Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Kristalsuiker - Tafelsuiker
Pittige citrusschelpen
Aardbeienconfituur
Abrikozenconfituur
Tomatensaus
Lamsnavarin met lentegroenten
Flensjes mikado
Flensjes met gekarameliseerde appelschijven
Oosterse zoet-zure saus
Bruine saus met sinaasappel
Rode kool met honing en balsamicoazijn
Basisrecept roomijs : vanilleroomijs
Vanillewafels
Brusselse wafels
Aalbessengelei
Roomsaus van bruine Leffe
Roomsausje van Westmalle trappist
Pizzadeeg met gedroogde gist
Pastasaus - Tomatensaus
Geflambeerde kersen met vanilleroomijs
Advocaatbavarois
Bevroren bessen met frambozenroom
Appelcrumble met kristalsuiker en kaneel
Muffins met blauwe bessen
Aardbeitaart
Milkshake van aardbeien en frambozen
Sangria
Witte chocoladepudding
Amandelcake
Tiramisu
Compote van bosbessen
Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
Gestoofd konijn met rode bosbes en Xeres azijn
Banketbakkersroom
Bananenbavarois
Aardbeien met citroen
Aardbeien - Kersen confituur
Appelballetjes in siroop
Wortelsalade met mosterd-sherry dressing
Cake zonder boter van oudtante Jeanne
Fruitmousse Mango, Framboos, Aardbei, Kiwi, Ananas, Lychee,...
Aardbeienbavarois
Smoothie van appel, banaan en sojamelk
Ile flottante
Witloofroomsoep met kurrie
Ravioli met ricottavulling en tomatensaus
Kriekensaus voor maaltijden
Kriekensaus voor nagerechten
Gelei van kruisbessen met lavendel
Tomatenconfituur
Tomatenrelish
Eend met sinaasappelsaus - Canard a l'orange
Kwartel met mandarijntjessaus
Piepkuiken met sjalottensaus
Runderstoofvlees met rode sjalotten
Gekarameliseerde kersttomaten met verse tijm
Versgemaakte tomatenketchup
Artisjokbodems met zalm en garnalen in wittewijngelei
Cake - quatre quart cake
Citroen - gerst - lauriersap
Chocoladetruffels
Chocoladekoekjes
Appeltaart met crumble
Appeltaart
Amandeltaart
Warme chocoladekoekjes
Appelbeignets
Bavarois van verse vruchten met frambozencoulis
Mousse van blauwe bessen
Chocomousse met Grand Marnier
Frambozenbavarois
Moelleux van chocolade
Vruchtengratin met ijs
Meringues
Sinaasappelmousse
Rijstpap met appelen
Rijstpap met appelen
Amaretti
Kruidige peren met gember
Kerstomaten met basilicum
Gemakkelijk perenvlaai uit Ijsland
Luikse wafels
Luikse wafels
Gemakkelijke pudding
Appel-muntijsthee
Rozenbottelsap
Pittig kaneelijs
Wortelpuree met sinaasappelsap en vanille
Nestje van meringue en munt gevuld met een fondue van rode vruchten
Gekarameliseerde nectarines met een sorbet van platte kaas
Sabayon van rode wijn en Grand Marnier
Uiencompote
Churros - Chichi - Gefrituurde koekjes
Aardbeien in champagnegelatine
Vanillebiscuit met amandelen
Karamelroomijs met whiskey
Amandelkoekjes
Girelle - Siciliaanse gekaramelliseerde citroenkoekjes
Crumble van kokos
Roomijs met banaan
Rabarberbavarois
Sinaasappelsaus met doorzichtige sinaasappelzestes
Sinaasappelsorbet
Macarons
Gekarameliseerd peren met druivenijs en notencrumble
Gratin van appels met gekonfijte sinaasappelschil en vanille-ijs
Ananassorbet
Vanillecreme met gekarameliseerde appel en vanille-ijs
Amandelpasta
Amandelbiscuit
Roomsaus van witte chocolade
Parfait van kaneel met vleugje koffie
Semifreddo met stemgember
Rozensorbet
Laurier - Amandel ijsrol
Sorbet van kruisbessen, appelsap en vlierbessensiroop
Sorbet van lychees en vlierbessensap
Roomijs van verse rozemarijn
Aardbeisorbet met lavendel
