Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Olijfolie
Focacia
Rouille
Briwats
Broodcroutons
Groentenratatouille
Printaniere van groenten
Oesters met dragon
Sint-Jacobsschelpen met Hollandaisesaus
Pastadeeg eenvoudige bereiding
Aardappelsalade
Aioli - provencaalse looksaus
Een eenvoudige vinaigrette : basisrecept
Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
Tzatziki
Choriatiki - Griekse salade
Coulis van rode paprika
Saus van waterkers met look en witte wijn
Coulis van olijven
Pizzadeeg met gedroogde gist
Pizzadeeg met verse gist
Bruchetta
Kalamaris - Gefrituurde inktvis
Tomaat mozzarella
Carpaccio van Sint-Jacobsschelp op een bedje van veldsla
Gegrillde kreeft - langoust
Gegrillde kreeft - langoust
Gamba - mango salade
Pesto van basilicum, pijnboompitten, look en parmezaanse kaas
Gevulde vijgen met Camembertkaas
Pastasaus - Tomatensaus
Originele bolognesesaus - bolognaisesaus
Gekarameliseerde scampi in wok
Carpaccio met citroen, dille en Noordzee garnaaltjes
Gemarineerde geitenkaas met nectarine en dressing met honing en peperkorrels
Chili con carne
Gratin van spinazie met mozzarella
Spaghetti alle vongole
Tagliatelle met zalmfilet en dilleroom
Penne Putanesca
Pitabroodjes met lamsvlees
Penne a l'arrabiata
Raviolideeg
Kruidenboter - Knoflookboter
Puree van gekonfijte knoflook
Gegrillde lamskoteletjes met look room
Avocadosalade met rucola
Pastasalade met tomaat, paprika en Italiaanse ham in een knoflookdressing
Pastasalade van tomaat en mozzarella in knoflookdressing
Pastasalade met paprika, ui, kappertjes, ansjovis, parmezaan en citroendressing
Pasta salade van mais, tomaat, appel en ui met tuinkruiden dressing
Watermeloensalade met feta, rode ui, olijven en basilicum
Pasta salade met gerookte zalm
Mousse van bloemkool
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met champignons en spinazie
Mosselen natuur
Provencaalse mosselen
Pittige linzensalade
Pastasalade voor de barbeque
Italiaanse pastasalade
Japanse dressing
Auberginesalade - dwenjel - zaalouk
Koude couscoussalade
Ravioli met ricottavulling en tomatensaus
Assortiment canapes
Assortiment crostini
Krokante courgette met gerookte zalm
Risotto met oesterzwammen
Snelle pasta met tomaten en knoflook
Courgettesoep
Spaghetti - frutti di mare - met zeevruchten
Kwartel met citroen en salie
Stoofpotje van lamskoteletten met look en rozemarijn
Minestronesoep
Mousse van tomaten
Gegrillde kippenspiesjes
Gebakken inktvis
Tomatensalade met limoen en verse kruiden
Gebakken aardappelen met ajuin
Gefrituurde wijngaardslakken met witte wijnsaus
Artisjokbodems met scampi op de wijze Ninette
Aromatische kruidenolie van rozemarijn, tijm, oregano, dragon of salie
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen met olijfolie
Basilicumolie - basilicium knoflookolie
Pinchos Morunos - Varkensbrochette
Gemarineerde Geitenkaas Crostini
Ciabatta
Rosti van aardappel met knoflook en serranoham
Marjoleinbloesemolie
Albondigas in tomatensaus (Gekruide balletjes)
Slaatje met gegratineerde geitenkaas, gekarameliseerde appel en uiencompote
Gekonfijte tomaten met tijm en zeezout
Gebakken aardappelen in de oven
Pralines van rauwe zalm
Stoofpotje van groene linzen en aardappelen
Paprika gevuld met feta en kruiden
Tartaar van tomaat met asperges en een vinaigrette van Balsamico
Gevulde vijgen in een krokant jasje
Kreeft op de wijze van Newburg
Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
Gehaktballetjes met ham
Pasta all amatriciana
Ovenfriet
Frittata
Coulis van ansjovis
Groene kruidenolie
