Mijnverstand
Homepagina
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Zoek via ingredient
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Kooktips
Seizoensproducten
Keukenmateriaal
Keukentermen
Energiebesparing
Ecologisch koken
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
MijnVerstand
Kooktips
Keukenmateriaal
Energiebesparing
Ecologisch koken
Recepten
Dranken
Hapjes
Soepen
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Nagerechten
Wereldkeuken
Inmaken
Dagschotels
Feestschotels
Ingrediƫnten
Alcoholische dranken
Bakkerij en Patisserie
Fruit
Groenten
Kruiden en specerijen
Niet Alcoholische dranken
Olie en Azijn
Pasta en Granen
Vis en Schaaldieren
Vlees en Gevogelte
Zuivel
Zoek
Zoek recept
Laatst bekeken
Laatst toegevoegd
TOP 25 items
Gebruikersmenu
Inloggen
Nieuwe gebruiker
Paswoord vergeten
Mijnverstand
De oudste, de stoutste, de wijste der kooksites
Zoek het ingredient
Aalbessen
Aardappel
Aardbeien
Aardbeienlikeur
Aardpeer - Topinamboer
Abrikozen
Agar-agar
Ahornsiroop - Esdoornsiroop
Ajuin - Ui
Alcohol
Alsem
Amandel
Amaretto
Ananas
Andijvie - Krulandijvie
Angostura bitters
Anijs
Ansjovis
Appel
Appelazijn
Appellikeur
Appelsap
Aquavit
Arachide olie
Armagnac
Artisjok
Asperges - Groene asperge
Asperges - Witte asperge
Aubergine - Eierplant
Augurk
Avocado - Advocaatpeer
Azuki bonen
Baileys Irish Cream
Bakpoeder
Balsamico azijn
Bamboe - Bamboescheuten
Bananen
Basilicum
Bernagie
Beschuit
Biefstuk - Steak
Bieslook
Bladpeterselie - Platte peterselie
Blauwe bosbes
Bleekselder - Bleekselderij
Bloedworst
Bloem
Bloemkool
Bloemsuiker - Poedersuiker
Blonde Leffe
Blue curacao
Boekweitmeel
Bonenkruid
Bonitovlokken - katsuoboshi
Boter
Boterboon - Wasboon
Bottarga
Braambes
Brandnetel
Bresaola
Brickdeeg
Brie kaas
Broccoli
Bruine suiker - Basterdsuiker - Bastaardsuiker
Bulgur
Butternutpompoen
Cacaopoeder
Calvados
Camembertkaas
Campari
Cantal kaas
Cantharel - Hanekam - Dooierzwam
Carambola - Stervrucht - Sterfruit
Carpaccio
Cava
Cavaillon meloen
Cayennepeper
Champagne
Chardonnaywijn
Chartreuse
Cheddar kaas
Chili peper - Spaanse peper - Groene of Rode peper
Chilipoeder
Chimay
Chinees vijfkruidenpoeder
Chinese kool
Chinese thee - Oolong thee
Chocolade
Chokotoff
Chorizo
Cider
Ciderazijn
Citroen
Citroengras
Citroenmelisse
Citroensap
Citroentijm
Citroenverbena
Cognac
Cointreau
Cola
Comte kaas
Courgette - Mergpompoen
Couscous
Creme de cacao
Creme de cassis
Creme de menthe
Cremepate
Dadel
Daikon of witte rammenas
Daslook
De gele stekelzwam
Dille
Donkere Leffe
Dragon
Dragonazijn
Drambuie
Druif
Druivenblad
Druivenpitolie
Duif
Duvel Moortgat
Eekhoorntjesbrood
Eend
Eieren
Eikenbladsla
Emmental kaas
Enoki
Erwten
Espresso koffie
Everzwijn
Fazant
Fenegriek
Fetakaas
Filodeeg
Foelie
Fontina
Forel
Frambozen
Frambozenazijn
Frambozenbier
Frambozenbrandewijn
Frangelico - Hazelnootlikeur
Frankfurter
Frituurvet - Frituurolie
Galangawortel
Gamba
Gandaham
Gans
Ganzenlever
Garam marsala
Garnaal - Grijze garnaal - Noordzeegarnaal
Gedroogde gist
Gedroogde muntthee
Geep - Meivis
Gehakt
Geitenkaas
Gekonfijt fruit
Gelatine
Gele bonensaus
Gele paprika
Gember
Gembersiroop
Gentiaanwortel
Geraspte kaas
Gerst
Geuzebier
Gewone boon
Gin
Glasnoedels
Glucose - Glucosesiroop
Gorgonzola
Goudbrasem - Dorade
Goudse kaas - Gouda
Granaatappel
Grand Marnier
Grenadine
Griet
Groene paprika
Grote Pieterman
Gruyere kaas
Haas
Haloumi kaas
Harder
Haring
Harissa
Havermout
Hazelnoot
Hazelnootolie
Heek
Heilbot
Hert
Hesp - Ham
Hibiscus Roselle
Hinde
Hoegaarden witbier
Hoisinsaus
Honing
Hopscheut
Hot dog worst
Hysop
IJsbergsla - IJssla
Indonesische witte curry
Inktvis - Pijlinktvis
Inktvisinkt
Italiaanse kruiden
Jabugoham
Jenever
Jeneverbes
Jonge kaas
Kabeljauw
Kalfsbotten - kalfsbeenderen
Kalkoen
Kamille
Kandijsiroop
Kaneel
Kangoeroe
Kappertjes
Kardemom
Karnemelk - Botermelk
Karwijzaad
Kastanje
Kaviaar
Kersen
Kervel
Kervelwortel
Ketjap manis
Kidneyboon - Nierboon - Rode boon
Kikkerbilletjes
Kikkererwten
Kip - Scharrelkip - Braadkip
Kippefilet
Kippenkarkas
Kippenkruiden
Kirsch
Kiwi - Chinese kruisbes
Klop klop
Knakworst
Knoflookolie
Knolselder
Koffielikeur
Kokkel - Eetbare Hartschelp - Kokhaan
Kokosmelk - Klappermelk - kokosroom
Kokosnoot
Kombu
Komijn - Comino - Jintan
Komkommer
Konijn
Koolraap - Knolraap
Koolrabi
Koolzaadolie
Koriander
Korianderwortel
Korianderzaad
Kouseband - Kousenband
Krab
Kreeft
Kreukels - Alikruik
Kriek
Kriekbier
Kristalsuiker - Tafelsuiker
Kritharaki
Kropsla - Sla
Kruidenkaas
Kruidnagel
Kruisbes
Krulsla
Kumquat
Kurkuma - Geelwortel
Kurrie - Kerrie
Kwark - Platte kaas
Kwartel
Kweepeer
Lam - Schaap
Lamsoor
Lange vingers
Langoest
Langoustine - Noorse kreeft
Laurier
Lavas - Maggiplant
Lavendel