Kulfi met kardemom - Indiase ijs
Lavendelkoekjes
Scones met lavendel
Zoete perentaart met kardemom
Vijgentaart met Griekse yoghurt
Warm olijvenbrood met oregano
Warm kruidenbrood van basilicum en zongedroogde tomaten
Tomatenpizza met rucola
Briochedeeg - Briochebrood
Bavarois van gekonfijte ananas met karamelsaus
Een gemarmerde terrine van ganzelever met kruiden
Gefileerde goudbrasem, gebakken met rozemarijn en een moes van sjalot
Zanddeeggebakje met frambozen en aardbeien
Slagroom met vanillesuiker
Zure room
Verloren brood (wentelteefjes) met exotische vruchten
Een krokant mandje van kersen met mascarpone-sorbet
Een krokant mandje van kersen met mascarpone-sorbet
Warme appelmoes met citroen en boter
Raita
Vinaigrette met geplette tomaat
Sauce Vierge
Luchtige vanillecake met gedroogde gist
Pickles of Piccalilly
Boterdeeg voor 4 grote taarten
Citroentaart
Rozijnenbrioches
Tulband - Kugelhopf
Brioche Nanterre
Zoete brioche met suiker
Getoerd briochedeeg
Soezendeeg
Profiteroles
Zwarte chocoladesaus
Vanillemoppen - Zandkoekjes met vanille
Karamelstroop - Karamelsiroop
Karamelsaus
Exotische vruchtensalade met karamelsiroop
Gesuikerde vruchten en noten
Chocoladeroom - Melkchocoladeroom
Warme appelsabayon
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard
Karamelijs overgoten met karamelsaus
Sorbet van lychees en rozenwater
Lange vingers - Boudoirs - lange vingers taartbodem
Charlotte met rode vruchten
Frambozenlikeur
Truffels van pure chocolade met limoen en honing
Pure chocolademousse met boter
Biscuitgebak: beslag - snijden - vullen
Een gevulde biscuitrol
Pondscake
Abrikozenkruimeltaart - Abrikozencrumble
Donuts met zure room
Sinaasappelconfituur
Abrikozenmuffins
Gebakken appels uit de oven
Amandelpudding uit de oven
Nougat uit Montelimar
Brownies met okkernoot
Getruffeerde chocoladetaart
Chouquettes
Rosbief met erwtjes en worteltjes
Balletjes in tomatensaus
Heldere Madrileense Bouillon
Saus van kweeperen met grenadine
Bloedworst met appelmoes
Gestoofd konijn op grootmoeders wijze
Cocadeeg (Spaanse pizzasoort)
Ceviche van sardines met kokos
Ceviche van Sint-Jacobsschelpen met mango en avocado
Ceviche verde van makreel
Escabeche van paddestoelen en artisjok
Bruchetta op zijn Spaans
Kippepasteitjes
Corn dogs - hotdogs in maisdeeg
Tortillas met spek gestoofd in bier, chilisaus en sinaasappelsaus
Chilisaus
Yoghurtdressing met mayonaise en verse kruiden
Yoghurtdressing met mosterd en verse kruiden
Balletjes in tomatensaus snellere versie
Berlinerbollen met abrikozenjam
Empanada met gehakt en savooikool
Teriyaki-marinade
Creme brulee van speculaas
Luikse wafels volgens een traditioneel recept
Zandkoekjes
Scones met Parmezaanse kaas
Sojascheuten op Koreaanse wijze
Zoete knoflookaubergines
Groene boontjes in tomatensaus
Wentelteefjes
Chutney van sinaasappel
Citroensaus
Snelle sneeuweieren met citroensaus - Ile flottante
Coleslaw uit New York
Deeg voor quiches of hapjestaarten
Gekonfijte citrusschil
Stollen - zoet Duits feestbrood uit Dresden
Pretzels
Flachswickel - Duitse ontbijtbroodjes
Chutney van pruimen, peren en rozijnen
Erwtenpuree met munt
Komkommergranite
Guacamole-ijs
Limonade met rozenwater en citroenmelisse
Syllabub met gin en cava
Italiaanse meringues met roze peper en syllabub
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard met laurier en sinaasappel