Couscous van broccoli
Coulis van aubergine
Tapenade van zwarte olijven
Brochette van mozzarella en basilicum
Warm olijvenbrood met oregano
Warm kruidenbrood van basilicum en zongedroogde tomaten
Soepstengels met saffraan en basilicum
Rozemarijnfocaccia met rode ajuin
Pizza bresaola en rucola
Tomatenpizza met rucola
Gebraiseerde kreeft met soja-azijn, basmati rijst en groene kool
Carpaccio van eend met basilicum en olijfolie
Mosterdvinaigrette
Sauce Vierge
Gevogelte marinades - sesammarinade, sinaasappelmarinade, komijnmarinade
Varkenskoteletten met gekarameliseerde ajuin
Gestoofde ossenstaartschotel
Boeuf Stroganoff
Rode biet uit de oven
Flespompoen uit de oven
Gevulde paprika met wilde rijst, aubergine en tomaat
Terrine van worteltjes in een glanzende gelei
Eiernoedels
Gegrillde polentataartjes
Tabbouleh
Gebraden piepkuiken gevuld met couscous en vruchten
Humus - gepureerde kikkererwten
Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
Warme linzensalade met Sint-Jacobsoesters en mosterddressing
Ovengebakken kip met verse kruiden en knoflook
Wortelmousse met sinaasappel en gember
Wortelmousse met koriander, ham en geconfijte tomaat
Calderade
Cocktail van gepocheerde Kabeljauw en gemarineerde tomaat met pittige mayonaise
Creme van aubergine
Creme van artisjok
Creme van courgettes
Zeebaars met een brunoise van paprika en tomaat in een honing-citroen vinaigrette
Toast sardines op zuiderse wijze
Chimichurri saus
Empanadas met vis en mango
Nachos met krab
Cocadeeg (Spaanse pizzasoort)
Buljol
Ceviche van Sint-Jacobsschelpen met mango en avocado
Toast van Jabugo ham met ananas en Valdeonkaas
Empanadillas met tonijn en geitenkaas
Gehaktballetjes met pijlinktvis en saffraan
Gamba a la plancha met mojo verde
Piperrada
Geglaceerd varkensvlees
Salsa verde
Pijlinktvis met chorizo en salsa verde
Gepaneerde mosselen met spek
Zwarte paella van pijlinktvis met saffraanallioli
Escabeche van paddestoelen en artisjok
Bruchetta op zijn Spaans
Romesco saus
Scheermessen met romesco saus
Kippenpootjes tex mex met pittige wasabi-ketchup
Gebakken krab op de wijze van Louisiana
Kokosrisottoballetjes met paddestoelen
Vissoep Neptunus
Kreeft op Amerikaanse wijze
Tomatensoep met scampiballetjes en mascarponecreme
Groene dressing uit piemonte
Penne met kalkoenreepjes, oesterzwam en courgette
Balletjes in tomatensaus snellere versie
Oventomaat gevuld met bulgur, eieren, Parmezaan en tuinkruiden
Pittige kipsalade met mosterd soja dressing
Zeevruchtensalade met mossel en venusschelp
Krokante speksalade met kersttomaat
Vinaigrette met verse kruiden en kappertjes
Artisjoksalade met een vinaigerette met verse kruiden en kappertjes
Dolmades - Dolma - Gevulde druivenbladeren met avgolemono
Provencaals stoofvlees
Steak met provencaalse saus
Pannacotta van yoghurt met vers fruit
Gegrillde steak gemarineerd in whisky
Empanada met gehakt en savooikool
Fricando
Fideua
Gemarineerde kabeljauw in rauwe ham op een bedje van tomaat mozzarella
Tapenade van zongedroogde tomaten, olijven en oregano
Flan van courgettes
Pikante krabbeignets met mosterd
Erwtensoep met munt
Tapenade van sardine
Pittige tapenade van ansjovis en sardine
Tapenade van feta
Tortellini met een tomaten-auberginesaus
Penne met een pesto van olijven en pistachenoten
Penne met een saus van zongedroogde tomaat
Ravioli met een vulling van ricotta in tomatensaus
Fettuccine met romige groentensaus
Groentelasagne
Groentestoofpot
Cannelloni met spinazie en ricotta
Aardappeltaart
Pittig zoete chili-grenadine dressing
Knoflook-honingdressing
