Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Bloem
Focacia
Chips van rode biet als bordversiering
Vlees- of Kipkroketten
Pastadeeg eenvoudige bereiding
Bechamelsaus - witte saus
Tomatensaus
Gebakken tongfilets met citroenboter
Lamsnavarin met lentegroenten
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze
Kaaskroketten
Bisque van garnalen
Paling in het groen
Basisrecept flensjes - pannenkoeken
Pommes dauphines - Aardappelsoesjes
Bisque de langoustines - Romige langoestinesoep
Vanillewafels
Brusselse wafels
Pizzadeeg met gedroogde gist
Pizzadeeg met verse gist
Kalamaris - Gefrituurde inktvis
Osso bucco met tagliatelle
Kerriesaus - Kurriesaus - Currysaus
Bloemkoolsoep
Appelcrumble met kristalsuiker en kaneel
Goulashsoep
Tempura van vis en groenten
Muffins met blauwe bessen
Aardbeitaart
Amandelcake
Raviolideeg
Aardappel-Maiskroketten
Aardappelkroketten
Asperge veloute
Veloute van mosselen
Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
Banketbakkersroom
Cake zonder boter van oudtante Jeanne
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met champignons en spinazie
Witloofroomsoep met kurrie
Lasagne met spinazie en ricotta
Cake van appel, noten, kaas en gerookte eendenborst
Preibeignets met een pikant tomatensausje
Garnalensoep
Gefrituurde scampibrochette
Runderstoofvlees met rode sjalotten
Gebakken inktvis
Asperges op de wijze van Orly met choronsaus
Gefrituurde champignons met Bearnaisesaus
Veloute Argenteuil
Veloute Carmen
Veloute met champignons
Komkommersoep - Veloute Doria
Veloute Fedora
Veloute florida
Veloute met mosterd
Indische Kip met ananas, paddestoelen en rijst
Gefrituurde scampi op Calabrese wijze
Gefrituurde wijngaardslakken met witte wijnsaus
Wijngaardslakken in deeg
Nantuasaus
Roomsoep Agnes Sorel
Cake - quatre quart cake
Chocoladekoekjes
Appeltaart met crumble
Appeltaart
Amandeltaart
Warme chocoladekoekjes
Appelbeignets
Bosbessen-citroenmuffins
Chocoladecakejes
Clafoutis met rode vruchten
Moelleux van chocolade
Ciabatta
Gemakkelijk perenvlaai uit Ijsland
Luikse wafels
Albondigas in tomatensaus (Gekruide balletjes)
Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
Gepaneerde mosselen met zelfgemaakte tartaarsaus
Churros - Chichi - Gefrituurde koekjes
Notenbrood
Notenbrood
Volkorenbrood
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood
Stoofvlees met rode wijn
Broccoliroomsoep met ricotta gnocchi
Speculaas van Nadine
Amandelkoekjes
Lasagne met gehakt, erwten, eieren en mozzarella
Girelle - Siciliaanse gekaramelliseerde citroenkoekjes
Crumble van kokos
Aardappelflensjes
Peperkoek met honing
Amandelbiscuit
Notenkoekjes voor ijsdesserten
Decoratieve koekjes voor nagerechten
Scones met rozijnen
Lavendelkoekjes
Scones met lavendel
Zoete perentaart met kardemom
Vijgentaart met Griekse yoghurt
Warm olijvenbrood met oregano
Warm kruidenbrood van basilicum en zongedroogde tomaten
Soepstengels met saffraan en basilicum
Maanzaadbrood
Rozemarijnfocaccia met rode ajuin
Pizza bresaola en rucola
Tomatenpizza met rucola
Bladerdeeg
Krokantdeeg
Zanddeeg
Briochedeeg - Briochebrood
Kalfszwezerik, ganzelever en asperges met truffel
Risotto van wilde rijst met bospaddestoelen en sint-jacobsschelpen
De hoorn des overvloeds met seizoenvruchten en een assortiment sorbets
Kaassouffle
Luchtige vanillecake met gedroogde gist
Gebakken bloemkool
Eiernoedels
Boterdeeg voor 4 grote taarten
Zoet boterdeeg voor 3 taarten
Zandtaartdeeg met kaneel
Getoerd briochedeeg
Soezendeeg
Vanillemoppen - Zandkoekjes met vanille
Spritsen
Chocoladespritsen
Lange vingers - Boudoirs - lange vingers taartbodem
Biscuitgebak: beslag - snijden - vullen
Een gevulde biscuitrol
Pondscake
Abrikozenkruimeltaart - Abrikozencrumble