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard met saffraan en rozenwater
Chocolademousse met whisky
Bavarois van witte chocolade
Granite van vlierbloesem
Pavlova met exotische vruchten
Biscotti met pistachenoten en sechuanpeper
Hibiscussiroop
Chilisiroop
Limoenroomijs met kokos en witte rum
Carambolasiroop met saffraan
Citroentaart met vanille
Gestoofd konijn met pruimen
Creme brulee
Gekarameliseerde bananen
Chocoladewafels
Bevroren Grand Marnier souffles
Creme caramel met passievruchten
Rodevruchtensalade met sinaasappelsap
Doperwten op zijn Frans
Vichyworteltjes
Creme caramel
Pikante abrikozen in rode wijn
Ajuinmarmelade
Witloofsoep
Meloen met porto
Appel in bladerdeeg
Milkshake vanille
Milkshake banaan
Milkshake aardbei
Milkshake kiwi
Milkshake ananas
Milkshake chocolade
Milkshake framboos
Oliebollen
Moelleux van melkchocolade
Rodekoolsalade
Rode bietensalade
Paprika salade in vinaigrette met Mandarin Napoleon en blonde rozijnen
Witte koolsalade
Salade van sojascheuten
Aalsterse ajuinsoep met diablotin
Citroencreme voor taartvulling
Appelgelei voor bordversiering
Gelei van kumquats
Rabarberdrank met vanille
Compote van blauwe druiven
Karamel van balsamico-azijn als bordversiering
Gewokte kip met broccoli in oestersaus
Aardappelsalade met zure room
Mosterdvinaigrette met sjalot, sherry-azijn en bladpeterselie
Aardbeienmousse met een coulis van aardbeien
Pasteis de Belem (Specialiteit van Lissabon)
Coulis van passievruchten
Coulis van frambozen
Cassissorbet
Eenvoudige karamelsaus
Groene pepersaus voor wildbereidingen
Het confijten van fruit
Tare no moto saus
Appelmoes met kaneel en kruidnagel
Chinese tomatensoep
Futo-maki
Pepitas : geroosterde pikante pompoenpitten
Groene currypasta voor Aziatische gerechten
Gele currypasta voor Aziatische gerechten
Rode kipcurry met bamboe
Yakitorisaus - marinade
Sorbet van olijfolie en mascarpone
Coulis van veenbessen en frambozen
Perenchutney met ajuin en rozijnen
Vanille roomijs met sechuanpeper
Compote van frambozen
Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
Gistdeeg voor 1 taart
Rijstpap met vanille en saffraan
Conde-rijst
De gewone cake
Bruin brood
Kramiek - Rozijnenbrood
Sandwiches
Coulis van rode biet
Vanillesaus
Teriyaki van tonijn
Scampi in Japanse tomatensaus
Vleesribben - Spare ribs op Thaise wijze
Lamsvlees met gember en honing uit de wok
Marokkaanse tomatensaus
Couscous met zoete kip
Fruitsalade opgediend in uitgeholde meloen
Witloofsalade met sinaasappel en zure room
Gestoofde erwten met ajuin
Gestoofde rapen
Ganzeleverijs
Waterspinazie uit de wok
Chutney van rode biet
Marokkaans griesmeel brood
Wafels gevuld met vruchtencompte
Aardbeienyoghurt
Confituur van gedroogde vijgen en abrikozen
Arabische muntthee
Marokkaanse koekjes : Gazellehoorns
Marokkaanse koekjes : Boterkoekjes met noten en vijgen
Vanillesuiker
Marokkaanse koekjes : Griesmeelcakejes met amandelen
Rijstpudding met pistachenoten
Chinese soep met krab en asperges
Gegrillde vleesribben - spare ribs in een Oosterse marinade
Gekookte aardappelen met ajuin en biersaus
Muntvinaigrette
Zoetzure saus
Warm fruit met rumsaus in papillote op de barbecue
Hawaii ijsthee
Thaise rundsalade met een dressing van soja en knoflook
Penne met krab, garnaal en feta
Italiaanse basistomatensaus
Penne funghi - Penne met champignons in pittige tomatensaus