Lever
Lijnzaad
Limoen
Limoensap
Lindebloem
Linzen
Look - Knoflook
Lotuswortel
Luikse siroop - Luikse stroop
Lychees
Maanzaad
Maanzaad
Maatjes - Jonge haring - Hollandse nieuwe
Macadamianoot
Macaroni
Madeirawijn
Madera - Madeira
Mais
Maisolie
Maizena - Aardappelzetmeel
Makreel
Manchego kaas
Mandarijnen
Mandarin Napoleon
Mango
Marjolein
Marsala wijn
Marshmallows
Mascarpone
Melk
Meloen
Mergpijp
Merlotwijn
Midori - Meloenlikeur
Mierikswortel
Mihoen
Mirin - Japanse kookwijn
Miso
Morieltjes
Mosselen
Mosterd - Mostaard
Mosterdpoeder
Mosterdzaad
Moutazijn
Mozzarella
Munt
Mycryo - Cacaoboter
Naaldboon
Nectarine
Noilly Prat
Nootmuskaat - Muskaatnoot
Nori
Notenolie
Octopus - Achtarm
Oesters
Oestersaus
Oesterzwam
Okkernoot
Olijfolie
Olijven
Oploskoffie - Koffiepoeder - Koffiebonen
Oranjebloesemwater
Oregano - Wilde Marjolein
Orval
Oud Bruggekaas
Paardenvlees
Paddestoelen - Champignons
Paksoi
Paling - Aal
Palmnoot
Pancetta
Paneermeel
Pangasius
Papaja - Papaya
Paprikapoeder
Parelhoen
Parmaham
Parmezaanse kaas
Passata
Passievrucht
Pastinaak
Pastis - Ricard - Anijsdrank
Pata Negra Iberico ham
Patrijs
Pecannoot
Pecorinokaas
Peer
Pelgrim kaas
Peper
Pepermunt
Perzik
Peterselie
Peterseliestengels
Piepkuiken
Pijnboompitten
Pijpajuin - Lenteajuin
Pilsbier
Piment d espelette
Pimentbes - Pimentkorrel
Pimms No. 1 punch
Pindakaas
Pindanoot
Pineau des Charentes
Pistachenoot
Pitabroodje
Pladijs - Schol
Poire Williams
Polenta
Pompelmoes
Pompoen
Porto
Postelein
Prei
Preischeuten
Provencaalse kruiden
Pruikzwam
Pruimen
Puddingpoeder
Puntpaprika
Quinoa
Raap
Raapsteel
Rabarber
Radicchio
Radijs
Ras-el-hanout
Reblochonkaas
Ree
Reuzel - Smout
Ricotta
Riesling wijn
Rietsuiker
Rijst
Rijstazijn
Rijstmeel
Rijstnoedels
Rijstpapier
Rijstwijn
Rivierkreeft
Robiolakaas
Rode biet
Rode bosbes - Vossenbes
Rode kookwijn
Rode kool
Rode paprika
Rode wijnazijn
Rodenbach
Rog
Roggebrood
Romanesco
Romeinse sla
Roodbaars
Roodlof - Radicchio rosso
Room
Roomkaas
Roquefort kaas
Rose kookwijn
Rouget - Mul - Koningspoon - Zeebarbeel
Rozemarijn
Rozen - Rozenblaadjes - Rozenbottel
Rozenwater
Rozijnen
Rucola - Raketsla
Rum
Runderschenkel
Rundertong
Rundsvlees
Saffloerolie - Distelolie
Saffraan
Sake
Salami
Salie
Sardien - Sardine
Sauterne wijn
Savooikool - Groene kool
Scampi
Scheermessen - Ensis
Schelvis
Schorseneer
Selder - Selderij - Stoofselder
Selderzaad - Selderijzaadjes
Selderzout - Selderijzout
Serranoham
Sesamolie
Sesamzaad
Sherry - Xeres
Shiitake, shiitaki of Shii-taki
Shoyu
Sinaasappel
Sinaasappelsap
Sint-Jacobsschelp
Sjalot
Sluimerewten - Labboon
Snijboon
Snoek
Snoekbaars - Zander
Soja
Soja olie
Sojamelk
Sojasaus
Sojascheuten of tauge
Spaghetti
Speculaaskruiden - Koekkruiden
Spek
Spekboon
Sperzieboon - Groene boontjes - Prinsessenbonen
Spinazie
Spitskool
Sprot - Noorse sardien - Schardijn
Spruiten
Steenbolk - Steenwijting
Stemgember
Steranijs
Stilton kaas
Stokbrood
Struisvogel
Sumak
Szechuanpeper - Sechuanpeper
Tabasco
Tafelbier
Tagatesse
Tahini - sesamzaadpasta
Tandoori kruiden
Tapijtschelp
Tapioca
Tarama - Gerookte kabeljauwkuit
Tarbot
Tarwegries - Griesmeel
Tellines
Tempeh
Tequila
Tijm
Tilapia
Toast - Toastbrood
Tofu - Tofoe
Tomaten
Tomatenketchup
Tomatenpuree
Tomatensap
Tong - Zeetong
Tongschar
Tonic
Tonijn
Tonkaboon
Tortilla - Bloemtortilla
Trasi - Garnalenpasta
Triple sec
Trompettes de mort
Truffel
Truffelnat
Truffelolie
Udon of soba noodles
Uier
Vacherin kaas
Valdeonkaas
Vanille - Vanillestok
Varkenshaas
Varkenshammetje
Varkenspoot
Varkensrib
Varkensstaart
Varkensvlees
Veenbessen
Veldsla
Venkel
Venkelzaad
Venusschelp
Vermouth
Verse gist
Victoriabaars of Nijlbaars
Vierkruidenpoeder
Vijgen
Visgraten
Vissaus - Nam Pla
Vlierbes
Warmoes - snijbiet
Wasabi
Water
Waterkers
Watermeloen
Waterspinazie
Weidekringzwam
Westmalle
Whisky - Whiskey
Wijngaardslak
Wijting
Wit brood
Witloof - Witlof
Witte bonen
Witte chocolade
Witte kookwijn
Witte kool
Witte wijnazijn
Wodka
Wontonvelletjes
Worcestershiresaus - Worcestersaus
Worst
Wortel
Wortelsap
Xeresazijn
Yoghurt
Yuzu
Zalm
Zee egel
Zeebaars
Zeeduivel - lotte - staartvis - hozemond
Zeekraal
Zeewolf
Zeezout
Zevenblad
Zilverui
Zoete aardappel - Bataat
Zoethout
Zonnebloemolie
Zonnevis
Zout
Zuring
Zurkel - Veldzuring
Zuurkool
Zwaardvis
Zwarte aalbes - Cassis
Zwarte bonensaus
Zwarte en witte pensen en bloedworst
Zwarte thee
Zwezerik - Kalfszwezerik
Recepten met Boter
Aardappelpuree
Aardappelstampot met witloof en spek
Pommes Anna
Pommes duchesse - Hertogin aardappelen
Gratin dauphinois
Aardappelpuree met spruiten
Spiegelei
Gefruite eieren
Roereieren
Omelet
Gebraden kip
Kwartels met vruchten
Gebraiseerd en gebakken witloof
Geglaceerde uitjes
Geglaceerde worteltjes
Groentenragout