Salsa van avocado, tomaat en rode paprika
Gegrillde groentenschotel
Warme mosterd dressing met sesamzaad
Knoflook-komijndressing
Knoflookcroutons
Zoetzure ajuinen uit de oven met een mosterd-honingdressing
Aardappelpuree met knoflook en tijm
Zoete knoflookaubergines
Gebakken rozemarijnaardappelen met knoflook
Pittige mais
Pittige aubergineplakken met een yoghurt-munt dressing
Asperges met knoflook en amandelen
Spinazie met rozijnen en pijnboompitten
Groene boontjes in tomatensaus
Warme linzen-rijstsalade
Lasagne met vis, scampi en groenten
Pikante Oosterse wortelsalade met olijven en eieren
Feta salade met kruiden en olijven
Gemarineerde sardines op een groentebedje met een mayonaise-frambozen vinaigrette
Pistousaus
Groentensoep met bonen en pistousaus
Wortelsalade met sinaasappel en amandel
Deeg voor quiches of hapjestaarten
Pissaladiere : ansjovis-ajuintaart
Aardappelpuree op basis van olijfolie
Polpette met basilicum-tomatensaus en mascarpone
Chermoula
Gepekelde citroenen
Citroencouscous met rozijnen en pistachenoten
Spaghetti alla bottarga
Italiaanse paaspastei - Torta pasqualina
Wortelvinaigrette
Espuma - Schuim van kikkererwten
Melitzanosalata - Auberginekaviaar met geroosterd pitabrood
Tzatziki met munt
Salsa van kerstomaatjes
Crostini met geitenkaas en een chocoladetapenade
Kip met 40 tenen knoflook
Kip in rodewijn azijn
Geroosterde inktvis gevuld met feta in tomatensaus
Gegrillde visbrochette
Tapas van gemarineerde olijven
Tapas van gemarineerde feta
Tapas van pittig gezouten amandelen
Zalm met prei en room gebakken in folie
Brandade van kabeljauw : Kabeljauwmousse
Gebakken tonijn in groene saus
Gebakken tonijn in groene saus
Gevulde tomaten op zijn provencaals
Gebakken meivis met knoflook
Koude pastasalade met tonijn en feta
Pasta met tuinkruidendressing en Parmezaanse kaas
Tomatenroomsoep
Penne alla Caprese
Tonijnpastei met kappertjes
Piemontese agnolotti
Gebakken courgettebloemen
Pastaslaatje met parmaham, mozarella, kerstomaatjes en basilicum volgens Streelt Jeego
Kabeljauwhaasje gepocheerd in de oven
Mosselen uit de wok met look en witte wijn
In de oven gekonfijte kerstomaatjes met look en tijm
Koude komkommer-yoghurtsoep
Risotto met asperges en mascarpone
Ovenaardappelen met rozemarijn, look en citroen
Mosterdvinaigrette met sjalot, sherry-azijn en bladpeterselie
Surf en Turf brochette
Gegrilde endenborst op Chinese wijze
Kroketjes van gedroogde ham
Brandade van gerookte forel
Brunoise van tomaat met mozzarellamousse
Pompoenrisotto met Parmezaanse kaas en mascarpone
Mousse van kropsla en mascarpone
Tomatenfondue als dipsaus
Scampi met avocadodipsaus
Bourride met zeevis, mosselen en garnalen
Hapje van gemarineerde rauwe zalm met rucola
Tortilla met aardappel, ajuin en witte bonen
Geitenkaassouffle met geroosterde knoflook
Polpettes van aardappel en feta
Pittige tomatensaus
Pakketjes van ham met mozzarella, vijgen en basilicum
Risotto met scampi
Roomvinaigrette
Roomvinaigrette
Tagine-Tajine met lamsvlees, amandelen en abrikozen
Carpaccio van eend met Parmezaanse kaas
Carpaccio van ree met Parmezaanse kaas
Risotto met eekhoorntjesbrood en knoflook
Pappardelle met eendenragout
Zoete groentencurry
Thaise groentencurry met kokos
Risotto alla pescatore
Sorbet van olijfolie en mascarpone
Arroz con pollo
Osso bucco van kalkoen
Konijnfilet met parmaham en citroen
Ovengedroogde tomaten met kruiden en Parmezaanse kaas
Hertenragout met veenbessen
Gevulde kipfilet met feta en spinazie in een tomatensaus
Gewone gazpacho
Pittige gazpacho
