Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Room
Gratin dauphinois
Omelet op Portugese wijze
Kwartels met vruchten
Waterzooi van kip
Archiducsaus - Champignonroomsaus
Garnaalkroketten
Bisque van garnalen
Toast champignons in roomsaus
farce van vis - mousseline van vis - vulling van vis
farce van kip - mousseline van kip - vulling van kip
Roereieren
Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
Bisque de langoustines - Romige langoestinesoep
Runderbouillon met kervel
Romige mosselsoep met zuring
Kippesoep met prei en postelein of waterkers
Gebonden groentensoep met kreeft
Waterzooi van vis
Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
Basisrecept roomijs : vanilleroomijs
Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
Roereieren met garnalen
Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
Gebakken zalm met een saus van waterkers en spinazie
Gefileerde tarbot met witloof en verse koriander
Kikkerbilletjes en rivierkreeftjes met noilly prat saus en basilicum
Oesters en mosselen in roomsaus met limoen en kiwi
Coctailsaus - Cocktailsaus
Mayonaise met dille
Tartaarsaus
Gebakken langoustines met paddestoelen en rode bessen
Saus van waterkers met look en witte wijn
Roomsaus van bruine Leffe
Noilly Pratsaus
Roomsaus met morieltjes en cognac
Schuim van mosselen met kerrie
Roomsausje van chardonnay met garnalen
Roomsausje van Westmalle trappist
Spinaziesaus voor visgerechten
Kerriesaus - Kurriesaus - Currysaus
Bloemkoolsoep
Tomatensoep met balletjes
Broccolimousse met Noordzee garnaaltjes
Advocaatbavarois
Bevroren bessen met frambozenroom
Panna cotta met caramelsaus
Tagliatelle met zalmfilet en dilleroom
Tagliatelle met eendenborst en salieroomsaus
Fusilli met paddestoelen en parmaham
Coq au vin - Haantje in wijnsaus
Witte chocoladepudding
Tiramisu
Gegratineerde aardappelpuree met spekjes
Aardappelstoemp met prei
Stamppot van witloof
Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
Gepaneerde kip met roomsaus
Gegrillde lamskoteletjes met look room
Biefstuk - steak met peperroomsaus
Eend met frambozenroomsaus
Quiche lorraine
Veloute van mosselen
Bananenbavarois
Pastasalade met kip en knoflookroom en kerrie
Fruitmousse Mango, Framboos, Aardbei, Kiwi, Ananas, Lychee,...
Aardbeienbavarois
Mousse van bloemkool
Witloofroomsoep met kurrie
Witte chocoladesaus
Mousse van tomaten
Blinde vinken met champignons en oesterzwammen
Garnalensoep
Oesters met champagneboter
Piepkuiken met sjalottensaus
Artisjokbodems met zalm en garnalen in wittewijngelei
Avocado's gevuld met romige zalmkaviaar
Mosselen op Brusselse wijze
Veloute Argenteuil
Veloute Carmen
Veloute met champignons
Veloute Colombine
Veloute Dame Blanche
Komkommersoep - Veloute Doria
Veloute florida
Veloute met mosterd
Indische Kip met ananas, paddestoelen en rijst
Kippenborst met Portostroop, appelen en rijst
Wijngaardslakken met verse tuinkruiden
Macaroni met scampi en mosselen
Indische cocktailsaus
Nantuasaus
Roomsoep Agnes Sorel
Roomsoep Choisy
Roomsoep comtesse
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen met olijfolie
Appeltaart
Mousse van blauwe bessen
Chocoladecakejes
Chocomousse met Grand Marnier
Frambozenbavarois
Sinaasappelmousse
Tartiflette
Pittig kaneelijs
Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
Kreeftensaus
Kreeft op de wijze van Newburg
Broccoliroomsoep met ricotta gnocchi
Karamelroomijs met whiskey
Mosterdsabayon - Mosterdmousseline
Roomijs met banaan
Aardappelflensjes
Rabarberbavarois
Filet pur Rossini
Sinaasappelsaus met doorzichtige sinaasappelzestes
Glaasje van tomaat, garnaal, pesto en bloemkool
Vanillecreme met gekarameliseerde appel en vanille-ijs
Mouclade, een zuiders mosselgerechtje
