Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Citroen
Gebraiseerd en gebakken witloof
Mosselen met Bloody Mary saus
Abrikozenconfituur
Gebakken tongfilets met citroenboter
Garnaalkroketten
Paling in het groen
Het koken van artisjokken
Ijsblokjes met fruitvulling
Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
Groene asperges met spinazie en gerookte zalm
Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
Gefileerde tarbot met witloof en verse koriander
Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
Salade met rivierkreeftjes en warme mousselinesaus
Salade van knolselder en aardappelen met peterselie
Gebakken langoustines met paddestoelen en rode bessen
Kalamaris - Gefrituurde inktvis
Carpaccio van Sint-Jacobsschelp op een bedje van veldsla
Gegrillde kreeft - langoust
Osso bucco met tagliatelle
Mayonaise met wasabi
Gevulde vijgen met Camembertkaas
Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
Bevroren bessen met frambozenroom
Panna cotta met caramelsaus
Aardbeitaart
Sangria
Guacamole
Stamppot van witloof
Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
Gepaneerde kip met roomsaus
Bananenbavarois
Aardbeien met citroen
Appelballetjes in siroop
Pastasalade met paprika, ui, kappertjes, ansjovis, parmezaan en citroendressing
Court bouillon
Mousse van bloemkool
Koude couscoussalade
Assortiment canapes
Kwartel met citroen en salie
Groentespiesjes met een yoghurt-citroensausje
Gevulde champignons met verse kruidenboter
Kabeljauw op Vlaamse wijze
Gebakken inktvis
Asperges en artisjokken met mousselinesaus
Californische cocktail van avocado, pompelmoes en garnalen
Avocado's gevuld met romige zalmkaviaar
Veloute met champignons
Gepocheerde Eieren - Bellevue -
Gefrituurde scampi op Calabrese wijze
Brochette van mosselen op de wijze van Tolosa
Wijngaardslakken met verse tuinkruiden
Gepocheerde peren in witte wijn met chocoladesaus en pistachenootjes
Indische cocktailsaus
Citroen - gerst - lauriersap
Aromatische azijn
Bosbessen-citroenmuffins
Vruchtengratin met ijs
Sinaasappelmousse
Pinchos Morunos - Varkensbrochette
Kruidige peren met gember
Mango of Papaja-Citroen relish
Kreeftensaus
Paprika gevuld met feta en kruiden
Aardbeien in champagnegelatine
Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
Amandelkoekjes
Girelle - Siciliaanse gekaramelliseerde citroenkoekjes
Rabarberbavarois
Sinaasappelsorbet
Sabayon van Hoegaerden witbier voor visgerechten
Rozensorbet
Vijgentaart met Griekse yoghurt
Charlotte van asperges, kreeft en kaviaar
Mosterdvinaigrette met sherry-azijn voor salades
Bavarois van gekonfijte ananas met karamelsaus
Zanddeeggebakje met frambozen en aardbeien
Zure room
Een torentje van lauwe zalm en aardappelschijfjes met kaviaar
Een krokant mandje van kersen met mascarpone-sorbet
Warme appelmoes met citroen en boter
Tabbouleh
Gebraden piepkuiken gevuld met couscous en vruchten
Humus - gepureerde kikkererwten
Citroentaart
Exotische vruchtensalade met karamelsiroop
Biscuitgebak: beslag - snijden - vullen
Een gevulde biscuitrol
Pondscake
Abrikozenkruimeltaart - Abrikozencrumble
Gemarmerde cake
Amandelpudding uit de oven
Kalkoenschnitzel Wienerart
Ovengebakken kip met verse kruiden en knoflook
Kip kurrie op grootmoeders wijze
Wortelmousse met koriander, ham en geconfijte tomaat
Indische cocktail van garnalen en banaan
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
Cocktail van gepocheerde Kabeljauw en gemarineerde tomaat met pittige mayonaise