Pistolets
Kalfsstoofpotje met ajuin en wortel
Coulis van rode biet
Risotto met gerookte zalm en citroen
Saltimbocca van tarbot met Parmaham en salie
Kruidentaart met tomaten en mozzarella
Tagliatelle met krab en erwtjes
Toscaanse bonensoep
Lamsribstuk met gremolata
Viscurry met tomaat en koriander
Quiche met pompoen
Everzwijnragout
Stoofpotje van varkensvlees en groenten
Provencaalse daube
Tagine-Tajine met vis en garnalen
Europese bastilla met kip - Pastilla met kip
Lasagne met kip, aubergine, tomaat en mozzarella
Tagine-Tajine met kip en dadels
Koude Turkse tomatensaus
Tabbouleh van quinoa met tuinkruiden
Gekonfijte ajuinen met rozijnen
Kruidenmengeling - Harissa
Marokkaanse pesto
Couscous met kip en geconfijte ajuin met rozijnen
Couscous met vis, paprika en kikkererwten
Couscous met 7 groenten
Tagine-Tajine met lamsvlees en pruimen
Tagine-Tajine Kefta met ei
Tagine-Tajine met lamsvlees en gekonfijte ajuin
Marokkaanse wortelsalde koud opgediend
Marokkaanse wortelsalade warm opgediend
Hommos - Hummus
Poivronade - Pesto van paprika
Ovengebakken gevulde groenten met Marokkaanse pesto
Tabbouleh met munt en granaatappel
Gebakken uier met bruine suiker
Gemarineeerde venkelsalade met dille
Salade van boschampignons met jonge bladspinazie en ei
Lamskoteletten met look en erwtenpuree met munt
Venkelsalade met gekonfijte tomaat en ajuin in een citroenvinaigrette
Getomateerde ratatouille op de wijze van Nice
Pesto van pistachenoten
Knoflookolie
Bulgursalade met ajuin en rozijnen
Millefeuille van aubergine, mozzarella en tomaat
Tagine-Tajine met kwartel en abrikozen
Tagine-Tajine van kip met gember, erwten en artisjok
Brochette van zeeduivel met laurier
Mangosaus
Penne alla mollica
Spaghetti alla puttanesca
Pikante barbecuesaus
Griekse octopussalade
Salata Ma Jibna
Aloo Ko Achar - Nepalese aardappelsalade
Broodsoep
Escudella
Gegrillde aubergineplakken met spinazie en een feta-munt vulling
Arabische omelet met groenten
Gegrillde lamskoteletjes op de barbecue
Vinaigrette met limoen, knoflook en gember
Muntvinaigrette
Aardappelsalade met een mosterd-dragon vinaigrette
Aardappelspiesjes met knoflook en tijm
Knoflookbroodjes voor op de barbecue
Gegrillde steak met gorgonzola op de barbecue
Kippenboutjes met citroen op de barbecue
Gemarineerde olijven met rozemarijn, oregano en knoflook
Gegrillde shii-take op de barbecue
Marinade Long Island
Marinade van knoflook en limoen in sinaasappelsap
Marinade met sinaasappel en provencaalse kruiden
Penne met krab, garnaal en feta
Witte koolsalade met groene appel
Gegrillde visschotel van de barbecue
Cannelloni met een vulling van kip en courgette
Penne met pikante paprika
Pastadeeg van rode biet
Pastadeeg van volkorenbloem
Pastadeeg van griesmeel
Italiaanse basistomatensaus
Italiaanse tomatensoep met pasta
Penne funghi - Penne met champignons in pittige tomatensaus
Spaghetti met gebakken mosselen
Italiaanse tomatensaus met knoflook
Spaghetti met ricotta
Tagliatelle met gorgonzola
Spaghetti olio e aglio - met olijfolie en knoflook
Lasagne van aubergine met lamsvlees
Pasticcio
Spaghetti carbonara
Lasagne al forno
Cannelloni met paddestoelen
Konijnenbil met mosterd-dragonsaus
Jonge spinaziesalade met appel en geitenkaas
Almogrote - Canarische kaassaus met look en tomaten
Bretoense pannekoek met tomaat en mozarella
Ravioli met een vulling van spinazie en ricotta
Lasagne met kippengehakt en wilde paddestoelen
Tomatensaus met venkel en Pastis
Tagliatelle met tuinkruiden, zongedroogde tomaat en fetakaas
