Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Ajuin - Ui
Briwats
Kwartels met savooikool
Waterzooi van kip
Geglaceerde uitjes
Tomatensaus
Lamsnavarin met lentegroenten
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze
Varkenshaasje op de wijze van Brussel
Garnaalkroketten
Bisque van garnalen
Het koken van kreeft
Fond van eend
Bruine kalfsfond
Gevogeltefonds
Fond van rundsvlees - blanke fond
Bouillabaisse
Bisque de langoustines - Romige langoestinesoep
Runderbouillon
Romige mosselsoep met zuring
Gebonden groentensoep met kreeft
Rode kool met honing en balsamicoazijn
Hollandse nieuwe maatjes met appel-selder salade
Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
Choriatiki - Griekse salade
Tartaarsaus
Coulis van rode paprika
Tomatensaus met basilicum
Wildfond
Gegrillde kreeft - langoust
Osso bucco met tagliatelle
Bloemkoolsoep
Zuiderse tartaarsaus
Pastasaus - Tomatensaus
Originele bolognesesaus - bolognaisesaus
Tomatensoep met balletjes
Gekarameliseerde scampi in wok
Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
Chili con carne
Goulashsoep
Tempura van vis en groenten
Fusilli met paddestoelen en parmaham
Coq au vin - Haantje in wijnsaus
Penne a l'arrabiata
Guacamole
Populaire pizza
Fond van konijn
Paella a la Valencia
Aardappelen op zijn Vlaams
Stoemp van aardappelen, groenten en spruitjes
Stoofschotel van lamsschouder, aardappelen en tomaten
Gentse hutsepot met lamsvlees
Stoofschotel uit de Ardennen
Luikse salade
Provencaalse coulis
Gestoofd konijn in mosterdroomsaus
Avocadosalade met rucola
Wortelsalade met mosterd-sherry dressing
Zomerse aardappelsalade
Pastasalade met paprika, ui, kappertjes, ansjovis, parmezaan en citroendressing
Pasta salade van mais, tomaat, appel en ui met tuinkruiden dressing
Watermeloensalade met feta, rode ui, olijven en basilicum
Court bouillon
Tartaar van vis
Mosselen natuur
Provencaalse mosselen
Pastasalade voor de barbeque
Witloofroomsoep met kurrie
Ravioli met ricottavulling en tomatensaus
Assortiment crostini
Broccolisoep met fetakaas
Courgettesoep
Minestronesoep
Mousse van tomaten
Spruitjessoep met spekjes
Garnalensoep
Versgemaakte tomatenketchup
Gebakken aardappelen met ajuin
Mosselen op Brusselse wijze
Champignons in buideltjes met tomatensaus
Champignons gevuld met ham en tuinkruiden
Veloute met champignons
Veloute florida
Bouillon van rundertong
Roerei met mosselen en look
Indische Kip met ananas, paddestoelen en rijst
Kippenborst met Portostroop, appelen en rijst
Borstfilet van parelhoen met luxe champignonssaus
Brochette van mosselen op de wijze van Tolosa
Roomsoep Agnes Sorel
Mango of Papaja-Citroen relish
Tartiflette
Thaise rijst
Albondigas in tomatensaus (Gekruide balletjes)
Kreeftensaus
Uiencompote
Bruschetta met gekarameliseerde ajuinen
Yoghurtdressing met verse tuinkruiden
Bouillabaise van mosselen - Mosselsoep
Mosselen met bier
Stoofvlees met rode wijn
Lasagne met gehakt, erwten, eieren en mozzarella
Pasta all amatriciana
Frittata
Demi-glacesaus voor gevogelte met cognac en madeira
Warm olijvenbrood met oregano
Rozemarijnfocaccia met rode ajuin
Wilde eend gekarameliseerd met honing en kersen
Kipconsomme - heldere kippensoep
Kaassouffle
Varkenskoteletten met gekarameliseerde ajuin
Gestoofde ossenstaartschotel
Boeuf Stroganoff
Boston baked beans