Gemarmerde cake
Donuts met zure room
Abrikozenmuffins
Brownies met okkernoot
Getruffeerde chocoladetaart
Kalfszwezerik met champignonroomsaus
Kip kurrie op grootmoeders wijze
Rundertong in madeirasaus - Ossetong
Gefrituurde lotte - goujonettes met bieslookroomsaus
Balletjes in tomatensaus
Frangipanetaart met kokos
Gestoofde haas
Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
Sausbinders : Blanke roux - Blonde roux - Bruine roux
Schorseneren in witte saus
Gebakken schorseneren
Wafels op basis van karnemelk
Wafels met aarbeien en basilicumroom
Gestoofd konijn op grootmoeders wijze
Coxinha
Cocadeeg (Spaanse pizzasoort)
Bunuelos met verse aioli
Causa met guacamole (Peruaanse aardappelkoekjes)
Gehaktballetjes met pijlinktvis en saffraan
Corn dogs - hotdogs in maisdeeg
Indische kerrieroomsoep
Niccolini soep met Parmezaan en Mozzarella kaas
Melksoep met ajuin
Venkelroomsoep met kerrie
Kreeft op Amerikaanse wijze
Kreeft op de wijze van de kardinaal
Kreeft op de wijze van Thermidor
Balletjes in tomatensaus snellere versie
Witloofstoemp met gehakt
Berlinerbollen met abrikozenjam
Empanada met gehakt en savooikool
Fricando
Gebakken zalmfilets met een yoghurt-kappertjessaus
Luikse wafels volgens een traditioneel recept
Zandkoekjes
Scones met Parmezaanse kaas
Zelfgemaakte pompoengnocchi met salieboter
Gnocchi verde van spinazie en ricotta
Ravioli met een vulling van ricotta in tomatensaus
Kaassaus op basis van ricotta
Pittige aubergineplakken met een yoghurt-munt dressing
Gnocchi van wortel en feta met muntroomsaus
Geglaceerde kip
Gebraden gans met een vulling van pruimen en noten
Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
Spinaziesouffles
Deeg voor quiches of hapjestaarten
Croque monsieur
Croque madame
Kip op de wijze van de Elzas met rieslingroomsaus
Kruimeldeeg - Zoet kruimeldeeg
Stollen - zoet Duits feestbrood uit Dresden
Challah met vanille - Joods feestbrood
Pretzels
Flachswickel - Duitse ontbijtbroodjes
Meergranenbrood met okkernoten en honing
Iers sodabrood met geitenkaas, pijpajuin en tijm
Italiaanse paaspastei - Torta pasqualina
Bloemkoolsouffles met stilton
Strudeldeeg
Snel bladerdeeg
Pavlova met exotische vruchten
Biscotti met pistachenoten en sechuanpeper
Amerikaanse ricottapannekoekjes met frambozen
Gestoofd konijn met pruimen
Chocoladewafels
Lebkuchen
Zeetong meuniere
Kervelroomsoep
Luchtig pizzadeeg
Bitterballen
Oliebollen
Gebakken meivis met knoflook
Moelleux van melkchocolade
Gebakken pladijs
Zalmmousse met een creme van garnalen en groene asperges
Pastadeeg van spinazie : pasta verde
Ovenpannenkoekjes met ham en kaas
Gebakken courgettebloemen
Kaassaus op basis van mascarpone
Vol-au-vent of koninginnehapje
Vol-au-vent of Koninginnehapje met balletjes en champignons
Pasteis de Belem (Specialiteit van Lissabon)
Kroketjes van verse geitenkaas
Kroketjes van gedroogde ham
Geitenkaassouffle met geroosterde knoflook
Polpettes van aardappel en feta
Kroketjes van gerookte kalkoen
Yakitorisaus - marinade
Hoevekip met roomsaus
Osso bucco van kalkoen
Beurre manie
Hindenragout met bruine saus
Hertenragout op Bourgondische wijze
Knapperige beignets van gemengd fruit
Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
Sint-Jacobsschelpen op provencaalse wijze
Gistdeeg voor 1 taart
Aspergeroomsoep
De gewone cake
Bruin brood
Kramiek - Rozijnenbrood
Sandwiches
Pistolets
Demi-glacesaus van bruine fond voor vleesgerechten
Everzwijnragout
Provencaalse daube
Spatzle
Pakori
Roquefortcrumble
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Tarbot en tong duglere
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
Gegratineerde eieren
Gebakken komkommer in kerriesaus