Suikersiroop - Suikerstroop
Vanille koekjes
Hazelnootkoekjes
Honingkoekjes
Citroenkoekjes
Kokoskoekjes
Kumquatsaus
Aardbeisorbet met frambozen en limoen
Chocoladebavarois
Mousse van passievruchten met een aardbeiencoulis
Chocolademousse van melkchocolade en fondantchocolade
Citroenrasp of limoenrasp
Lasagne al forno
Meloensorbet met gember
Chocolademousse
Muntsaus
Romige witte chocolademousse
Panna cotta basisrecept
Panna cotta met sinaasappel
Soepje van citrusvruchten
Vanilleflan
Vanillebavarois
Chocoladebavarois
Tapiocacreme
Amandelcrumble
Engelse room - Creme Anglaise - Eiercustard met passievruchten
Chocolade ijs
Mokka ijs
Pistache ijs
Vruchtensiroop
Gemberlimonade
Nimbu Pani - Indische limonade
Spaghetti Napolitana
Kurriedressing
Romeinse focaccia
Fruitsalade van aarbei met citroen
Fruitsalade van aarbei met rode wijnazijn
Fruitsalade van aarbei met Balsamicoazijn
Fruitsalade van aarbei met sinaasappel
Fruitsalade van aarbei met rode portwijn
Fruitsalade van aarbei met rode wijn
Gemarineerde zalm
Kokosrotsjes
Geglaceerde uitjes - glacer a blanc
Sabayon van champagne met vers fruit
Gemarineerde makreel
Geconfijte citroenzestes
Vanille-ijs met zoethout
Granite van Granny Smith appel, limoen en champagne
Vinaigrette met citroen en limoen
Vinaigrette met champagne en limoen
Aardappelstoemp van witloof met wijnazijn
Aardappelstoemp van witloof met kurrie
Vijgencompote met citroen en sinaasappel
Broodpudding
Gelei van rode biet
Olijfoliesaus - sauce vierge
Chocolademousse met cognac
Chocolademousse met Grand Marnier
Chocolademousse met Cointreau
Anchoiade
Vers tomatensap
Tomatenwater
Coulis van tomaten - coeur de boeuf
Moelleux van chocolade met een chocolade-amandelvulling
Chocolademousse met mascarpone
Granite van kersen
Granite van frambozen
Sabayon van munt
Tarte tartin met abrikozen
Tarte tatin met speculaas
Coulis van kersen
Tarte tatin met peren
Muffins met frambozen
Mayonaise met tofu
Karnemelkdressing
Rodekool salade met groene paprika en pijnboompitten
Rodekool salade met groene paprika en pijnboompitten
Gekarameliseerde pistachenootjes
Rabarberjelly
Gekarameliseerde druiven
Coulis van bosvruchten
Mangosorbet met witte wijn
Oliebollen zonder rozijnen
Kruidenmengeling - Tacokruiden
Chutney van mango en appel
Gekarameliseerde ajuin
Pannekoeken op grootmoeder Margeurithes wijze
Creme brulee met vers fruit
Crumble van pindanoten
Gistpannekoeken
Wafels : Wafelbeslag met gist
Wafels : Wafelbeslag zonder gist
Rumbaba
Vers citroensap
Vers sinaasappelsap
Braambessenconfituur
Krieken op jenever
Crumble van noten
Roomijs van druiven
Reeragout met appel en rabarber
Gemarineerde zalm met steranijs
Blini met gist
Zhoug marinade
Deeg voor quiches zonder gist
Espresso Cubano
Chocoladesiroop
Weense espresso
Mousse van passievruchten
Gluhwein
Warme chocomelk met amandel, vanille en marshmallow
Warme chocomelk met amaretto, amandel, vanille en marshmallow
Warme chocomelk met rum, amandel, vanille en marshmallow
Coulis van rabarber met sinaasappel en vanille
Wafels op basis van karnemelk met kruiden
Groene boontjes in vanilledressing
Oliebollen met rozijnen en appel
Roomijs van sinaasappel met maanzaad
Roomijs van karnemelk met nootmuskaat
Koninginnerijst met vanille en Engelse room
Bavarois van witte chocolade met mascarpone en geroosterde amandelschilfers
Appeltaartjes met frangipane