Spruiten met spek
Sint-Jacobsschelpen met Hollandaisesaus
Vlees- of Kipkroketten
Archiducsaus - Champignonroomsaus
Bechamelsaus - witte saus
Blanke botersaus
Tomatensaus
Gebakken tongfilets met citroenboter
Gebakken spekblokjes
Gegratineerd witloof met ham
Gegratineerd witloof met gerookte zalm
Lamsnavarin met lentegroenten
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze
Varkenshaasje op de wijze van Brussel
Garnaalkroketten
Kaaskroketten
Toast champignons in roomsaus
Gebakken paling natuur
Paling in het groen
Gebakken zalm in de oven
Fond van eend
Fond van kreeft
Visfumet voor soepen
Flensjes met gekarameliseerde appelschijven
Basisrecept flensjes - pannenkoeken
Geklaarde boter
Gepocheerd ei florentine
Geroosterde kippenbout
Kruidenboter - Sjalottenboter met kalfsfond
Sjalotjessaus
Bruine saus met sinaasappel
Roomsaus met kappertjes, peterselie en mosterd
Bisque de langoustines - Romige langoestinesoep
Runderbouillon met kervel
Romige mosselsoep met zuring
Kippesoep met prei en postelein of waterkers
Gebonden groentensoep met kreeft
Mosselen en sint-jacobsschelpen met prei-avocadosaus
Rode kool met honing en balsamicoazijn
Waterzooi van vis
Kikkerbilletjes in roomsaus met tuinkruiden
Asperges op zijn Vlaams
Roereieren met garnalen
Groene asperges met spinazie en gerookte zalm
Vanillewafels
Tomaat met wijngaardslakken en knoflookboter
Brusselse wafels
Salade van witloof en waterkers met tomaten-appelvinaigrette en sint-jacobsschelpen
Gelardeerde kipfilets met salade van witloof en spekjes
Gestoomde tarbot in roomsaus met kruiden en tomaat
Feuillete van paling en kikkerbilletjes met salie
Gebakken zalm met een saus van waterkers en spinazie
Gefileerde tarbot met witloof en verse koriander
Gepocheerde tong met oesters en groene asperges
Salade met rivierkreeftjes en warme mousselinesaus
Kikkerbilletjes en rivierkreeftjes met noilly prat saus en basilicum
Oesters en mosselen in roomsaus met limoen en kiwi
Gebakken langoustines met paddestoelen en rode bessen
Roomsaus van bruine Leffe
Rode wijnsaus voor visgerechten
Pikante rode paprikasaus
Noilly Pratsaus
Tomatensaus met basilicum
Sausje van wildfond met gemalen jeneverbes
Sausje van garnalen, look en tijm
Roomsausje van chardonnay met garnalen
Spinaziesaus voor visgerechten
Tagliatelle met gambas
Osso bucco met tagliatelle
Kerriesaus - Kurriesaus - Currysaus
Bloemkoolsoep
Tomatensoep met balletjes
Pladijsfilets met mousselinesaus, champignons en garnalen
Kruidenboter - Hofmeesterboter
Chili con carne
Gegratineerde mosselen
Appelcrumble met kristalsuiker en kaneel
Goulashsoep
Muffins met blauwe bessen
Aardbeitaart
Tagliatelle met eendenborst en salieroomsaus
Fusilli met paddestoelen en parmaham
Omelet met krab
Roerei met fetakaas
Amandelcake
Italiaanse amandelkoekjes
Gebakken scampi met kropsla, roze peper en garnaal
Aardappel-Maiskroketten
Maiskorrels met spekjes en verse tijm
Gegratineerde aardappelpuree met spekjes
Gebakken knolselder
Aardappelen op zijn Vlaams
Stoemp van aardappelen, groenten en spruitjes
Aardappelstoemp met prei
Stamppot van witloof
Stoofschotel van lamsschouder, aardappelen en tomaten
Gentse hutsepot met lamsvlees
Stoofschotel uit de Ardennen
Luikse salade
Kippeborst met asperges en aardappelpuree
Gebraden duif met jeneverbessen
Gebraden duif met een saus van port en ganzelever
Gebraden konijnenrug met citroen en basilicum
Mechelse koekoek met asperges, aspergeragout en tomatensaus
Gepaneerde kip met roomsaus
Gebraden fazant met witloof
Kruidenboter - Knoflookboter
Biefstuk - steak met peperroomsaus
Maderasaus - Madeirasaus
Asperge veloute
Veloute van mosselen
Kikkerbilletjes in lookboter en peterselie
Banketbakkersroom
Pastasalade met kip en knoflookroom en kerrie
Calzone - Dubbelgevouwen pizza met champignons en spinazie
Witloofroomsoep met kurrie
Basisbereiding couscous
Lasagne met spinazie en ricotta
Lasagne met spinazie en ricotta
Vlaamse hutsepot
Assortiment canapes
Assortiment canapes
Assortiment crostini
Assortiment tartines
Assortiment tartines
Risotto met oesterzwammen
Gestoofde appelen in de oven voor wildgerechten
Sint-jacobsschelpen met pittige paddestoelen
Kippenfilet met ricottakaas en rucola
Gratin van spinazie, paddestoelen en spek
Blinde vinken met champignons en oesterzwammen
Eend met sinaasappelsaus - Canard a l'orange
Garnalensoep
Gevulde aardappel met ham en kaas
Gevulde champignons met verse kruidenboter
Kabeljauw op Vlaamse wijze
Kwartel met mandarijntjessaus
Oesters met champagneboter
Piepkuiken met sjalottensaus
Spiegeleieren met spek en prei
Runderstoofvlees met rode sjalotten
Amerikaans steaksaus with a kick rechtstreeks van de pan
Asperges en artisjokken met mousselinesaus