Coulis van aubergine
Roomsaus van witte chocolade
Zalmrolletjes gevuld met avocado
Forel met aardappeltjes en roquefort
Chocolade-ijs met verse munt en pepermunt
Parfait van kaneel met vleugje koffie
Semifreddo met stemgember
Laurier - Amandel ijsrol
Roomijs van verse rozemarijn
Lavendel - Honingijs
Charlotte van asperges, kreeft en kaviaar
Bavarois van gekonfijte ananas met karamelsaus
Gebraden duif op een bedje van prei en truffels
Ravioli van ganzelever met truffelroomsaus
Zanddeeggebakje met frambozen en aardbeien
Slagroom met vanillesuiker
Ijsgekoelde noga met gekonfijt fruit en bittere sinaasappelsaus
Fricassee van scharrelkip in dragonroomsaus
Zure room
Verse kreefttartaar
Verloren brood (wentelteefjes) met exotische vruchten
Boeuf Stroganoff
Amandelcreme - Amandelroom
Zwarte chocoladesaus
Karamelsaus
Chocoladeroom - Melkchocoladeroom
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard
Karamelijs overgoten met karamelsaus
Charlotte met rode vruchten
Truffels van pure chocolade met limoen en honing
Pure chocolademousse met boter
Amandelpudding uit de oven
Roerei met grijze garnaal en room van xerez
Pastinaakpuree
Kalfszwezerik met champignonroomsaus
Gefrituurde lotte - goujonettes met bieslookroomsaus
Wortelmousse met koriander, ham en geconfijte tomaat
Pastinaak met wortelmousse
Cocktail van garnalen en ananas met gembermayonaise
Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
Kikkerbilletjes in lookroomsaus
Pastinaak-knoflooksaus
Luchtige aardappelpuree
Wafels met aarbeien en basilicumroom
Peperroomsteak a la minute
Mousse van parelhoen met wildfond
Bloemkoolmousse met grijze noordzeegarnaal
Eendeborst met ananas in een gelei van eendenbouillon
Kalfsroomsoep met Brie
Normandische roomsoep met garnalen
Indische kerrieroomsoep
Melksoep met ajuin
Venkelroomsoep met kerrie
Wortelroomsoep
Kreeft op de wijze van de kardinaal
Kreeft in portosaus
Kreeft op de wijze van Thermidor
Penne met kalkoenreepjes, oesterzwam en courgette
Gestoomde kippenballetjes
Gestoomde paddestoel met ham, garnalen en verse tuinkruiden
Empanada met gehakt en savooikool
Papardelle met tomaat, ham en paddestoelen in roomsaus
Creme brulee van speculaas
Glaasje van wortelcreme met een creme van geitenkaas
Spaghetti met asperges in roomsaus
Tagliatelli met salie en knoflook
Fettuccine met romige groentensaus
Muntroomsaus
Wentelteefjes
Kippenballetjes met champignonsaus
Waterkerssoep
Kip op de wijze van de Elzas met rieslingroomsaus
Erwtenpuree met munt
Espuma - Schuim van kikkererwten
Guacamole-ijs
Syllabub met gin en cava
Chocoladeganache
Chocoladeganache van melkchocolade met nootmuskaat
Chocoladeganache van witte chocolade met rozenwater
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard met laurier en sinaasappel
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard met saffraan en rozenwater
Chocolademousse met munt
Bavarois van witte chocolade
Limoenroomijs met kokos en witte rum
Citroentaart met vanille
Passievruchtenroom
Dragonroomsaus
Creme brulee
Varkenskoteletten met calvados en appels
Bevroren Grand Marnier souffles
Creme caramel met passievruchten
Varkensgebraad met pruimen
Mosselen a la creme Normande
Zalm op vel gebakken met zuringroomsaus
Zalm met prei en room gebakken in folie
Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
Brandade van kabeljauw : Kabeljauwmousse
Gratin van courgettes
Poire belle helene - gepocheerde peren met chocoladesaus
Kervelroomsoep
Alplermagronen
Milkshake vanille
Tomatenroomsoep
Zalmmousse met een creme van garnalen en groene asperges
Tomatenmousse met basilicum
Prei in roomsaus
Vol-au-vent of koninginnehapje
Camemberttaart met appelen op de wijze van Streelt Jeego