Falafel
Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
Lamsfond
Heldere ossenstaartsoep
Kip kurrie op grootmoeders wijze
Rundertong in madeirasaus - Ossetong
Balletjes in tomatensaus
Moambe
Calderade
Gestoofde haas
Kikkerbilletjes in lookroomsaus
Pastinaak-knoflooksaus
Geklaarde bouillon van bosduiven met bospaddestoelen
Rundsbrochetten
Gestoofd konijn op grootmoeders wijze
Pittige kippenvleugels - Buffalo Hot Wings
Coxinha
Empanadas met vis en mango
Nachos met krab
Cocadeeg (Spaanse pizzasoort)
Pittige salsasaus
Causa met guacamole (Peruaanse aardappelkoekjes)
Empanadillas met tonijn en geitenkaas
Gehaktballetjes met pijlinktvis en saffraan
Piperrada
Gepaneerde mosselen met spek
Zwarte paella van pijlinktvis met saffraanallioli
Gehaktballetjes met dadels en rozenwater
Vispakora
Kippepasteitjes
Kippenpootjes tex mex met pittige wasabi-ketchup
Tortillas met spek gestoofd in bier, chilisaus en sinaasappelsaus
Kokosrisottoballetjes met paddestoelen
Normandische roomsoep met garnalen
Indische kerrieroomsoep
Niccolini soep met Parmezaan en Mozzarella kaas
Melksoep met ajuin
Venkelroomsoep met kerrie
Kreeft op Amerikaanse wijze
Kreeft op de wijze van de kardinaal
Kreeft in portosaus
Kreeft op de wijze van Thermidor
Penne met kalkoenreepjes, oesterzwam en courgette
Balletjes in tomatensaus snellere versie
Oventomaat gevuld met bulgur, eieren, Parmezaan en tuinkruiden
Tonijnsalade met bonen
Artisjoksalade met een vinaigerette met verse kruiden en kappertjes
Dolmades - Dolma - Gevulde druivenbladeren met avgolemono
Provencaals stoofvlees
Steak met provencaalse saus
Rug van jong konijn met sausje van rozemarijn, champignons en tomaatje
Empanada met gehakt en savooikool
Gebraden varkenschouderstuk
Fricando
Fideua
Fettuccine met romige groentensaus
Groentelasagne
Groentestoofpot
Cannelloni met spinazie en ricotta
Salsa van avocado, tomaat en rode paprika
Gegrillde groentenschotel
Zoetzure ajuinen uit de oven met een mosterd-honingdressing
Spinazie met rozijnen en pijnboompitten
Groene boontjes in tomatensaus
Warme linzen-rijstsalade
Boeuf a la mode
Gemarineerde sardines op een groentebedje met een mayonaise-frambozen vinaigrette
Geglaceerde kip
Gebraden gans met een vulling van pruimen en noten
Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
Snelle eend met verse pruimensaus
Coleslaw uit New York
Groentensoep met bonen en pistousaus
Pissaladiere : ansjovis-ajuintaart
Chutney van pruimen, peren en rozijnen
Linzen in tomatensaus
Maleisische Laksa met kip en scampi
Polpette met basilicum-tomatensaus en mascarpone
Chermoula
Gepocheerde zalm in champagne
Italiaanse paaspastei - Torta pasqualina
Salsa van kerstomaatjes
Zuurkool uit de Elzas met varkensvlees en worst
Linzen met worst
Mosselen a la creme Normande
Broodje met americain prepare
Ajuinmarmelade
Ajuinsoep
Preisoep
Seldersoep
Kervelsoep
Wortelsoep
Witloofsoep
Gekarameliseerde kip zoet-zuur
Alplermagronen
Boranije
Ajuinsalade
Ravigotesaus
Tomatenroomsoep
Vol-au-vent of koninginnehapje
Fluwelen knolseldersoepje met truffelolie
Kip a l instar de vise
Vol-au-vent of Koninginnehapje met balletjes en champignons
Wildmarinade
Marinade geschikt voor vlees en gevogelte
Aalsterse ajuinsoep met diablotin
Gestoofd konijn met pruimen in frambozenbier
Gegrillde hamburger