Choronsaus
Mosselen op Brusselse wijze
Champignons op de wijze van escargot
Champignons gevuld met ham en tuinkruiden
Veloute Argenteuil
Veloute Carmen
Veloute met champignons
Komkommersoep - Veloute Doria
Veloute Fedora
Veloute florida
Veloute met mosterd
Eieren met ansjovis, tomaten en olijven
Roerei met mosselen en look
Indische Kip met ananas, paddestoelen en rijst
Wijngaardslakken met verse tuinkruiden
Macaroni met scampi en mosselen
Nantuasaus
Kruidenboter - Kreeftenboter
Roomsoep Choisy
Cake - quatre quart cake
Cake - quatre quart cake
Sabayon met een kruidencoulis
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen met olijfolie
Chocoladetruffels
Chocoladekoekjes
Appeltaart met crumble
Appeltaart
Amandeltaart
Warme chocoladekoekjes
Bavarois van verse vruchten met frambozencoulis
Bavarois van verse vruchten met frambozencoulis
Bosbessen-citroenmuffins
Chocoladecakejes
Clafoutis met rode vruchten
Moelleux van chocolade
Honingsoezen met ijsvulling
Luikse wafels
Wortelpuree met sinaasappelsap en vanille
Witloofkroket met breydelspek en gemalen oude kaas
Kreeftensaus
Kabeljauwhaasje op vel gebakken in de oven
Uiencompote
Churros - Chichi - Gefrituurde koekjes
Toast met geitenkaas, gerookte eendenborst met appel en kersenchutney
Eend met gekarameliseerde sinaasappel en een zalfje van knolselder
Bruschetta met gekarameliseerde ajuinen
Gepocheerd hoeve-ei met grijze garnaal
Asperges met Pata Negra en sabayon van witte wijn
Jonge worteltjes met boontjes in honing-tijm boter
Bouillabaise van mosselen - Mosselsoep
Kreeft op de wijze van Newburg
Kreeft op de wijze van Newburg
Bospaddenstoelenconsomme met ravioli van eekhoorntjesbrood
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood
Rogvleugel met kerstomaatjes en kappertjes
Mosselen met bier
Stoofvlees met rode wijn
Speculaas van Nadine
Karamelroomijs met whiskey
Rodekool met rietsuiker, honing, speculaas en gebakken appeltjes
Gekarameliseerd witloof met perenstroop
Amandelkoekjes
Lasagne met gehakt, erwten, eieren en mozzarella
Girelle - Siciliaanse gekaramelliseerde citroenkoekjes
Mosterdsabayon - Mosterdmousseline
Crumble van kokos
Filet pur Rossini
Sinaasappelsaus met doorzichtige sinaasappelzestes
Peperkoek met honing
Eendenborst met geglaceerde raapjes en een sausje van kriekenbier
Gekarameliseerd peren met druivenijs en notencrumble
Gratin van appels met gekonfijte sinaasappelschil en vanille-ijs
Gratin van appels met gekonfijte sinaasappelschil en vanille-ijs
Vanillecreme met gekarameliseerde appel en vanille-ijs
Amandelpasta
Sabayon van Hoegaerden witbier voor visgerechten
Mouclade, een zuiders mosselgerechtje
Amandelbiscuit
Notenkoekjes voor ijsdesserten
Scones met rozijnen
Lavendelkoekjes
Scones met lavendel
Zoete perentaart met kardemom
Vijgentaart met Griekse yoghurt
Knoflookbrood met kruiden
Pizza bresaola en rucola
Asperges met kaviaar
Bladerdeeg
Krokantdeeg
Zanddeeg
Briochedeeg - Briochebrood
Bavarois van gekonfijte ananas met karamelsaus
Gebraden duif op een bedje van prei en truffels
Kalfszwezerik, ganzelever en asperges met truffel
Gebraiseerde kreeft met soja-azijn, basmati rijst en groene kool
Gefileerde goudbrasem, gebakken met rozemarijn en een moes van sjalot
Risotto van wilde rijst met bospaddestoelen en sint-jacobsschelpen
De hoorn des overvloeds met seizoenvruchten en een assortiment sorbets
Fricassee van scharrelkip in dragonroomsaus
Jonge duif in honingkorstje
Wilde eend gekarameliseerd met honing en kersen
Een torentje van lauwe zalm en aardappelschijfjes met kaviaar
Warme appelmoes met citroen en boter
Kaassouffle
Jachtschotel
Jachtschotel
Luchtige vanillecake met gedroogde gist
Varkenskoteletten met gekarameliseerde ajuin
Boeuf Stroganoff
Gebakken spinazie met look
Zachte polenta met gesauteerde paddestoelen en peterselie
Gnocchi alla romana
Boterdeeg voor 4 grote taarten
Amandelcreme - Amandelroom
Zoet boterdeeg voor 3 taarten
Citroentaart
Zandtaartdeeg met kaneel
Tulband - Kugelhopf
Brioche Nanterre
Zoete brioche met suiker
Getoerd briochedeeg
Rozijnenkoeken
Soezendeeg
Vanillemoppen - Zandkoekjes met vanille
Spritsen
Chocoladespritsen
Karamelsaus
Warme appelsabayon
Karamelijs overgoten met karamelsaus
Truffels van pure chocolade met limoen en honing
Melkchocoladetruffels met passievruchten
Pure chocolademousse met boter
Biscuitgebak: beslag - snijden - vullen
Pondscake
Abrikozenkruimeltaart - Abrikozencrumble
Gemarmerde cake
Donuts met zure room
Abrikozenmuffins
Amandelpudding uit de oven
Chocoladeglazuur voor taarten
Brownies met okkernoot
Getruffeerde chocoladetaart
Roerei met grijze garnaal en room van xerez
Ovengebakken kip met verse kruiden en knoflook