Kip a l instar de vise
Vol-au-vent of Koninginnehapje met balletjes en champignons
Aalsterse ajuinsoep met diablotin
Pladijsfilets met muskaatdruiven Leopold III
Witte wijnsaus voor visgerechten
Aardbeienmousse met een coulis van aardbeien
Pasteis de Belem (Specialiteit van Lissabon)
Puree van rapen
Aardappelpuree met champignons
Brandade van gerookte forel
Scampi met avocadodipsaus
Groene pepersaus voor wildbereidingen
Struisvogelsteak met bieslookroomsaus
Varkensmedaillon Crosse and Blackwell
Espuma - Schuim van tomaten
Vanille roomijs met sechuanpeper
Hoevekip met roomsaus
Peterselieroomsaus met sjalot, spek en knoflook
Roomsaus met boschampignons
Gestoofde prei in honingroomsaus
Gestoofde spinazie in honingroomsaus
Hindemedaillons met sjalot in rode-wijnazijn
Hertenragout op Bourgondische wijze
Pastei van kabeljauw en zalm
Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus
Suikertaart
Aspergeroomsoep
Fettuccine Alfredo
Aardappelstoemp met Parmezaanse kaas
Bavarois van vanille
Blanke botersaus voor visgerechten
Rode botersaus voor visgerechten
Kruidentaart met tomaten en mozzarella
Mosselen met oude geuze en mosterdroom
Spatzle
Witloof in roomsaus
Dame Blanche met Chokotoff-saus
Gebraden wild konijn
Gegratineerde eieren
Kokosschuim voor sifon
Ganzeleverijs
Espressosaus
Perziken met gorgonzolakaassaus en speculaas
Tagliatelle fiorentina
Italiaanse kaassaus met Parmezaanse kaas en cheddarkaas
Tagliatelle prosciutto - met hesp en Parmezaanse kaas
Linguine met saffraanroomsaus
Spaghetti met ricotta
Tagliatelle met gorgonzola
Chocoladebavarois
Mousse van passievruchten met een aardbeiencoulis
Chocolademousse van melkchocolade en fondantchocolade
Konijnenbil met mosterd-dragonsaus
Mousse van speculaas
Bretoense pannekoek met spek, ajuin en reblochon - La tartiflette
Bretoense pannekoek met 4 kazen - La tout fromage
Bretoense pannekoek met zeevruchten
Chocolademousse
Muntsaus
Romige witte chocolademousse
Panna cotta basisrecept
Panna cotta met sinaasappel
Vanillebavarois
Chocoladebavarois
Mangobavarois
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard met passievruchten
Chocolade ijs
Mokka ijs
Pistache ijs
Penne met kip-amandelroomsaus
Penne met gerookte zalm in cognacroomsaus
Penne met broccoli in roomsaus
Paglia e fieno - gemengde pasta met erwtjes in roomsaus
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Kurriedressing
Kalfsblanket op grootmoederswijze
Coulis van paprika met knoflook
Coulis van kervelwortel
Coulis van aardpeer
Coulis van artisjok
Coulis van venkel
Aardappelstoemp van savooikool met room en citroen
Coulis van erwten
Creme van speculaas
Vanille-ijs met zoethout
Coulis van wortel en ras-el-hanout
Coulis van wortel en gember
Aardappelstoemp met bladspinazie
Aardappelstoemp van spinazie met look
Aardappelstoemp van witloof met wijnazijn
Aardappelstoemp van witloof met kurrie
Kalfsblanket op oud Franse wijze
Chocolademousse met cognac
Chocolademousse met Grand Marnier
Chocolademousse met Cointreau
Coulis van knoflook op basis van room
Chocolademousse met mascarpone
Creme van witte chocolade
Muffins met frambozen
Zalmroomsoep
Navarin van kreeft en Sint-Jacobsvruchten
Gratin Marguerita : courgette, tomaat en aardappel
Creme brulee met vers fruit
Getomateerde lookroomsaus
Vanilleroom
Panna cotta met gember, citroengras en zwarte thee
Quiche met aardappel, spek en prei
Vispannetje
Messinasaus
Aardappelsouffle met ham
Quiche met asperges
Preitaart
Hamtaart
Bladerdeeggebakjes met hamvulling
Roomsoep van eekhoorntjesbrood
Roomsoep van aardpeer-topinamboer
Roomsoep met fontina en truffel
Roomsoep met artisjok
Roomsoep van sla
Roomsoep van aardappelen
Tagliatelle met gerookte zalm in roomsaus