Paglia e fieno - gemengde pasta met erwtjes in roomsaus
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Ravioli met zuiderse groenten
Tomaten gevuld met pasta
Romeinse focaccia
Zoetzure zilverajuintjes
Moussaka met witte bonen en aubergines
Granaatappelvinaigrette
Gebakken risotto
Vinaigrette met ingekookte Balsamicoazijn
Aardappelpuree met truffel en Parmezaanse kaas
Chiliolie
Butternutsoep met gember en koriander
Gemarineerde makreel
Coulis van avocado met limoen
Coulis van paprika met knoflook
Carpaccio van gemarineerde Sint-Jacobsschelp
Coulis van kervelwortel
Coulis van aardpeer
Rauwe ratatouille
Gemarineerde sardines met limoenolie
Coulis van artisjok
Dressing met honing en graanmosterd
Vinaigrette met sojasaus
Peterselieolie met limoen
Basisrecept risotto
Gegrillde kerstomaatjes
Gemarineerde tomaatjes
Coulis van venkel
Gemarineerde raapjes
Muntolie
Toast van ciabatta
Vinaigrette met sojasaus, limoen en piment
Vinaigrette van rode biet
Snelle bereiding couscous
Vanilleolie
Olie met specerijen voor nagerechten
Bulgur met knoflook
Vinaigrette met inktvisinkt
Vinaigrette met citroen en limoen
Vinaigrette met champagne en limoen
Mosselen in het zuur
Indian curry met vis en groenten
Penne met gepofte tomaatjes
Kabeljauw op Baskische wijze
Olijfoliesaus - sauce vierge
Anchoiade
Vinaigrette met rode wijnazijn
Vers tomatensap
Coulis van tomaten - coeur de boeuf
Pastadeeg met olijfolie en melk
Risotto bianco
Gebraden kip met citroen
Millefeuille van aubergine en tomaat
Mayonaise met tofu
Rodekool salade met groene paprika en pijnboompitten
Mangodressing met rode ajuin
Knoflookvinaigrette
Pikante sinaasappelsdressing met knoflook
Pasta met erwten en ricotta
Gegrillde Mexicaanse burger
Gegrillde gemarineerde kippenvleugels
Bonensoep met pasta
Limoenmarinade
Gegrillde goudbrasem met kruidenmarinade
Pikante komkommersoep met Noordzee garnaal
Gevulde spinaziepannekoeken met paddestoelen in roomsaus
Varkenskoteletten met sinaasappelsaus
Tofoeburgers met kikkererwten
Rauwe groenten met een dipsaus van spinazie, ricotta en feta
Rauwe groenten met een dipsaus van bonen en sesamzaadjes
Linzenburger
Tortilla met aardappel en kaas
Pesto van basilicum, rucola en knoflook
Spaghetti bolognaise op basis van tempeh
Chili con frijoles
Champignonsouffle
Spaanse balletjes op de wijze van Inge Peeters
Bladerdeeggebakjes met kipvulling
Pizza met champignons en knoflook
Pizza Napoletana
Pizza met zeevruchten
Pizza met aardappelen, pancetta en Parmezaanse kaas
Witte pizza
Pizza Margherita
Ricottaballetjes voor de soep
Roomsoep van aardpeer-topinamboer
Roomsoep met fontina en truffel
Brandnetelsoep
Pompoensoep met gember en koriander
Gebraden duif in speklaag
Aardappelgnocchi met scampi
Spaghetti met ansjovis
Spaghetti alla chitarra
Orecchiette met broccoli
Tagliatelle in champignonsaus
Tagliatelle in verse champignonsaus
Penne a l'arrabiata oud recept
Penne met saffraan
Spaghetti met ansjovis en kappertjes
Spaghetti met rauwe tomaten
Tagliatelle met rozemarijn
Spaghetti met tonijn
Penne met courgettes
Quinoa salade met mosterdvinaigrette
Reebout met rozemarijnsaus
Everzwijnrug met Mandarin Napoleon-limoensaus
Risotto bij wildbereidingen
Risotto met witloof bij wildbereidingen
Zoet-zure courgettes met kappertjes en amandelen
Zwarte olie
Heibot crudo
Tartaar van gerookte zalm met venkel
Geitenkaas in olie met tuinkruiden
Gevulde sardientjes met rozijnen
Kroketjes van eekhoorntjesbrood
Brochette van zeeduivel met Parmaham
Cataplana
Tehinasaus
Kadin budu
Brood met dukkah en olijfolie
Zhoug marinade