Consomme van shiitake
Bourride met zeevis, mosselen en garnalen
Chinese gevogeltebouillon
Tortilla met aardappel, ajuin en witte bonen
Kwartelbouillon
Gevulde konijnenfilets in bladerdeeg
Fazant op Brabantse wijze
Geitenkaassouffle met geroosterde knoflook
Pittige tomatensaus
Tagine-Tajine met lamsvlees, amandelen en abrikozen
Pappardelle met eendenragout
Zoete groentencurry
Thaise groentencurry met kokos
Risotto alla pescatore
Perenchutney met ajuin en rozijnen
Arroz con pollo
Hoevekip met roomsaus
Osso bucco van kalkoen
Gevulde kipfilet met feta en spinazie in een tomatensaus
Zeevruchtencocktail met cognacroomsaus
Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
Sint-Jacobsschelpen op provencaalse wijze
Gewone gazpacho
Pittige gazpacho
Pilaf rijst
Kalfsstoofpotje met ajuin en wortel
Risotto met gerookte zalm en citroen
Demi-glacesaus van bruine fond voor vleesgerechten
Viscurry met tomaat en koriander
Quiche met pompoen
Mosselen met oude geuze en mosterdroom
Stoofpotje van varkensvlees en groenten
Indische runderkorma
Lamsvlees op de wijze van Biryani
Tagine-Tajine met kip en dadels
Kipterrine met abrikozen
Koude Turkse tomatensaus
Pakori
Tabbouleh van quinoa met tuinkruiden
Gekonfijte ajuinen met rozijnen
Couscous met kip, ajuin, rozijnen en kikkererwten
Couscous met zoete kip
Couscous met vis, paprika en kikkererwten
Couscous met 7 groenten
Tagine-Tajine met lamsvlees en pruimen
Tagine-Tajine met lamsvlees en gekonfijte ajuin
Tagine-Tajine met groenten
Marokkaanse groentesalade
Gefrituurde balletjes van bulgur met lamsgehakt
Varkensgebraad met provencaalse saus en pasta
Marinade voor varkensvlees
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Tarbot en tong duglere
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Gebakken makreel in de oven
Ajuin-peterselie vinaigrette
Venkelsalade met gekonfijte tomaat en ajuin in een citroenvinaigrette
Gestoofde erwten met ajuin
Gevulde ajuinen met gehakt
Chutney van rode biet
Bulgursalade met ajuin en rozijnen
Millefeuille van aubergine, mozzarella en tomaat
Tagine-Tajine met kwartel en abrikozen
Tagine-Tajine van kip met gember, erwten en artisjok
Curry van linzen
Spaghetti alla puttanesca
Pikante barbecuesaus
Salata Ma Jibna
Broodsoep
Escudella
Salade van aardappel, rode biet, rode ajuin en zure room
Arabische omelet met groenten
Siciliaanse hamburgers op de barbecue
Vinaigrette met limoen, knoflook en gember
Amerikaanse barbecuesaus
Gekookte aardappelen met ajuin en biersaus
Aardappelsalade met een mosterd-dragon vinaigrette
Gegrillde geitenkaas op de barbecue met aardbei en sla
Witte koolsalade met groene appel
Forel en papillotte op de barbecue
Cannelloni met een vulling van krab, kabeljauw en prei
Cannelloni met een vulling van kip en courgette
Paardenstoofvlees met Orval
Italiaanse basistomatensaus
Tagliatelle prosciutto - met hesp en Parmezaanse kaas
Lasagne van aubergine met lamsvlees
Kalfskotelet met champignons
Pasticcio
Lasagne al forno
Cannelloni met paddestoelen
Witte bonensalade met ajuin en peterselie in limoenmayonaise
Bretoense pannekoek met spek, ajuin en reblochon - La tartiflette
Lasagne met kippengehakt en wilde paddestoelen
Tagliatelle met tuinkruiden, zongedroogde tomaat en fetakaas
Penne met broccoli in roomsaus