Puree van aardpeer
Risotto bij wildbereidingen
Risotto met witloof bij wildbereidingen
Kippenbout met groentjes in currysaus op de wijze van Mistero Dufo
Espresso Mocha
Milkshake espresso
Weense espresso
Espresso met slagroom
Thaise ijsespresso
Ijskoffie met munt
Espresso met cholocade en kersen
Luchtige witte chocolademousse
Mousse van passievruchten
Oosterse guacamole met gefrituurde lotuswortel
Warme chocomelk met amandel, vanille en marshmallow
Warme chocomelk met amaretto, amandel, vanille en marshmallow
Warme chocomelk met rum, amandel, vanille en marshmallow
Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon met kruiden
Roomsaus met dille en wodka
Roomijs van sinaasappel met maanzaad
Roomijs van karnemelk met nootmuskaat
Mousse van ham en eendenlever
Koninginnerijst met vanille en Engelse room
Blanke botersaus met mosselsap en room
Coulis van waterkers voor visgerechten
Bavarois van witte chocolade met mascarpone en geroosterde amandelschilfers
Mousse van gerookte heilbot
Venkelravioli met roomsaus
Sabayon met room
Mousse van gerookte paling
Bavarois van sinaasappels
Bavarois van abrikozen
Galette wafels
Pittig getomateerde roomdipsaus
Banaan - kerrie roomdipsaus
Champignonsoep - Paddestoelensoep
Kabeljauwsoep
Kardinaalsoep met zoete room
Bittere sinaasappelsaus met Grand Marnier
Groene pepersaus voor gevogeltebereidingen
Groene pepersaus voor vleesbereidingen
Mierikswortelsaus
Mosterdroomsaus
Ovenschotel van gevulde koolrolletjes met tomatensaus
Kalfsgebraad met sinaasappelroomsaus
Gevulde kalfsrollade met ham, eieren en spinazie
Roomsoep van schorseneer
Entrecote champignonroomsaus
Gebakken varkenslever met sinaasappelroomsaus en graanmosterd
Runderhart in wijnsaus
Hazeragout
Gebakken kip in een getomateerde whiskeysaus
Kreeft op Creoolse wijze
Coulis van groene asperges
Mousse van gerookte paling
Roomsoep van witte kool
Bloemkoolsoep met knoflook
Venkelsoep op basis van visfumet
Groentensoepje met vanille en krab
Kastanjesoep op basis van kwartelbouillon
Aspergeroomsoep op basis van visfumet
Kerriesoep - currysoep - kurriesoep
Aardappelstoemp met spinazie en mascarpone
Honingroomijs
Slagroom voor taarten
Ganache van melkchocolade
Ganache van zwarte chocolade
Chocolademousse voor taarten
Bloemkoolroomsoep met banaan en kurkuma
Mousse van geitenkaas met yoghurt
Struisvogelsteak met peperroomsaus
Amandelpudding
Geitenkaastaartjes met mascarpone en komijn
Warme chocolade melk met dragon
Hollandaisesaus
Mousselinesaus
Mayonaise met knoflook
Luchtige tomatensaus
Lentestoofpot met kip op de wijze van Ann
Paddestoelenragout
Dressing met room, dille en citroen
Coulis van bloemkool
Witte wijnsaus voor visgerechten deluxe
Pasta met paprikaroomsaus
Penne met wodkaroomsaus
Adijvie - selderroomsoep
Wentelteefjes - verloren brood met porto
Creme brulee van foie gras
Creme brulee met gorgonzolakaas
Aardbeientaartjes
Flan met chocolade
Gepocheerde ei met mousseline, soja scheuten en bladerdeeg
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Bladerdeeggebakje met aardbeien en mascarpone
Gamba met gemberrijst op een zalfje van curry mousseline
Gebakken spek met picklessaus
Stracciatella roomijs
Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
Oesters met waterkers en munt
Kip met groentespaghetti en gerookte room, gratin dauphinois
Aardappelsoep met mierikswortelroom en gerookte paling
Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
Ganalensoep met kurrieroom
Galantine van parelhoen - gevulde parelhoenfilet
Ganache voor Javannais
Ganache voor Javannais
Groene aspergeroomsoep
Waterzooi van Noordzee vis
Kip met witbier, zilverajuin en spekjes
Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