Schorseneren in witte saus
Gebakken schorseneren
Zeebaars met een brunoise van paprika en tomaat in een honing-citroen vinaigrette
Zwarte paella van pijlinktvis met saffraanallioli
Yoghurtdressing met mayonaise en verse kruiden
Yoghurtdressing met mosterd en verse kruiden
Yoghurtdressing met look, komkommer en munt
Forel met wittewijnroomsaus, bieslook, peterselie en amandelen
Kreeft in portosaus
Zeevruchtensalade met mossel en venusschelp
Dolmades - Dolma - Gevulde druivenbladeren met avgolemono
Avgolemono - Griekse soep van ei en citroen
Rundscarpaccio met asperges en een pittige citroenmayonaise
Gebakken zalmfilets met een yoghurt-kappertjessaus
Pikante krabbeignets met mosterd
Citroensaus
Gebraden kip gevuld met tuinkruiden
Gekonfijte citrusschil
Stollen - zoet Duits feestbrood uit Dresden
Chutney van pruimen, peren en rozijnen
Polpette met basilicum-tomatensaus en mascarpone
Chermoula
Gepekelde citroenen
Gepocheerde zalm in champagne
Taramasalata
Limonade met rozenwater en citroenmelisse
Syllabub met gin en cava
Mangosorbet
Carambolasiroop met saffraan
Citroentaart met vanille
Geroosterde inktvis gevuld met feta in tomatensaus
Gegrillde visbrochette
Zalm op vel gebakken met zuringroomsaus
Zalm met prei en room gebakken in folie
Rogvleugel met bruine boter en kappertjes
Zeetong meuniere
Tonijnpastei met kappertjes
Wildmarinade
Marinade geschikt voor vlees en gevogelte
Pladijsfilets met muskaatdruiven Leopold III
Compote van meloen
Ovenaardappelen met rozemarijn, look en citroen
Pasteis de Belem (Specialiteit van Lissabon)
Meivis in het groen
Loempia met vis
Carpaccio van eend met Parmezaanse kaas
Carpaccio van ree met Parmezaanse kaas
Perenchutney met ajuin en rozijnen
Hoevekip met roomsaus
Osso bucco van kalkoen
Gestoofde prei in honingroomsaus
Gestoofde spinazie in honingroomsaus
Konijnfilet met parmaham en citroen
Pastei van kabeljauw en zalm
Risotto met gerookte zalm en citroen
Blanke botersaus voor visgerechten
Rode botersaus voor visgerechten
Saltimbocca van tarbot met Parmaham en salie
Vinaigrette met zongedroogde tomaten, knoflook en basilicum
Tagliatelle met krab en erwtjes
Krokante kipfilet
Kruidenmengeling - Gremolata
Lamsribstuk met gremolata
Tagine-Tajine met vis en garnalen
Koude Turkse tomatensaus
Marokkaanse pesto
Fruitsalade opgediend in uitgeholde meloen
Marokkaanse groentesalade
Marokkaanse wortelsalde koud opgediend
Marokkaanse wortelsalade warm opgediend
Hommos - Hummus
Tabbouleh met munt en granaatappel
Kabeljauwhaasje menuniere
Tarbot en tong duglere
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Gebakken makreel in de oven
Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
Marokkaanse koekjes : Griesmeelcakejes met amandelen
Yoghurtsaus met knoflook en gember
Peterseliesaus
Niet-alcoholische fruitbowl
Gegrillde visschotel van de barbecue
Gegrillde sardienen op de barbecue
Gegrillde gamba op de barbecue
Forel en papillotte op de barbecue
Citroenkoekjes
Vanilleroomijs met aarbeiensaus
Citroenrasp of limoenrasp
Crema Catalana
Mangobavarois
Citroenlimonade
Gemberlimonade
Vlierbessenlimonade
Zoetzure zilverajuintjes
Citroengranita
Fruitsalade van aarbei met citroen
Butternutsoep met gember en koriander
Coulis van artisjok
Basisrecept risotto
Geconfijte citroenzestes
Aardappelstoemp van savooikool met room en citroen
Vinaigrette met citroen en limoen
Vijgencompote met citroen en sinaasappel
Gepocheerde forel met blanke botersaus