Spaghetti Napolitana
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Ravioli met zuiderse groenten
Romeinse focaccia
Moussaka met witte bonen en aubergines
Kalfsblanket op grootmoederswijze
Butternutsoep met gember en koriander
Coulis van paprika met knoflook
Rauwe ratatouille
Mosselen met witte wijn
Kreeftensoep - Bisque van kreeft
Aardappelstoemp van witloof met wijnazijn
Aardappelstoemp van witloof met kurrie
Indian curry
Indian curry met vis en groenten
Penne met gepofte tomaatjes
Kalfsblanket op oud Franse wijze
Kabeljauw op Baskische wijze
Gebakken aardappelen op de wijze van Lyon
Anchoiade
Risotto met venkel
Rodekool salade met groene paprika en pijnboompitten
Mangodressing met rode ajuin
Salade van rode en witte bonen met zongedroogde tomaat en koriander
Getomateerde champignonsaus
Zalmroomsoep
Knolseldersoep met Stiltonkaas
Soep van kropsla - Slasoep
Gevogeltebouillon met pastavierkantjes en doperwtjes
Bonensoep met pasta
Chili con pollo - Chili met kip
Mango salsa
Gekarameliseerde ajuin
Rijst met groenten en gekarameliseerde ajuin
Linzenburger
Tortilla met aardappel en kaas
Spaghetti bolognaise op basis van tempeh
Salsa van tomaten, avocado en rode ajuin
Chili con frijoles
Ajuinsaus
Aardappelpuree met tomatenbrunoise
Steak met jagersaus
Pompoensformato - Flan van pompoen
Ajuinsouffle
Bladerdeeggebakjes met kipvulling
Bladerdeeggebakjes met hamvulling
Bladerdeeggebakjes met garnaalvulling
Pizza met zeevruchten
Roomsoep van aardpeer-topinamboer
Roomsoep met artisjok
Pompoensoep met rode paprika
Pompoensoep met gember en koriander
Pittige pompoensoep
Spaghetti met ansjovis
Tagliatelle in champignonsaus
Tagliatelle in verse champignonsaus
Penne met saffraan
Penne met courgettes
Hete bliksem met gehakt gegratineerd in de oven
Cataplana
Kadin budu
Zhoug marinade
Mosterd met kruiden
Stoofschotel van lam, groene kool, spek en orval
Stoofschotel van varkensstoofvlees, groene kool, spek en orval
Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon met kruiden
Zuurkool van groene kool
Droge duxelle
Tartaar van maatjesharing
Gebakken basmatirijst met kruidenmengeling
Gevogeltebouillon
Tomatensaus voor visbereidingen
Tomatensaus voor vleesbereidingen
Moussaka - Mousaka
Appelchutney met rozijnen, ajuin en amandel
Gevogelte souffles
Kabeljauwsoep
Vinaigrette met sinaasappel en citroen
Spaanse tomatensalade met rode ajuin en groene paprika
Tomatensalade met kikkererwten
Ajuinsaus voor vleesgerechten
Gestoofde Chinese kool met spekreepjes
Ovenschotel van gevulde koolrolletjes met tomatensaus
Goulash - Goelasj met rode wijn en rode bonen
Roomsoep van schorseneer
Pittige Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees met rozijnen en amandelen
Goulash - Goelasj basisrecept
Varkensvlees in currysaus met ananas
Varkenshaasje gevuld met pruimen
Varkensrollade met kruidenvulling
Gestoofd varkenshammetje in bier
Stoofschotel van spek met wortelen
Stoofschotel van spek met wortelen en aardappelen
Hamburger basisversie
Hamburger met tuinkruiden
Hamburger met knoflook
Hamburger met ananasvulling
Hamburger met kappertjes
Gebakken kalfslever met ajuin
Gekookte leverballen
Runderhart in wijnsaus
Turkse lamgsgehakt balletjes in tomatensaus
Hazeragout
Boheemse hertevinken met gedroogde pruimen en champigons
Korma kip