Aardappelkroketten in panko
Lamsblanquette
Wafels gevuld met vruchtencompte
Marokkaanse koekjes : Gazellehoorns
Marokkaanse koekjes : Boterkoekjes met noten en vijgen
Gekookte aardappelen met ajuin en biersaus
Gefrituurde salieblaadjes in boterbeslag
Cannelloni met een vulling van krab, kabeljauw en prei
Cannelloni met een vulling van kip en courgette
Pastadeeg van rode biet
Pastadeeg van volkorenbloem
Pastadeeg van griesmeel
Penne funghi - Penne met champignons in pittige tomatensaus
Spaghetti met gebakken mosselen
Appelkoekjes met rozijnen en speculaaskruiden
Kaneelkoekjes
Zweedse koekjes
Gemberkoekjes
Vanille koekjes
Koulourakia - Griekse koekjes
Hazelnootkoekjes
Honingkoekjes
Citroenkoekjes
Eendenborst met frambozensaus
Pasticcio
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag zonder bier
Flinterdun dessertkoekje met sesamzaad
Amandelcrumble
Wonton/Wantan deeglapjes voor loempia
Loempia met kerrielinzen en scampi
Gestoomde wonton met pikante sojasaus
Penne met broccoli in roomsaus
Romeinse focaccia
Moussaka met witte bonen en aubergines
Cake met peer en gember
Kokosrotsjes
Kalfsblanket op grootmoederswijze
Gepaneerde pladijsfilets
Coulis van artisjok
Kalfsblanket op oud Franse wijze
Kabeljauw op Baskische wijze
Grissini - Soepstengels
Pastadeeg met olijfolie en melk
Millefeuille van aubergine en tomaat
Moelleux van chocolade met een chocolade-amandelvulling
Tartelettes tatin
Tarte tatin met speculaas
Tarte tatin met peren
Muffins met frambozen
Tarte tatin met vanille en kaneel
Vol-au-vent kroketten
Zalmroomsoep
Oliebollen zonder rozijnen
Aardappelen in zoutkorst met provencaalse kruiden
Aardappelgnocchi op de wijze van Anja van Asbroeck
Ovengebakken Cajunkip
Pannekoeken op grootmoeder Margeurithes wijze
Crumble van pindanoten
Muffins met basilicumpesto en cheddarkaas
Vispannetje
Ajuinsaus
Gepaneerde kikkerbilletjes met tartaarsaus
Messinasaus
Gistpannekoeken
Wafels : Wafelbeslag met gist
Wafels : Wafelbeslag zonder gist
Veloutesaus - witte saus
Spaanse balletjes op de wijze van Inge Peeters
Quiche met asperges
Preitaart
Hamtaart
Bladerdeeggebakjes met kipvulling
Bladerdeeggebakjes met garnaalvulling
Kipkroketten met Parmezaanse kaas
Pizza met champignons en knoflook
Pizza Napoletana
Pizza met zeevruchten
Pizza met aardappelen, pancetta en Parmezaanse kaas
Witte pizza
Pizza Margherita
Pizza quattro stagioni
Ricottaballetjes voor de soep
Kaasgnocchi voor de soep
Roomsoep van eekhoorntjesbrood
Roomsoep van sla
Parijse gnocchi
Gnocchi van oudbrood met salieboter
Gnocchi van oudbrood met spinazie
Aardappelgnocchi
Gnocchi met spinazie en ricotta
Tagliatelle met rozemarijn
Crumble van noten
Reeragout met appel en rabarber
Korstdeeg voor wildbereidingen
Blini zonder gist
Blini met gist
Gefrituurde pikante sprotjes
Kroketjes van eekhoorntjesbrood
Zeppole gevuld met gorgonzola
Kadin budu
Kip in panko-dukkahkorst
Deeg voor quiches zonder gist
Oliebollen met donker bier volgens Chantal Van Laere
Gefrituurde scampi in bierdeeg met kokos
Wafels op basis van karnemelk met kruiden
Gemarineerde varkensschnitzels in amandelkorst
Roomsaus met dille en wodka
Oliebollen met rozijnen en appel
Joinvillesaus : visveloute met rivierkreeftjes
Visveloutesaus - witte saus van visfumet
Appeltaartjes met frangipane
Germknodel met vanillesaus
Pannekoeken met mascarpone
Tomatensaus voor visbereidingen
Tomatensaus voor vleesbereidingen
Galette wafels
Basisrecept voor een vlaai
Moussaka - Mousaka
Gevogelte souffles
Frituurdeeg voor groenten
Champignonsoep - Paddestoelensoep
Deegballetjes voor de soep
Mierikswortelsaus
Eenvoudige bruine basissaus voor vleesgerechten
Rode wijnsaus voor vleesgerechten
Rozijnensaus voor vleesgerechten
