Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Water
Focacia
Aardappelpuree met knolselder
Gepocheerd ei
Gekookte eieren
Waterzooi van kip
Waterkers
Mosselen met Bloody Mary saus
Vlees- of Kipkroketten
Aioli - provencaalse looksaus
Paling in het groen
Het koken van artisjokken
Het koken van kreeft
Fond van eend
Bruine kalfsfond
Gevogeltefonds
Fond van rundsvlees - blanke fond
Visfumet voor soepen
Visfumet voor sauzen
Ijsblokjes met fruitvulling
Oosterse zoet-zure saus
Bruine saus met sinaasappel
Runderbouillon
Romige mosselsoep met zuring
Groentenbouillon met tuinkruiden
Gebonden groentensoep met kreeft
Asperges op zijn Vlaams
Brusselse wafels
Aalbessengelei
Pizzadeeg met verse gist
Wildfond
Gegrillde kreeft - langoust
Gamba - mango salade
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
Tempura van vis en groenten
Sangria
Fond van konijn
Raviolideeg
Stamppot van witloof
Stoofschotel uit de Ardennen
Gestoofd konijn met rode bosbes en Xeres azijn
Appelballetjes in siroop
Mosterdvinaigrette met dragonazijn
Fruitmousse Mango, Framboos, Aardbei, Kiwi, Ananas, Lychee,...
Ile flottante
Court bouillon
Mosselen natuur
Basisbereiding couscous
Vlaamse hutsepot
Preibeignets met een pikant tomatensausje
Blinde vinken met champignons en oesterzwammen
Kwartel met mandarijntjessaus
Piepkuiken met sjalottensaus
Gekarameliseerde kersttomaten met verse tijm
Choronsaus
Bouillon van rundertong
Gefrituurde scampi op Calabrese wijze
Sabayon met een kruidencoulis
Rijstpap met appelen
Ciabatta
Luikse wafels
Kamilletisane
Hysopthee
Citroenverbenatisane
Lindebloemtisane
Rozenbottelsap
Gekarameliseerde nectarines met een sorbet van platte kaas
Churros - Chichi - Gefrituurde koekjes
Kalfsgebraad natuur
Notenbrood
Blokjes vruchtengelei ter versiering van nagerechten
Ananassorbet
Parfait van kaneel met vleugje koffie
Semifreddo met stemgember
Rozensorbet
Sorbet van lychees en vlierbessensap
Aardbeisorbet met lavendel
Zoete perentaart met kardemom
Warm olijvenbrood met oregano
Warm kruidenbrood van basilicum en zongedroogde tomaten
Soepstengels met saffraan en basilicum
Maanzaadbrood
Rozemarijnfocaccia met rode ajuin
Bladerdeeg
Bavarois van gekonfijte ananas met karamelsaus
Een krokant mandje van kersen met mascarpone-sorbet
Warme appelmoes met citroen en boter
Gedroogde paddestoelen weken
Zachte polenta met gesauteerde paddestoelen en peterselie
Gegrillde polentataartjes
Humus - gepureerde kikkererwten
Tulband - Kugelhopf
Getoerd briochedeeg
Soezendeeg
Zwarte chocoladesaus
Karamelstroop - Karamelsiroop
Exotische vruchtensalade met karamelsiroop
Gesuikerde vruchten en noten
Sorbet van lychees en rozenwater
Charlotte met rode vruchten
Abrikozenkruimeltaart - Abrikozencrumble
Sinaasappelconfituur
Nougat uit Montelimar
Chocoladeglazuur voor taarten
Getruffeerde chocoladetaart
Lamsfond
Heldere ossenstaartsoep
Friet met een snelle mayonaise
Rosbief met erwtjes en worteltjes
Rundertong in madeirasaus - Ossetong
Frangipanetaart met kokos
Coulis van knoflook op basis van fonds
Gestoofde haas
Saus van kweeperen met grenadine
Schorseneren in witte saus
Gebakken schorseneren
Avgolemono - Griekse soep van ei en citroen
Rug van jong konijn met sausje van rozemarijn, champignons en tomaatje
Empanada met gehakt en savooikool
Fricando
Deeg voor quiches of hapjestaarten
Kruimeldeeg - Zoet kruimeldeeg
Pretzels
Meergranenbrood met okkernoten en honing
Gepocheerde zalm in champagne
Italiaanse paaspastei - Torta pasqualina
Taramasalata
Komkommergranite
Limonade met rozenwater en citroenmelisse
Italiaanse meringues met roze peper en syllabub
Strudeldeeg
Snel bladerdeeg
Granite van vlierbloesem
Hibiscussiroop
Chilisiroop
Carambolasiroop met saffraan
Gestoofd konijn met pruimen