Kreeft op Creoolse wijze
Pikante vleesstrudel
Roomsoep van witte kool
Erwtensoep met spek - Saint-Germain
Bloemkoolsoep met knoflook
Venkelsoep op basis van visfumet
Groentensoepje met vanille en krab
Kerriesoep - currysoep - kurriesoep
Spinazie-waterkerssoep
Rijstschotel met groentjes en kip
Aubergines in zout-zure saus
Aubergines in pittige zout-zure saus
Gestoomde gekruide varkensballetjes
Appel-pompoenchutney
Pittige balletjes in tomatensaus
Blanke fonds van kalfsbeenderen
Bruine gevogeltefonds
Visfumet voor soepen
Visfumet voor sauzen
Boerenomelet met cantharellen en spek
Groentenbouillon
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze Halal voor Abdel Johri
Bastilla met kip - Pastilla met kip
Salade met tomaat, avocado en gegrilde kip
Bobotie op de wijze van B&B Ons Stee
Lentestoofpot met kip op de wijze van Ann
Aardappelsalade met groentjes en zure mayonaisesaus
Lauwe aardappelsalade met ajuin en spekjes
Komkommersalade in mosterd-dragon vinaigrette
Rode salade met tomaat en paprika
Vis in aluminiumfolie met een groene peper marinade
Cevapcici - Pikante gehaktworstjes
Tomatensalade met rode ajuin en basilicum
Kruidige knoflookbouillon
Pasta met ajuin en Parmezaanse kaas
Pasta met paprikaroomsaus
Pasta met paprikasaus
Koude rijstschotel met groenten op de wijze van Petrus
Varkensbrochetten - varkenssate
Hargekookte eieren op de wijze van Moscou
Erwtensoep met ajuin
Gemarineerd konijn
Linzensoep met zuring
Tomatensaus voor pizza
Savooikoolsoep
Mosselen natuur met visfumet
Zarzuela
Linzen op Marokkaanse wijze
Mosselen op de barbeque
Bulgursalade met zomergroentjes
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Gegrillde rundsvleesbrochetten
Mosselen a la Grecque
Aardappelsoep met mierikswortelroom en gerookte paling
Maatjes met garnituur, krieltjes met tzaziki
Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
Ganalensoep met kurrieroom
Rodenbachsoep met ajuin en champignons
Opgevulde courgettes gegaard en gegratineerd in de oven
Gevulde tomaatjes met gehakt, gegaard in de oven.
Pikante salsa
Gegratineerde aubergine
Peruaanse aardappelen - Papas a la huancaina
Bretoense aardappelen
Aardappelen met chorizo
Duitse aardappelkoekjes - Kartoffelpuffer
Aardappeltaart
Sekihan - Rijstschotel met azuki bonen
Kreukels
Kabeljauw met tomatencompote en courgettespaghetti
Mosselen met rode tapenade
Gevulde artisjokken op de wijze van Lyon
Gevulde aubergines op Catalaanse wijze
Baigan bhujia - Aubergines met paprika en chili
Bah Pao - Gestoomde broojes met gehaktvulling
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Zwiebelfleish
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes in tomatensaus
Pompoensoep met garnaaltjes en een bieslookroom
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Slaatje met meloen en serranoham van Isabelle Buurman
Engelse broodsaus
Canneloni met vleesragout
Gestoomde Chinese koolpakketjes
Gestoomde Chinese koolpakketjes met rijst
Tomatensoep met geroosterde paprika, capelini en chorizo
Konijn met zwarte kersen
Ratatouille
Demi-glacesaus met donkere Westmalle
Tomatensaus met witte wijn en basilicum
Witloofroomsoep met oesters
Pompoencappucino met truffelroom
Emulsie van schelpdieren
Lamstong natuur
Eendenragout
Kwartels natuur met hun demi-glacesaus