Roomijs met curry
Ananassaus met rum en kokosmelk
Coulis van frambozen - eenvoudige versie
Gemarineerd seizoensfruit
Roomijs met armagnac en pruimen
Sabayon met room
Sorbet van basilicum en tomatenketchup
Sorbet van jenever en citroen
Chocoladesouffle
Sinaasappelsaus
Roomijs met koffie
Gebakken bananen in kokoskorst
Germknodel met vanillesaus
Pannekoeken met mascarpone
Vanillepudding
Chocoladepudding
chocoladepudding met cacaopoeder
Caramelpudding - Karamelpudding
Koffiepudding
Caramelpudding - Karamelpudding met oploskoffie
Vanillepudding met gekarameliseerde appelen
Sinaasappelpudding
Ananaspudding
Biscornuepudding
Griesmeelpudding
Macaronipap - Ninoofse eurekespap
Bavarois van sinaasappels
Bavarois van abrikozen
Messinaroom met aardbeien
Grand Marnier souffles
Roomijs praline
Geflambeerde flensjes in suzetteboter
Tomatensaus voor visbereidingen
Tomatensaus voor vleesbereidingen
Galette wafels
Basisrecept voor een vlaai
Appelchutney met rozijnen, ajuin en amandel
Pittig getomateerde roomdipsaus
Kardinaalsoep met zoete room
Vinaigrette met sinaasappel en citroen
Spaanse tomatensalade met rode ajuin en groene paprika
Yoghurtsaus met citroen
Tomatensalade met kikkererwten
Bittere sinaasappelsaus met Grand Marnier
Groene pepersaus voor gevogeltebereidingen
Groene pepersaus voor vleesbereidingen
Mierikswortelsaus
Gestoofde Chinese kool met spekreepjes
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees
Sauerbraten - sterk gemarineerd rundsvlees met rozijnen en amandelen
Varkenshaasje gevuld met pruimen
Pittige rode kool
Cake met rozijnen
Zandcake
Wafelbeslag zonder gist met vanille
Hazelnootkoekjes met vanille en kaneel
Gemberkoekjes met gemberpoeder
Gemberkoekjes met gemberbolletjes
Suzetteboter
Suzetteboter geparfumeerd met Mandarin Napoleon
Aardbeienroomijs
Frambozenroomijs
Honingroomijs
Basisrecept sorbet
Aardbeiensorbet
Frambozensorbet
Citroensorbet
Limoensorbet
Mangosorbet
Meloensorbet
Perziksorbet
Passievruchtensorbet
Pompelmoessorbet
Champagnesorbet
Yoghurtsorbet
Sorbet van magere kaas
Chocoladesiroop
Gemarineerde rode bietschijfjes
Aubergines in zout-zure saus
Aubergines in pittige zout-zure saus
Aspergebouillon
Vleesmarinade op basis van cognac
Taartenbiscuit
Chocolade taartenbiscuit
Advocaat - Eierlikeur
Gebakken paksoi met look en gember
Mousse van geitenkaas met yoghurt
Sorbet van zwarte chocolade
Pittige balletjes in tomatensaus
Gemakkelijke chocoladetaart
Gemakkelijke chocoladetaart met limoen
Gemakkelijke chocoladetaart met chilipeper
Gemakkelijke chocoladetaart met sechuanpeper
Scones
Scones met appel
Gekarameliseerde eendenborst met balsamico azijn
Sorbet van tomaten
Palmitochoco
Vanillecupcakes
Daiquiri
Appelmousseline met kaneel en kruidnagel
Mojito
Appel wodka
Dressing met room, dille en citroen
Vis in aluminiumfolie met een groene peper marinade
Pickles van lentegroentjes
Brood met aardappelen
Gekarameliseerde appeltjes op een coulis van sjalot
Coulis van aardbeien
Gesuikerd beignetdeeg voor nagerechten
Tomatensaus voor pizza
Verloren brood - wentelteefjes met confituur
Wentelteefjes - verloren brood met porto
Vin dorange met gentiaanwortel
Vin dorange met rose wijn en gentiaalwortel
Vin dorange met jeneverbessen
Vin dorange met kaneel
Vin dorange met kruidnagel
Perensorbet
Sorbet van basilicum, limoen en witte wijn
Confituurrol
Geflambeerde aardbeien
