmezaanse kaas
Rodenbachsoep met ajuin en champignons
Gevulde tomaatjes met gehakt, gegaard in de oven.
Aardappelen met chorizo
Parijse aardappelballetjes
Aardappeltaart
Albonisaus
Amandelsaus
Gevulde kwartels met mascarpone en amandelen
Gevulde aubergines op Catalaanse wijze
Bercysaus
Paella de marisco
Gestoomde Sint-Jacobsvruchten met witte wijnsaus
Champignons met groene kruiden en room
Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
Lamstong natuur
Gevulde eieren met krab
Eierpotjes
Consomme van bosduif
Scampi met appel en curry saus
Bloemkool-paprika-kruidenkaassoep
Mosselen in look-roomsaus
Pizza wielen met hesp en ananas
Gemarineerde zeevruchten
Scampi in lookboter
Broodje met americain prepare
Gebakken oesterzwam met knoflook en peterselie
Vitello tonato
Spaghetti met provencaalse saus
Gekookte asperges in peterselieboter met gepocheerd ei
Pasta met kalkoenblokjes, tomaat en mais
Pasta met kalkoenblokjes, tomaat, mais en avocado
Asperges in Hollandaisesaus met peterseliecoulis
Coulis van peterselie en boter
Spek met eieren en aardappelen
Bouillon van ossenstaart
Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
Kalfszwezeriken in roomsaus
Kruidenboter - Parijse boter
Kabeljauwballetjes in pankokorst
Kabeljauw duglere
Kruidenboter - Kappertjesboter
Pesto van basilicum, zuring, spinazie en peterselie
Pistou van basilicum
Pistou van basilicum, koriander, peterselie en dragon
Omelet met aardappelen, tomaat en tuinkruiden
Risotto met tuinkruiden en Parmezaanse kaas
Kikkerbilletjes in bechamelsaus
Verse maatjes met ajuin
Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
Gemista - Gevulde paprika
Keftedes - Kruidige balletjes in tomatensaus
Fond van duif - bosduif
Groentenspaghetti met pompoenroomsaus en knoflookcrumble
Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
Vispannetje met zeetongrolletjes in saffraanroomsaus
Kippefilet met oesterzwammen in knoflook-peterseliesaus
Vleesbrood Ricour