Gemarineerde varkensbrochettes
Tiropites met aardappelen en feta
Gestoomde aardappelen met rozemarijn en olijfolie
Gepaneerde paddestoelen
Moussaka - Mousaka
Kruidenolie voor het grillen van vlees - vis en gevogelte
Kruidenolie voor salades
Honing - mosterd dressing met limoensap en basilicum
Originele Franse slasaus - dressing
Vinaigrette met sinaasappel en citroen
Graanmosterddressing voor de salade nicoise
Spaanse tomatensalade met rode ajuin en groene paprika
Tomatensalade met mais en basilicum
Tomatensalade met kikkererwten
Confit van rode paprika
Vismarinade
Pesto van zongedroogde tomaten en knoflook
Mayonaise met olijfolie
Pittige tapenade van zwarte olijven
Roomsoep van witte kool
Erwtensoep met spek - Saint-Germain
Korianderpesto
Peterseliepesto
Vleesmarinade op basis van cognac
Appel-pompoenchutney
Filodeeg met scampi, banaan en avocado
Gestoofde bamboe in lichte sojasaus
Pittige balletjes in tomatensaus
Noord-Afrikaanse churros
Gekarameliseerde sjalotjes
Grissini sesame - Broodstengels met sesamzaad
Socca - Pannenkoeken van kikkererwten uit Nice
Aardappelpannekoeken
Penne met tijmsaus
Koud soepje van rode biet en yoghurt
Ovenaardappelen met rozemarijn, zwarte peper en zeezout
Dipsaus met ketchup, frambozenazijn en sojasaus
Luchtige tomatensaus
Bastilla met kip - Pastilla met kip
Lentestoofpot met kip op de wijze van Ann
Vis in aluminiumfolie met een groene peper marinade
Gemarineerde lamskoteletjes met rozemarijn
Gemarineerde lamskoteletjes met lavendel
Gemarineerde kip met citroen en basilicum
Wortelslierten als bordversiering
Courgetteslierten als bordversiering
Rucolasalade met Parmezaanse kaas
Carpaccio van coeur de boeuf tomaten
Coulis van sjalot
Op vel gebakken tarbotfilet
Pasta met ajuin en Parmezaanse kaas
Pasta met aubergine
Pesto met ricotta
Pasta met paprikaroomsaus
Pasta met paprikasaus
Pasta met gerookt spek en tomaten
Genovese pesto
Koude rijstschotel met groenten op de wijze van Petrus
Tomatensaus voor pizza
Zarzuela
Bulgursalade met zomergroentjes
Spaghetti van wortel en courgette
Coulis van peterselie en knoflook
Slaatje met feta en scampi in lookolie
Macaroni met tomaat en scampi in looksaus
Bavarois van garnaal met zongedroogde tomaat
Mosselen a la Grecque
Zeekraal en sinaas met gerookte zalmhaas
Nootjes van gegrilde tonijn met citroengras, gesauteerde snijbonen
Risotto met champignons
Lamsfilet met tapenade in deegkorst
Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
Vinaigrette met verse kruiden en Parmezaanse kaas
Opgevulde courgettes gegaard en gegratineerd in de oven
Kokosrijst met groene asperges
Gegratineerde tomaat
Ovengebakken polenta
Gegratineerde aubergine
Aardappelen met chorizo
Portugese Caldo Verde - Groene aardappelsoep met chorizo
Skordalia looksaus
Vinaigrette van honing en mosterdzaad
Kabeljauw met tomatencompote en courgettespaghetti
Krieltjes met gerookte zalm
Mosselen met rode tapenade
Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Bladerdeegwafeltje met gerookte zalm en kruiden kaas
Steak in tomatensaus - alla pizzaiola
Paella de marisco
Bleekselder met spekjes
Gemarineerde kipfilet met blackwellroomsaus
Gestoofde paprika met courgette
Broccoli met knoflook en witte wijn
Canneloni met vleesragout
Tomatensoep met geroosterde paprika, capelini en chorizo
Konijn met zwarte kersen
Gebakken kabeljauw in Gandahamjasje met tomaat
Ratatouille
Tomatensaus met witte wijn en basilicum
Hapje van gerookte eendenborst
Witloofroomsoep met oesters
Pompoencappucino met truffelroom
Kabeljauw pizzaiola