Kruidige viskroketten
Pastinaakpuree
Kalfszwezerik met champignonroomsaus
Kip kurrie op grootmoeders wijze
Rosbief met erwtjes en worteltjes
Rundertong in madeirasaus - Ossetong
Juliennesoep
Balletjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Pastinaak met wortelmousse
Moambe
Gestoofde haas
Gevulde flensjes met garnalen geflambeerd met Chartreuse
Gegratineerde aspergeflensjes met ham en kaas op de wijze van Limburg
Gegratineerde Sint-Jacobsschelp
Kikkerbilletjes in lookroomsaus
Sausbinders : Blanke roux - Blonde roux - Bruine roux
Saus van kweeperen met grenadine
Schorseneren in witte saus
Gebakken schorseneren
Gebraden duif op grootmoeders wijze
Luchtige aardappelpuree
Wafels op basis van karnemelk
Wafels met aarbeien en basilicumroom
Bloedworst met appelmoes
Peperroomsteak a la minute
Gestoofd konijn op grootmoeders wijze
Gepaneerde mosselen met spek
Tapijtschelpen op Thaise wijze
Kruidenboter - Garnalenboter
Indische kerrieroomsoep
Niccolini soep met Parmezaan en Mozzarella kaas
Melksoep met ajuin
Venkelroomsoep met kerrie
Kreeft op Amerikaanse wijze
Forel met wittewijnroomsaus, bieslook, peterselie en amandelen
Kreeft op de wijze van de kardinaal
Kreeft in portosaus
Kreeft op de wijze van Thermidor
Cordon Bleu van varkenslapjes
Balletjes in tomatensaus snellere versie
Witloofstoemp met gehakt
Berlinerbollen met abrikozenjam
Steak met provencaalse saus
Papardelle met tomaat, ham en paddestoelen in roomsaus
Gebakken zalmfilets met een yoghurt-kappertjessaus
Luikse wafels volgens een traditioneel recept
Zandkoekjes
Scones met Parmezaanse kaas
Zelfgemaakte pompoengnocchi met salieboter
Penne met tomaat en rucola
Spaghetti met asperges in roomsaus
Tagliatelli met salie en knoflook
Kaassaus op basis van ricotta
Aardappeltaart
Gebakken rozemarijnaardappelen met knoflook
Rosti van zoete aardappel met mozzarella
Muntroomsaus
Warme linzen-rijstsalade
Wentelteefjes
Chutney van sinaasappel
Geglaceerde kip
Gekarameliseerde appels met aalbessengelei
Gevulde kalkoen uit de oven - Kerstkalkoen
Waterkerssoep
Spinaziesouffles
Croque monsieur
Croque madame
Kip op de wijze van de Elzas met rieslingroomsaus
Gebraden kip gevuld met tuinkruiden
Aardappelpuree met saffraan
Aligot - Aardappelpuree met cantal kaas
Kruimeldeeg - Zoet kruimeldeeg
Stollen - zoet Duits feestbrood uit Dresden
Challah met vanille - Joods feestbrood
Flachswickel - Duitse ontbijtbroodjes
Erwtenpuree met munt
Italiaanse paaspastei - Torta pasqualina
Bloemkoolsouffles met stilton
Snel bladerdeeg
Chocolademousse met whisky
Chocolademousse met munt
Pithiviers met chocoladeroom en lavendel
Kip in rodewijn azijn
Gestoofd konijn met pruimen
Kruidenboter - Peterselieboter
Kruidenboter - Ansjovisboter
Kruidenboter - Mierikswortelboter
Zuurkool uit de Elzas met varkensvlees en worst
Varkenskoteletten met calvados en appels
Gekarameliseerde bananen
Chocoladewafels
Lamsfilet in bladerdeeg met pesto
Creme caramel met passievruchten
Tapas van pittig gezouten amandelen
Varkensgebraad met pruimen
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
Zalm op vel gebakken met zuringroomsaus
Vis in lichte bouillon met groenten : Poisson a la nage
Rogvleugel met bruine boter en kappertjes
Gebakken paddestoelen - champignons natuur
Doperwten op zijn Frans
Vichyworteltjes
Gratin van courgettes
Ajuinmarmelade
Ajuinsoep
Preisoep
Seldersoep
Kervelsoep
Wortelsoep
Zurkelsoep
Witloofsoep
Kervelroomsoep
Scampi op de wijze van de De Jonghe
Hespegebraad in honing-mosterdkorst
Gekarameliseerde kip zoet-zuur
Alplermagronen
Bitterballen
Oliebollen
Pasta met tomaten-mascarponesaus
Gebakken meivis met knoflook
Moelleux van melkchocolade
Rosbief in de oven
Gebakken pladijs
Mousse van ham en robiola
Zalmmousse met een creme van garnalen en groene asperges
Gerookte zalmpastei
Tonijnpastei met kappertjes
Piemontese agnolotti
Ovenpannenkoekjes met ham en kaas
Prei in roomsaus
Wortelsformato - Flan van wortel
Wortel-venkelsformato - Flan van wortel en venkel
Spinaziesformato - Flan van spinazie
Kaassaus op basis van mascarpone
Bitok of gehaktballen op Russische wijze
Vol-au-vent of koninginnehapje
Fluwelen knolseldersoepje met truffelolie
Kip a l instar de vise
Vol-au-vent of Koninginnehapje met balletjes en champignons
Puree van groene groenten en kruiden
Quenellen van aardappelpuree
Aalsterse ajuinsoep met diablotin
Pladijsfilets met muskaatdruiven Leopold III
Witte wijnsaus voor visgerechten
Citroencreme voor taartvulling
Erwtencoulis om borden te versieren
Gebakken lamsfilet met mangochutney
Mosselen uit de wok met look en witte wijn
Creme van zwarte pens
Creme van witte pens
Coulis van broccoli
Risotto met asperges en mascarpone