Poolse rozijnensaus voor vleesgerechten
Parijse schnitzels
Wiener schnitzels
Goulash - Goelasj met rode wijn en rode bonen
Roomsoep van schorseneer
Aardappelstoemp met schorseneren
Goulash - Goelasj basisrecept
Gebakken kalfslever natuur
Gebakken kalfslever met ajuin
Gebakken varkenslever met sinaasappelroomsaus en graanmosterd
Hazeragout
Kip op Baskische wijze
Cake met rozijnen
Zandcake
Strudeldeeg met kruiden
Wafelbeslag zonder gist met vanille
Hazelnootkoekjes met vanille en kaneel
Gemberkoekjes met gemberpoeder
Gemberkoekjes met gemberbolletjes
Bloemkoolsoep met knoflook
Aspergeroomsoep op basis van visfumet
Taartenbiscuit
Chocolade taartenbiscuit
Naanbroodjes
Naanbroodjes
Pittige balletjes in tomatensaus
Noord-Afrikaanse churros
Blini
Scones
Scones met appel
Grissini sesame - Broodstengels met sesamzaad
Shortbread met kaneel en gember
Aardappelpannekoeken
Vanillecupcakes
Muffins met olijven
Tarte tatin met mango
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze Halal voor Abdel Johri
Suikervrij : Wafels met gist
Suikervrij : Wafels zonder gist
Brood met aardappelen
Op vel gebakken tarbotfilet
Beignetdeeg
Gesuikerd beignetdeeg voor nagerechten
Gemarineerd konijn
Kroketjes van Serranoham
Kroketjes van Serranoham
Confituurrol
Aardbeientaartjes
Wafels met aardbeien
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Frangipanecake
Frangipanetaart van 25 cm doorsnede
Gefrituurde olijven gevuld met geitenkaas, look en kappertjes
Javanais
Kip met witbier, zilverajuin en spekjes
Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
Zweedse gevulde aardappelballetjes - Kroppkakor
Slibtong in knoflookolie
Pommes Saint-Florentin - Saint-Florentin aardappelen
Italiaanse amandelkoekjes
Appelbol - Appel in bladerdeeg
Scones met mascarpone
Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
Clafoutis met Krieken
Poffertjes op de wijze van Bram en Iris
Blintzes
Gestoomde cakejes
Chocolade ravioli, witte chocoladesaus, kokos en room
Konijn met zwarte kersen
Clafoutis met peren en amandelen
chocoladecake met rum
Chocoladecake
Kattentongen - Tuilledeeg
Peperkoek
Emulsie van schelpdieren
Coulis van schorseneer
Gestoofd konijn met kriekbier
Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
Gestoofde eend met rode kool
Gepaneerde eieren
Moelleux met witte chocolade
Wildragout natuur - basisbereiding
Chocoladetaart met kardemom
Baisers met vanilleroomvulling
Gebakken roomijs met noten
Pizza wielen met hesp en ananas
Rolbiscuit met citroenmousse en rode vruchten
Kip-Parmezaanbolletjes
Fish and chips
Inktvis - Calamares a la romana
Deeg voor empanadillas
Paling in roomsaus met tuinkruiden
Gebakken pangasiusfilet
Kadetjes
Muffins met chocolade en hazelnoot
Briseerdeeg
Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
Konijn met cider
Kaposztaleves - Hongaarse koolsoep
Focaccia met kerstomaten
Appelcrumble met bruine suiker
Gestoofd konijn met spekjes en zilverajuin
Crumble van Parmezaanse kaas, dragon en oregano
Witbrood 500 gram met verse gist en melk
Witbrood 750 gram met verse gist en melk
Witbrood 1 kg met verse gist en melk
Witbrood 500 gram met gedroogde gist en melk
Witbrood 750 gram met gedroogde gist en melk
Witbrood 1 kg met gedroogde gist en melk
Krentenbrood 750 gram
Chocoladebrood van 750 gram
Bierdeeg
Stokbrood - Frans brood met gedroogde gist
Stokbrood - Frans brood met verse gist
Gestoofde kippenmagen in currysaus
Gebakken mosselen op de wijze van Viviane
Vol-au-vent met witte asperges
Brioches met chocoladekorrels
Japanse zalmkroketten
Ciabatta
Zoete prei-kurriesoep
Crumble met kersen
Krokant gewokte eend
Lijnzaadbrood met gedroogde gist
Lijnzaadbrood met gedroogde gist
Brownies
Crumble met peren