Hinderugfilet met zijn poivrade
Witte bonensalade met tomaten
Suppli
Risotto met kruidenolie
Kastanjeroomsoep
Wildsaus van kweeperengelei
Bloemkool-paprika-kruidenkaassoep
Spaghetti bolognese - bolognaise
Hazenrug in rode wijnsaus
Mosselen in look-roomsaus
Pizza wielen met hesp en ananas
Demi-glacesaus natuur voor gevogeltegerechten
Savooikool-kervelsoep
Erwtensoep met pesto
Provencaalse saus
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes met ajuinsaus
Broodje met hesp
Broodje met gedroogde ham
Broodje gezond
Broodje zalm met kruidenkaas
Broodje met eieren en ham
Demi-glacesaus van lam met knoflook en rozemarijn
Gewokte noedels met groenten en scampi
Gewokte noedels met groenten en kippenblokjes
Vitello tonato
Tomatenchutney
Slaatje met gegrilde kipfilet en mangodressing
Curry van gevogelte, ajuin en paprika
Provencaalse groentencurry met chili
Gevogeltebouillon met een waaier aan groenten
Rode Thai curry met kippenblokjes, wortel en rode ajuin
Kruidenmengeling - Cajunkruiden
Slaatje met spek en mangodressing
Gesneden rode ajuin voor salades natuur
Bouillon van ossenstaart
Paling in roomsaus met tuinkruiden
Thai garnalen op de wijze van Eric Sluis
Tagine-Tajine met provencaalse groenten en zeetongfilets
Kalfszwezeriken in roomsaus
Risotto met gemarineerde kippenblokjes en limoenolie
Eenvoudige tomatensalade
Gebakken konijnrug met zijn demiglacesaus
Asperges met tomatensalsa en spek op de wijze van Lola
Stoofpotje van lam in tomatensaus
Tagine-Tajine met vis en kikkerbilletjes
Kabeljauwballetjes in pankokorst
Gestoofde kabeljauw op zijn Spaans
Verse maatjes met ajuin
Mosselen met citroengras en gember
Gemarineerd konijn op Spaanse wijze
Kaposztaleves - Hongaarse koolsoep
Mosselen Saganaki
Mosselen met witte wijn, visfumet en boerenbrood
De klassieke tomatensoep
Roereieren met mosselen op de wijze van Frank Vets
Pittige appelchutney op de wijze van Annie Van Strien
Pompoensoep met verse gember en chilipeper
Gemista - Gevulde paprika
Keftedes - Kruidige balletjes in tomatensaus
Auberginesoep met knoflook
Fond van duif - bosduif
Wilde eend met zijn demi-glacesaus
Ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten, tomaten en rozemarijn
Gemengde sla met een mayonaisedressing
Gefrituurde ajuinringen
Gewokte groenten in oestersaus
Linguini a la Marleen - met pesto en gerookte zalm
Broodje hamburger met ajuin
Gestoofde ajuin met bladpeterselie en saffraan
Gestoofde kippenmagen in currysaus
Stroganoffsaus op de wijze van Sylvia De Smet
Salsa Brava - Pittige Spaanse tomatensaus
Zoete ajuinen met rozijnen
Zoete ajuinen met rozijnen en amandelen
Thai groene curry met scampi, zeewolf, witloof, selder en ajuin
Vol-au-vent met witte asperges
Gevogelte - aspergefonds
Wildmarinade - minder zurige variant
Aardappelstoemp met spruiten op Thaise wijze
Ovengegaard runderstoofvlees
Zoete prei-kurriesoep
Penne met paprika, ajuin, kerstomaat, knoflook en Parmezaanse kaas
Vleesbrood Ricour
Vleesbrood Ricour
Maatjessalade met tomaat, ajuin en appel
Risotto met mais
Chili met tomaten en puntpaprika
Gebakken kip in chili-tomatensaus
Spaghetti bolognaise Peter Buyl
Varkenskotelet Tex-Mex met wokgroenten
Warme aardappel-rucola salade
Mosselen op Provencaalse wijze
Poivradesaus voor vederwild
Tagine-tajine met lamsvlees, paprika en tomaten