Gestoofde groene kool - savooikool
Mechelse asperges met aspergesaus
Meivis in het groen
Coulis van peterselie voor visgerechten
Persillade voor vleesgerechten
Puree van rapen
Kroketjes van gedroogde ham
Aardappelpuree met champignons
Brandade van gerookte forel
Aardappelpuree met wasabi
Prei-kokossoep met scampi
Snelle appel-kerriesaus
Eendenborst in kastanjekorst met maderawijnsaus
Vitelotte aardappelpuree
Pompoenrisotto met Parmezaanse kaas en mascarpone
Panade van panko en Gruyerekaas voor vis
Ragout van everzwijn met groene peper
Kastanjevulling voor vederwild
Fazantenborst met bospaddestoelen
Fazant op Brabantse wijze
Geitenkaassouffle met geroosterde knoflook
Kaaskroketten op basis van aardappelpuree met prei
Risotto met scampi
Struisvogelsteak met bieslookroomsaus
Varkensmedaillon Crosse and Blackwell
Risotto met eekhoorntjesbrood en knoflook
Gegratineerde oesters met een amandelpersillade
Vispersillade met hazelnoot
Vispersillade met pijnboompitten
Duxelle
Hoevekip met roomsaus
Osso bucco van kalkoen
Peterselieroomsaus met sjalot, spek en knoflook
Roomsaus met boschampignons
Gestoofde prei in honingroomsaus
Gestoofde spinazie in honingroomsaus
Konijnfilet met parmaham en citroen
Beurre manie
Hindenragout met bruine saus
Hindemedaillons met sjalot in rode-wijnazijn
Hertenragout met veenbessen
Reebokzadel met wildsaus
Hertenragout op Bourgondische wijze
Bout van hertenkalf met bospaddestoelen en wildsaus
Gevulde kipfilet met feta en spinazie in een tomatensaus
Tomaten gevuld met gehakt en gegratineerd met kruidenboter
Gebraden hazerug met een champignon-wildsaus en gekarameliseerde appel
Wijngaardslakken in wittewijnsaus met champignons, kappertjes en rozijnen
Escargots de Bourgogne - Wijngaardslakken op de wijze van Bourgogne
Gistdeeg voor 1 taart
Suikertaart
Aspergeroomsoep
Pilaf rijst
Rijstpap met vanille en saffraan
Conde-rijst
De gewone cake
Fettuccine Alfredo
Kramiek - Rozijnenbrood
Sandwiches
Aardappelstoemp met erwten en munt
Aardappelstoemp van wortelen met tijm en sjalot
Aardappelstoemp met Parmezaanse kaas
Kalfsstoofpotje met ajuin en wortel
Risotto met gerookte zalm en citroen
Blanke botersaus voor visgerechten
Rode botersaus voor visgerechten
Demi-glacesaus van bruine fond voor vleesgerechten
Bordelaisesaus
Aardappelstoemp van broccoli met Parmezaanse kaas
Kruidentaart met tomaten en mozzarella
Varkensgebraad met een korst van rozemarijn en tijm
Mosselen met oude geuze en mosterdroom
Everzwijnragout
Lamsvlees op de wijze van Biryani
Vleesbrood, gehaktbrood of fricandon
Europese bastilla met kip - Pastilla met kip
Kipterrine met abrikozen
Couscous met kip, ajuin, rozijnen en kikkererwten
Couscous met zoete kip
Witloof in roomsaus
Varkensgebraad met provencaalse saus en pasta
Gebraden eend met rozijnen en abrikozen
Gebraden patrijs
Gebraden wild konijn
Gegratineerde kabeljauw met spinazie
Kabeljauwhaasje menuniere
Tarbot en tong duglere
Ovengebakken wijting op zijn provencaals
Pladijs gebakken in de oven met citroen en groene peper
Gebakken makreel in de oven
Gebakken forel meuniere met amandelschilfers
Gegratineerde eieren
Stoemp van aardappelen met prei
Gestoofde erwten met ajuin
Gestoofde spinazie
Gestoofde rapen
Gebakken komkommer in kerriesaus
Gestoofde witte kool
Gebakken bleekselder
Gevulde ajuinen met gehakt
Oventomaat gevuld met pasta en kaas
Creme van pistache en pastinaak
Aardappelkroketten in panko
Lamsblanquette
Lamsbiefstuk met paddestoelen
Marokkaans griesmeel brood
Tagine-Tajine met kwartel en abrikozen
Gebakken zeekraal
Wafels gevuld met vruchtencompte
Marokkaanse koekjes : Gazellehoorns
Marokkaanse koekjes : Boterkoekjes met noten en vijgen
Marokkaanse koekjes : Griesmeelcakejes met amandelen
Tomatensaus met rozemarijn
Espressosaus
Knoflookbroodjes voor op de barbecue
Geroosterde maiskolven op de barbecue
Gevulde aardappel met kerrieboter
Ananas sinaasappel-honingdressing en ananassorbet op de barbecue
Gefrituurde salieblaadjes in boterbeslag
Cannelloni met een vulling van krab, kabeljauw en prei
Cannelloni met een vulling van kip en courgette
Paardenstoofvlees met Orval
Tagliatelle prosciutto - met hesp en Parmezaanse kaas
Penne funghi - Penne met champignons in pittige tomatensaus
Koekjesglazuur op basis boter, suiker en vanille
Appelkoekjes met rozijnen en speculaaskruiden
Kaneelkoekjes
Kletskoppen
Zweedse koekjes
Gemberkoekjes
Vanille koekjes
Koulourakia - Griekse koekjes
Hazelnootkoekjes
Honingkoekjes
Citroenkoekjes
Spaghetti met ricotta
Tagliatelle met gorgonzola
Lasagne van aubergine met lamsvlees
Eendenborst met frambozensaus
Kalfskotelet met champignons
Spaghetti carbonara
Kippefilet gevuld met kreeft en vijgen