Coulis van pastinaak met munt
Paupiette van rog gevuld met grijze garnalen
Peruaanse aardappelen - Papas a la huancaina
Duitse aardappelkoekjes - Kartoffelpuffer
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen
Aardappeltaart
Abrikozenbavarois met geconserveerde abrikozen
Abrikozenbavarois op basis van abrikozenconfituur
Amandelsaus
Amandelroomijs
Koude venkelsoep met anijs
Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Citroenmousse
Beierse saus
Mousse van rode biet
Gemarineerde kipfilet met blackwellroomsaus
Puree van witte bonen
Kalfsbiefstuk met roomsaus natuur
Pompoensoep met garnaaltjes en een bieslookroom
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Engelse broodsaus
Canneloni met vleesragout
Waterchocolade
Tomatensoep met geroosterde paprika, capelini en chorizo
Zalm met bloemkoolmousseline en pompoenaardappelen
Savooirolletjes met scampi's en tomatenroomsaus
Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
Chocolade ravioli, witte chocoladesaus, kokos en room
Hazelnootbavarois
Mascarponeroom met perenblokjes
Perengratin met witte chocolade
Karamel van gezouten boter voor vleesgerechten
Witloofroomsoep met oesters
Pompoencappucino met truffelroom
Hertenfilet pur met wildroomsaus
Scampi Quirit
Coulis van schorseneer
Spaghetti met kip en wortel in roomsaus
Gamba met saffraanrijst, gember en curry mousseline
Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
Eierpotjes
Gebakken roodbaars in mycryo met visfumet-roomsaus
Extra fondant taart met kokos
Coulis van rode kool
Coulis van wortel
Kastanjeroomsoep
Truffels met witte chocolade, vanille en kokos
Truffels met witte chocolade, cointreau en kokos
Chocoladeganache met oploskoffie
Aardappelstoemp van spinazie met waterkers
Creme brulee met oranjebloesemwater
Mosselen in look-roomsaus
Luchtig glazuur voor cupcakes
Rolbiscuit met citroenmousse en rode vruchten
Scampi diabolique
Steak archiduc - champignonroomsaus
Quiche met kaas, spek en prei
Peperroomsteak met gebroken peper
Paling in roomsaus met tuinkruiden
Kreeft a la nage
Kalfszwezeriken in roomsaus
Pasta met kastanjechampignons in roomsaus
Gegratineerde eierschaaltjes
Quiche met zalm, asperges en tomaten
Espuma - Schuim van aardappelen
Espuma - Schuim van aardappelen
Espuma - Schuim van aardappelen en truffel
Espuma - Schuim van koffielikeur
Espuma - Schuim van chocolade
Espuma - Schuim van vanille
Espuma - Schuim van mango
Espuma van tomatentapenade
Kardinaalsaus
Gebakken spiering met lichte pepersaus
Kikkerbilletjes in bechamelsaus
Kangoeroesteak met roomsaus
Dressing met room, dille en limoen
Ierse koffie - Irish coffee
Vlaamse koffie - Flemish coffee
Franse koffie - French coffee
Ingedikte vanillemelk
Mousse van kruisbessen - Gooseberry fool
Gebakken kabeljauw met bospaddestoelen in roomsaus
Ovengebakken koteletten en aardappelen met appelmoes en broccoli
Sint-Jacobsvruchten op Normandische wijze
Coulis van spinazie
Entrecote met gebroken peperroomsaus
Groentenspaghetti met pompoenroomsaus en knoflookcrumble
Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
Getomateerde champignon-pepersaus
Garnalensoep met kerrieroom
Luchtige chocolademousse
Stroganoffsaus op de wijze van Sylvia De Smet
Varkenslapje archiduc - champignonroomsaus
Vispannetje met zeetongrolletjes in saffraanroomsaus
Kikkerbilletjes in spinazieroomsaus met knoflook
Kalfsgebraad met gebroken pepersaus
Varkenslapje in Gentse mosterdroomsaus
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een bedje van witloof en bieslook
Groententaart
Gebakken scampi in knoflookroom
Quiche met ricottakaas en spek
Lamsbiefstuk met lookroomsaus
Paarden filet pur bleu-chaud met gebroken pepersaus