Emulsie van schelpdieren
Spaghetti met tomaten en Parmezaanse kaas
Tellines met knoflook volgens Johan Dierkens
Slaatje met gepocheerd ei
Gestoofde zalm met oesterzwam en pompoen
Spaghetti met scampi , zongedroogde tomaat en rucola
Gemarineerde aubergine met ansjovisdressing
Gevulde kerstomaatjes met basilicumpesto
Witte bonensalade met tomaten
Wildsaus van kweeperengelei
Aardappelstoemp van spinazie met waterkers
Ovengebakken rode poon natuur
Geroosterde zilverajuintjes met balsamicoazijn
Gemarineerde fetakaas
Slaatje van rucola, geitenkaas en shii-take
Gemarineerde zeevruchten
Risotto met kreeft
Gekonfijte tomaten met kruidenwaaier
Broodje gezond
Broodje kip saltimbocca
Insalata caprese - Tomaat mozzarella
Vitello tonato
De klassieke rundercarpaccio
Pizza prosciutto - met hesp
Pizza Funghi - met paddestoelen
Spaghetti met spek en tomaten
Slaatje met gegrilde kipfilet en mangodressing
Provencaals stoofpotje met varkenshaas
Bulgursalade met kikkererwten en tomaten
Gegrilde Haloumi kaas met dadels en abrikozen
Garides - Gegrilde gamba
Risotto met gemarineerde kippenblokjes en limoenolie
Eenvoudige tomatensalade
Kritharaki salade met tomaat en mais
Tagine-Tajine met vis, tomaten en erwten
Souvlaki van lamsvlees
Zwaardvis in citroenolie
Tagine-Tajine met vis en kikkerbilletjes
Tapenade van zongedroogde tomaten
Gestoofde kabeljauw op zijn Spaans
Pesto van daslook
Pesto van basilicum, zuring, spinazie en peterselie
Pesto van zevenblad
Pistou van basilicum
Pistou van basilicum, koriander, peterselie en dragon
Scampi in korianderpesto op de wijze van Marleen
Korianderpesto met Parmezaanse kaas
Scorthalia - Skordalia
Mosselen Saganaki
Focaccia met kerstomaten
Auberginesoep met knoflook
Marokkaanse vismarinade
Ovengebakken pompoen natuur
Pizza met hesp en ei
Ovenschotel met aardappel, ajuin, erwten, tomaten en rozemarijn
Tagine met kabeljauw, tomaten en tuinbonen
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met ham en champignons
Kefta - Marokkaans bereid gehakt
Gebakken zalmforelfilet met pasta en ratatouille
Tagliatelle met scampi, knoflook en rode chilipeper
Tagliatelle met scampi, knoflook, rode chilipeper en Parmezaanse kaas
Linguini met tomaten, knoflook en chilipepers
Gebakken oventomaat met shiitake
Linguini a la Marleen - met pesto en gerookte zalm
Gewokte groentenschotel
Stroganoffsaus op de wijze van Sylvia De Smet
Salsa Brava - Pittige Spaanse tomatensaus
Patatas Bravas - Paul Beelaerts
Tagliatelle met Parmezaanse kaas en daslook op de wijze van Sibyl
Panade van Parmezaanse kaas, dragon en basilicum voor visgerechten
Panade van Parmezaanse kaas en basilicum voor visgerechten
Gegrilde steak in een vinaigrette met rucola
Tomaat mozzarella salade
Risotto met genovese pesto en champignons
Yoghurtdressing met knoflook, dille en citroen
Gemarineerd lamsvlees voor pita
Ciabatta
Rotolino met courgette en paprika
Broodje tomaat - mozzarella - pesto
Gemarineerde scampibrochette met knoflook, witte wijn en citroensap
Penne met paprika, ajuin, kerstomaat, knoflook en Parmezaanse kaas
Maatjessalade met tomaat, ajuin en appel
Chili met tomaten en puntpaprika
Spaghetti met olijfolie, knoflook, oesterzwam, puntpaprika en kerstomaat
Gebakken kip in chili-tomatensaus
Spaghetti met puntpaprika in tomatensaus
Spaghetti bolognaise Peter Buyl
Courgettesalade met verse munt en rucola
Tagine-Tajine met groentewaaier en scampi
Tagine-Tajine met groentewaaier
Tagine-tajine met lamsvlees, paprika en tomaten
Italiaanse balletjes met mozzarella en gesmolten kerstomaten