Spinazieslaatje met kip, tomaat en avocado
Saltimbocca alla Romana
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag
Bretoense pannenkoeken - basisbeslag zonder bier
Bretoense pannekoek met ei en hesp - Klassiek
Bretoense pannekoek met zeevruchten
Flinterdun dessertkoekje met sesamzaad
Vanilleflan
Amandelcrumble
Penne met kip-amandelroomsaus
Penne met broccoli in roomsaus
Paglia e fieno - gemengde pasta met erwtjes in roomsaus
Penne met pompoenroomsaus en knoflookkruim
Spaghetti met knoflookboter
Aardappelpuree met truffel
Moussaka met witte bonen en aubergines
Hapje van kikkerbilletjes
Cake met peer en gember
Geglaceerde uitjes - glacer a blanc
Witgekookte champignons - glacer a blanc
Kalfsblanket op grootmoederswijze
Coulis van kervelwortel
Coulis van aardpeer
Basisrecept risotto
Mosselen met witte wijn
Aardappelstoemp van savooikool met room en citroen
Coulis van erwten
Gebakken spinazie met look en Parmezaanse kaas
Saus van rode wijnazijn met kalfsfond
Coulis van wortel en ras-el-hanout
Coulis van wortel en gember
Aardappelstoemp met bladspinazie
Aardappelstoemp van spinazie met look
Gebakken lamsfilet met look
Aardappelstoemp van witloof met wijnazijn
Aardappelstoemp van witloof met kurrie
Kalfsblanket op oud Franse wijze
Chocolademousse met cognac
Chocolademousse met Grand Marnier
Chocolademousse met Cointreau
Grissini - Soepstengels
Gebraden kip met citroen
Kruidenboter - Vanilleboter
Risotto met venkel
Moelleux van chocolade met een chocolade-amandelvulling
Tartelettes tatin
Tarte tartin met abrikozen
Tarte tatin met speculaas
Tarte tatin met peren
Tarte tatin met vanille en kaneel
Vogelnestjes - Gehaktbal met ei
Vol-au-vent kroketten
Gevuld witloof met kalfsgehakt
Gebakken kabeljauwstaart
Getomateerde champignonsaus
Zalmroomsoep
Gepersilleerd varkenshaasje met merg
Navarin van kreeft en Sint-Jacobsvruchten
Gratin Marguerita : courgette, tomaat en aardappel
Knolseldersoep met Stiltonkaas
Gekarameliseerde ananas met muntlikeur
Gevogeltebouillon met pastavierkantjes en doperwtjes
Gestoofde boterboontjes
Gestoofde boterboontjes met knoflook
Kruidenboter - Bearnaiseboter
Papillote met vers fruit en munt
Chili con pollo - Chili met kip
Ovengebakken gefileerde kip met demi-glacesaus
Pannekoeken op grootmoeder Margeurithes wijze
Kruidenboter - Limoenboter
Kruidenboter - Pestoboter
Kruidenboter - Tomaten-olijf boter
Kruidenboter - Mosterd-citroenboter
Kruidenboter - Kerrie-komijn-knoflookboter
Kruidenboter - Honingboter
Gestoofde snijboontjes met sjalot en bonenkruid
Scampi in een getomateerde lookroomsaus
Crumble van pindanoten
Muffins met basilicumpesto en cheddarkaas
Pittige popcorn met cayenneboter
Quiche met aardappel, spek en prei
Vispannetje
Ajuinsaus
Gepaneerde kikkerbilletjes met tartaarsaus
Steak met jagersaus
Boterroom - Creme au beurre
Fijne boterroom - Creme au beurre
Wafels : Wafelbeslag met gist
Wafels : Wafelbeslag zonder gist
Sformato met ham en selder - Flan van ham en selder
Pompoensformato - Flan van pompoen
Kastanjesouffle
Ajuinsouffle
Champignonsouffle
Krabsouffle
Veloutesaus - witte saus
Aardappelsouffle met ham
Broccolitaart
Preitaart
Hamtaart
Bladerdeeggebakjes met hamvulling
Bladerdeeggebakjes met garnaalvulling
Kipkroketten met Parmezaanse kaas
Kaasgnocchi voor de soep
Roomsoep van eekhoorntjesbrood
Roomsoep met artisjok
Roomsoep van sla
Roomsoep van aardappelen
Passatelli
Pompoensoep met rode paprika
Pittige pompoensoep
Andijviesoep met Parmezaanse kaas
Parijse gnocchi
Gebraden duif in speklaag
Gevulde duiven met ham
Gnocchi van oudbrood met spinazie
Aardappelgnocchi met kaas
Gnocchi met spinazie en ricotta
Tagliatelle met gerookte zalm in roomsaus
Penne met saffraan
Hete bliksem
Hete bliksem met stoofperen
Hete bliksem met spekjes
Hete bliksem met ham en mosterd
Hete bliksem met gehakt gegratineerd in de oven
Gnocchi van polenta
Crumble van noten
Reebokzadel in notenkorst
Wildsaus met rode wijn en vlierbessensiroop
Reeragout met appel en rabarber
Reebout met rozemarijnsaus
Korstdeeg voor wildbereidingen
Wildsaus met zwarte truffel
Everzwijnrug met Mandarin Napoleon-limoensaus
Wildsaus met cognac en aalbessengelei
Wildsaus met Luikse siroop en Balsamicoazijn
Puree van aardpeer
Wildsaus met honing en mosterd
Vleesbrood van everzwijn
Risotto bij wildbereidingen
Risotto met witloof bij wildbereidingen
Slablad gevuld met bereid reegehakt
Civet van haas
Blini zonder gist
Blini met gist
Kroketjes van eekhoorntjesbrood
Kadin budu
Deeg voor quiches zonder gist
Espresso met kaneel en boter
Kruidenboter - Sinaasappelboter
Wafels op basis van karnemelk met kruiden
Umm Ali op de wijze van Annette Pieters
Stoofschotel van lam, groene kool, spek en orval