Gestoofd konijn met pruimen
Creme caramel met passievruchten
Varkensgebraad met pruimen
Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
Doperwten op zijn Frans
Vichyworteltjes
Creme caramel
Poire belle helene - gepocheerde peren met chocoladesaus
Pikante abrikozen in rode wijn
Ayran
Popcorn met suiker
Rosbief in de oven
Pastadeeg van spinazie : pasta verde
Rabarberdrank met vanille
Karamel van balsamico-azijn als bordversiering
Gewokte kip met broccoli in oestersaus
Mosterdvinaigrette met sjalot, sherry-azijn en bladpeterselie
Coulis van passievruchten
Coulis van frambozen
Cassissorbet
Eenvoudige karamelsaus
Chinese gevogeltebouillon
Het confijten van fruit
Ichiban dashi - Dashi 1
Niban dashi - dashi 2 op basis van dashi 1
Niban dashi - Dashi 2 zonder dashi 1
Vegetarische dashi
Kwartelbouillon
Chinese bouillon
Appelmoes met kaneel en kruidnagel
Futo-maki
Japanse soja-dipsaus
Tagine-Tajine met lamsvlees, amandelen en abrikozen
Sorbet van olijfolie en mascarpone
Coulis van veenbessen en frambozen
Arroz con pollo
Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
Gistdeeg voor 1 taart
Bruin brood
Kramiek - Rozijnenbrood
Sandwiches
Pistolets
Stoofpotje van varkensvlees en groenten
Indische runderkorma
Lamsvlees op de wijze van Biryani
Varkenslapjes in zoet-zure saus
Couscous met vis, paprika en kikkererwten
Tagine-Tajine met lamsvlees en pruimen
Tagine-Tajine met lamsvlees en gekonfijte ajuin
Marokkaans griesmeel brood
Bulgursalade met ajuin en rozijnen
Aloo Ko Achar - Nepalese aardappelsalade
Arabische muntthee
Marokkaanse koekjes : Gazellehoorns
Marokkaanse koekjes : Griesmeelcakejes met amandelen
Zoetzure saus
Niet-alcoholische fruitbowl
Cannelloni met een vulling van krab, kabeljauw en prei
Pastadeeg van griesmeel
Linguine met saffraanroomsaus
Suikersiroop - Suikerstroop
Kumquatsaus
Aardbeisorbet met frambozen en limoen
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag zonder bier
Chocolademousse
Muntsaus
Citroenlimonade
Gemberlimonade
Nimbu Pani - Indische limonade
Citroenlimonade
Nimbu Pani - Indische limonade
Vlierbessenlimonade
Vlierbessenlimonade
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Romeinse focaccia
Citroengranita
Geconfijte citroenzestes
Granite van Granny Smith appel, limoen en champagne
Chocolademousse met cognac
Chocolademousse met Grand Marnier
Chocolademousse met Cointreau
Vinaigrette met rode wijnazijn
Moelleux van chocolade met een chocolade-amandelvulling
Granite van kersen
Granite van frambozen
Tarte tatin met peren
Tarte tatin met vanille en kaneel
Peking eend
Gekarameliseerde pistachenootjes
Coulis van bosvruchten
Mangosorbet met witte wijn
Oliebollen zonder rozijnen
Ovengebakken Cajunkip
Kruidenboter - Honingboter
Avgolemono met spinazie en asperge
Verse amandelmelk
Fijne boterroom - Creme au beurre
Wafels : Wafelbeslag met gist
Rumbaba
Vers citroensap
Vers sinaasappelsap
Kipkroketten met Parmezaanse kaas
Tagliatelle in champignonsaus
Tagliatelle in verse champignonsaus
Basisrecept polenta
Korstdeeg voor wildbereidingen
Rilettes van varkensvlees
Deeg voor quiches zonder gist
Chocoladesiroop
Milkshake koffie met chocolade
Espresso Americano
Espresso Americano met melk
Ijsespresso met chocolade en banaan
Mousserende espresso met ijs
Gluhwein
Mosterd met kruiden
Sorbet van jenever en citroen
Caramelpudding - Karamelpudding
Caramelpudding - Karamelpudding met oploskoffie
Vanillepudding met gekarameliseerde appelen
Biscornuepudding
Bavarois van sinaasappels
Bavarois van abrikozen
Gevogeltebouillon
Galette wafels
Roomsoep van schorseneer
Aardappelstoemp met schorseneren
Pittige rode kool
Strudeldeeg met kruiden
Basilicumtisane
Bernagietisane
Aardbeienroomijs
Frambozenroomijs
Basisrecept sorbet
Aardbeiensorbet