Gebraden kip met citroen
Topinamboersalade - Aardpeersalade
Pikante sinaasappelsdressing met knoflook
Gebakken kabeljauwstaart
Soep van Noordkrieken
Mangosorbet met witte wijn
Marokkaans zout met verse munt
Gegrillde lamskoteletten in een yoghurtmarinade
Kruidenboter - Mosterd-citroenboter
Avgolemono met spinazie en asperge
Parmezaanchips met citroen en koriander
Gegratineerde champignonschotel
Zalm in papilotte
Vers citroensap
Bladerdeeggebakjes met garnaalvulling
Pompoensoep met gember en koriander
Panna cotta van kokosmelk met vanille
Gemarineerde zalm met steranijs
Kippenbout met groentjes in currysaus op de wijze van Mistero Dufo
Gefrituurde pikante sprotjes
Espresso Romano
Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon met kruiden
Gemarineerde varkensschnitzels in amandelkorst
Oliebollen met rozijnen en appel
Gemarineerd seizoensfruit
Germknodel met vanillesaus
Geflambeerde flensjes in suzetteboter
Kruidenazijn met dragon
Kruidenazijn met kervel
Kruidenazijn met basilicum
Kruidenazijn met selder
Kruidenazijn met peterselie
Kruidenazijn met lavas
Gestoomde scampi met een pittige garnalen dipsaus
Mosselsalade met pikante citroenmayonaise
Kardinaalsoep met zoete room
Vinaigrette met sinaasappel en citroen
Knolseldersalade met appel en banaan in een yoghurtdressing met tuinkruiden
Cumberlandsaus
Parijse schnitzels
Wiener schnitzels
Varkenshaasje gevuld met pruimen
Cake met rozijnen
Zandcake
Appelstrudel
Suzetteboter
Suzetteboter geparfumeerd met Mandarin Napoleon
Aardbeienroomijs
Frambozenroomijs
Aardbeiensorbet
Frambozensorbet
Citroensorbet
Champagnesorbet
Yoghurtsorbet
Sorbet van magere kaas
Gekookte asperges met parmaham en gepocheerd ei
Tafelwater met citroen en frabozen
Tafelwater met citroen, munt en komkommer
Tafelwater met sinaasappel en citroen
Cosmopolitan Punch
Bobotie op de wijze van B&B Ons Stee
Forel in spekkorst
Gegrillde haring
Dressing met room, dille en citroen
Vin dorange met gentiaanwortel
Vin dorange met rose wijn en gentiaalwortel
Vin dorange met jeneverbessen
Vin dorange met kaneel
Vin dorange met kruidnagel
Soepje van aardbeien met limoen
Garnaal cocktail
Huisgemaakte Limoncello
Kippensoep met rijst
Griekse aardappelen met citroen en kruiden
Peruaanse aardappelen - Papas a la huancaina
Aardbeiencocktail met Grand Marnier
Abrikozenbavarois met geconserveerde abrikozen
Abrikozenbavarois op basis van abrikozenconfituur
Amandelspijs
Scones met mascarpone
Gestoomde kippefilets met szechuanpeper
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Bladerdeegwafeltje met gerookte zalm en kruiden kaas
Citroenmousse
Paella de marisco
Kalte ente
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Broodpudding met rozijnen
Broodpap
Chutney van gember en rozijnen
Savooirolletjes met scampi's en tomatenroomsaus
Witloofroomsoep met oesters
Coulis van schorseneer
Toast champignon
Spaghetti met scampi , zongedroogde tomaat en rucola
Citroen-honingwater tegen verkoudheden
Inktvis - Calamares a la romana
Souvlaki van lamsvlees
Zwaardvis in citroenolie
Kruidenboter - Parijse boter
Kruidenboter - Zalmboter
Kruidenboter - Citroenboter
Kabeljauw duglere
Kandeel
Gepocheerde rogvleugel met kappertjessaus
Komkommer gevuld met tonijnsalade
Confituur van druiven
Pittige appelchutney op de wijze van Annie Van Strien
Citrusvruchten peller a vif
Gebakken zalmforelfilets met citroenboter
Wildmarinade - minder zurige variant
Frisco - ijslolly met sinaasappel en aardbei