Flan met chocolade
Wafels met aardbeien
Creme caramel
Creme caramel
Frangipanecake
Frangipanetaart met kokos
Stracciatella roomijs
Wijtingfilet met sinaasappelboter en lamsoren
Coulis van zure druiven
Huisgemaakte porto volgens Kris Tack
Gebrande meringue - Italiaans schuim
Javanais
Huisgemaakte Limoncello
Vinaigrette met verse kruiden en Parmezaanse kaas
Veenbessensaus
Ganache praline
Snelle zoet-zure saus
Aardbeienmousse
Abrikozenbavarois met geconserveerde abrikozen
Abrikozenbavarois op basis van abrikozenconfituur
Amandelspijs
Amandelroom
Ananassaus
Anijsmelk
Appelbol - Appel in bladerdeeg
Amandelroomijs
Scones met mascarpone
Skordalia looksaus
Sorbet van limoen, honing en tijm
Roomijs van yoghurt en mandarijn
Appelstroop
Appelstroop met vanille
Zeeuwse babbelaars
Bah Pao - Gestoomde broojes met gehaktvulling
Gekarameliseerde banaan op Congolese wijze
Clafoutis met Krieken
Poffertjes op de wijze van Bram en Iris
Citroenmousse
Peren gegratineerd met een sabayon met muskaatwijn
Bavarois van bessensap
Bessensaus
Biersoep
Koude Litouwse Bietensoep - Salti Barsciai
Gebakken eendenborsten met bigaradesaus
Blintzes
Kalte ente
Broodpudding met rozijnen
Broodpap
Gestoomde cakejes
Chocolademelk natuur
Waterchocolade
Chutney van gember en rozijnen
Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
Clafoutis met peren en amandelen
Hazelnootbavarois
Mascarponeroom met perenblokjes
Kattentongen - Tuilledeeg
Gemarineerde rode kool
Gebakken ganzenlever op gekarameliseerde appel
Coulis van mango
Perengratin met witte chocolade
Karamel van gezouten boter voor vleesgerechten
Gebakken appelbolletjes met calvadoscaramel
Compote van veenbessen
Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
Tagine-Tajine met lamsvlees, amandelen en abrikozen
Gestoofde eend met rode kool
Eggnog
Moelleux met witte chocolade
Extra fondant taart met kokos
Coulis van kiwi
Orangette met chocolade
Kokosrotsen met een melk chocolade hart
Chocoladerotsen
Confituur van kweeperen
Baisers met vanilleroomvulling
Creme brulee met oranjebloesemwater
Gesuikerde aalbessen
Luchtig glazuur voor cupcakes
Gesuikerd verloren brood - wentelteefjes - gewonnen brood
Munt chutney
Rolbiscuit met citroenmousse en rode vruchten
Basisrecept cupcakes
Flensjes - Pannenkoeken met suiker
Tomatenchutney
Gebakken asperges
Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
Espuma - Schuim van chocolade
Espuma - Schuim van vanille
Espuma - Schuim van mango
Kadetjes
Kandeel
Passievruchtazijn
Frambozenazijn
Muffins met chocolade en hazelnoot
Dressing met room, dille en limoen
Cafe brulot
Cafe Farizeeer
Ingedikte vanillemelk
Mousse van kruisbessen - Gooseberry fool
Confituur van druiven
Mosselen Saganaki
Braambessengelei
Appelcrumble met bruine suiker
Witbrood 500 gram met verse gist en melk
Witbrood 750 gram met verse gist en melk
Witbrood 1 kg met verse gist en melk
Witbrood 500 gram met gedroogde gist en melk
Witbrood 750 gram met gedroogde gist en melk
Witbrood 1 kg met gedroogde gist en melk
Groentenwaaier in witte curry
Chocoladebrood van 750 gram
Sabayon van champagne met vanille roomijs en aardbeien
Luchtige chocolademousse
Salsa Brava - Pittige Spaanse tomatensaus
Brioches met chocoladekorrels
Relish van komkommer, sjalot en knoflook
Crumble met kersen
Lijnzaadbrood met gedroogde gist
Brownies
Crumble met peren
Asperges op zijn Vlaams