Frambozensorbet
Citroensorbet
Limoensorbet
Mangosorbet
Meloensorbet
Perziksorbet
Passievruchtensorbet
Pompelmoessorbet
Champagnesorbet
Yoghurtsorbet
Sorbet van magere kaas
Gastrique snelle versie
Gastrique originele versie
Aubergines in zout-zure saus
Aubergines in pittige zout-zure saus
Aspergebouillon
Appel-pompoenchutney
Gepocheerde vijgen in rode wijn en thee
Naanbroodjes
Gebakken paksoi met look en gember
Pittige rosbief Calypso
Sorbet van zwarte chocolade
Noord-Afrikaanse churros
Kokos milkshake met komkommer en currypasta
Quinoa fruitsalade met passievruchtensaus
Grissini sesame - Broodstengels met sesamzaad
Geitenkaastaartjes met mascarpone en komijn
Palmitochoco
Tafelwater met citroen en frabozen
Socca - Pannenkoeken van kikkererwten uit Nice
Gemarmerde eieren
Koud amandelsoepje met druifjes
Boterroom met vanille
Boterroom met mokka
Tafelwater met citroen, munt en komkommer
Tafelwater met sinaasappel en citroen
Tarte tatin met mango
Ijsblokjes
Blanke fonds van kalfsbeenderen
Bruine gevogeltefonds
Appelmousseline met kaneel en kruidnagel
Mojito
Gin Fizz
Suikervrij : Wafels met gist
Pickles van lentegroentjes
Zoet-zure dipsaus
Brood met aardappelen
Bouillon van champignons
Beignetdeeg
Perensorbet
Sorbet van basilicum, limoen en witte wijn
Geflambeerde aardbeien
Aardbeientaartjes
Gepocheerde ei met mousseline, soja scheuten en bladerdeeg
Wafels met aardbeien
Creme caramel
Fondant
Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
Gebakken entrecote natuur
Gebrande meringue - Italiaans schuim
Huisgemaakte Limoncello
Niet-alcoholische fruitbowl op de wijze van Wendy De Prins
Portugese Caldo Verde - Groene aardappelsoep met chorizo
Amandelspijs
Amandelbroodjes - Bladerdeegrolletjes met amandelspijs
Ananassaus
Sorbet van limoen, honing en tijm
Appelstroop
Appelstroop met vanille
Tempura van scampi
Zeeuwse babbelaars
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Bessensaus
Koude Litouwse Bietensoep - Salti Barsciai
Blintzes
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Waterchocolade
Gemarineerde rode kool
Coulis van mango
Karamel van gezouten boter voor vleesgerechten
Emulsie van schelpdieren
Coulis van schorseneer
Compote van veenbessen
Gebakken kabeljauwhaasje met hollandaisesaus
Gestoofde eend met rode kool
Gestoofde zalm met oesterzwam en pompoen
Coulis van kiwi
Orangette met chocolade
Chocoladerotsen
Rode kool met speculaaskruiden en appeltjes
Gemarineerde zeevruchten
Citroen-honingwater tegen verkoudheden
Munt chutney
Tomaten-chilisaus
Kip-Parmezaanbolletjes
Demi-glacesaus van lam met knoflook en rozemarijn
Klassieke tonatosaus voor Vitello Tonato
Bouillon van ossenstaart
Espuma met Parmezaanse kaas
Kandeel
Zeetong in knoflooksaus
Scampi in Oosterse knoflooksaus
Focaccia met kerstomaten
Witbrood 500 gram met verse gist en melk
Witbrood 750 gram met verse gist en melk
Witbrood 1 kg met verse gist en melk
Witbrood 500 gram met gedroogde gist en melk
Witbrood 750 gram met gedroogde gist en melk
Witbrood 1 kg met gedroogde gist en melk
Fond van duif - bosduif
Knolselderfrietjes
Mayonaisedressing
Stokbrood - Frans brood met gedroogde gist
Stokbrood - Frans brood met verse gist
Gewokte groenten in oestersaus
Gekookte lange rode rijst uit de Camargue natuur
Luchtige chocolademousse
Gestoofde bosduif met zilverajuintjes
Vol-au-vent met witte asperges
Noedelschotel met selder, sojascheuten, look, gember, vissaus, sojasaus en oestersaus
Gevogelte - aspergefonds
Relish van komkommer, sjalot en knoflook
Japanse zalmkroketten
Ciabatta
Barbecuesaus - marinade
Noedelschotel met champignonmengeling in zwarte bonensaus
Lijnzaadbrood met gedroogde gist
Warme aardappel-rucola salade
Tagine-tajine met lamsvlees, paprika en tomaten