Stoofschotel van varkensstoofvlees, groene kool, spek en orval
Zuurkool van groene kool
Roomsaus met dille en wodka
Gebakken biefstuk : Bleu - Saignant - A Point - Bien Cuit
Gevuld piepkuiken in de oven gebakken
Blanke botersaus met mosselsap en room
Coulis van waterkers voor visgerechten
Joinvillesaus : visveloute met rivierkreeftjes
Droge duxelle
Visveloutesaus - witte saus van visfumet
Appeltaartjes met frangipane
Venkelravioli met roomsaus
Gebakken paling gekarameliseerd in honing met zeekraal
Gekookte basmatirijst in gevogeltefond
Verloren peperkoek met roomijs met armagnac en pruimen
Wildsaus met anijs, honing en gember
Gebakken bananen in kokoskorst
Germknodel met vanillesaus
Gebraden hazerug natuur
Macaronipap - Ninoofse eurekespap
Coulis van peterselie
Boterroom met vanille voor taarten
Boterroom met chocolade voor taarten
Boterroom met mokka voor taarten
Grand Marnier souffles
Geflambeerde flensjes in suzetteboter
Tomatensaus voor visbereidingen
Tomatensaus voor vleesbereidingen
Galette wafels
Basisrecept voor een vlaai
Moussaka - Mousaka
Oventomaat gevuld met champignons en ei
Gevogelte souffles
Champignonsoep - Paddestoelensoep
Deegballetjes voor de soep
Kabeljauwsoep
Bittere sinaasappelsaus met Grand Marnier
Mierikswortelsaus
Eenvoudige bruine basissaus voor vleesgerechten
Rode wijnsaus voor vleesgerechten
Rozijnensaus voor vleesgerechten
Poolse rozijnensaus voor vleesgerechten
Parijse aardappelballetjes
Gebakken kalfskotelet natuur
Omelet met Parmezaanse kaas
Gebakken kalfslapje met Parmezaanse kaas
Parijse schnitzels
Wiener schnitzels
Cordon Bleu van kalfslapjes met rauwe ham en Roquefortkaas
Goulash - Goelasj met rode wijn en rode bonen
Roomsoep van schorseneer
Aardappelstoemp met schorseneren
Gestoofde groene kool met spek
Pittige Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes
Entrecote champignonroomsaus
Goulash - Goelasj basisrecept
Goulash - Goelasj van varkensvlees met pruimen
Gebakken kalfslever natuur
Gebakken kalfslever met ajuin
Gebakken varkenslever met sinaasappelroomsaus en graanmosterd
Gebakken reebiefstuk met wildsaus natuur
Gebakken kip in een getomateerde whiskeysaus
Gans met appelen en rozijnen
Kreeft op Creoolse wijze
Cake met rozijnen
Zandcake
Appelstrudel
Pikante vleesstrudel
Hazelnootkoekjes met vanille en kaneel
Gemberkoekjes met gemberpoeder
Gemberkoekjes met gemberbolletjes
Coulis van groene asperges
Bloemkoolsoep met knoflook
Venkelsoep op basis van visfumet
Groentensoepje met vanille en krab
Kastanjesoep op basis van kwartelbouillon
Aspergeroomsoep op basis van visfumet
Groentensoep met vis
Kerriesoep - currysoep - kurriesoep
Suzetteboter
Suzetteboter geparfumeerd met Mandarin Napoleon
Ganache van melkchocolade
Ganache van zwarte chocolade
Pittige rosbief Calypso
Gekookte asperges in een peterselie-botersaus
Gekookte asperges met Parmaham en bieslook
Gekookte asperges met parmaham en gepocheerd ei
Gestoomde asperges in peterselie-botersaus
Pittige balletjes in tomatensaus
Gemakkelijke chocoladetaart
Gemakkelijke chocoladetaart met limoen
Gemakkelijke chocoladetaart met chilipeper
Gemakkelijke chocoladetaart met sechuanpeper
Scones
Scones met appel
Gekarameliseerde sjalotjes
Appelmoes met mandarijn
Shortbread met kaneel en gember
Kruidenboter - Lichtgezouten boter met tuinkruiden
Penne met tijmsaus
Vanillecupcakes
Boterroom met vanille
Boterroom met mokka
Cakepops
Muffins met olijven
Tarte tatin met mango
Aardappelpuree met mascarpone
Visfumet voor sauzen
Kruidenboter - Tuinkruiden
Hollandaisesaus
Hollandaisesaus
Mousselinesaus
Mousselinesaus
Aardappelpuree van zoete aardappel
Boerenomelet met cantharellen en spek
Runderstoofvlees op Vlaamse wijze Halal voor Abdel Johri
Bastilla met kip - Pastilla met kip
Bobotie op de wijze van B&B Ons Stee
Lentestoofpot met kip op de wijze van Ann
Gebakken tarbotfilet met asperges en witte wijnsaus
Paddestoelenragout
Knoflookbroodjes in de oven
Suikervrij : Wafels met gist
Suikervrij : Wafels zonder gist
Gekarameliseerde appeltjes op een coulis van sjalot
Witte wijnsaus voor visgerechten deluxe
Op vel gebakken kabeljauw met knoflookbouillon
Chipolatta met bechamelsaus
Pasta met ajuin en Parmezaanse kaas
Tagliatelle met boter en truffel
Tagliatelle met Sint-Jacobsschelpen
Gegratineerde macaronischotel
Penne met wodkaroomsaus
Gegratineerd witloof met ham en spaghetti
Adijvie - selderroomsoep
Hargekookte eieren op de wijze van Moscou
Hardgekookte eieren met tomatensaus
Erwtensoep met prei
Gemarineerd konijn
Linzensoep met zuring
Kroketjes van Serranoham
Savooikoolsoep
Tapioca kruidensoep
Verloren brood - wentelteefjes met confituur
Wentelteefjes - verloren brood met porto
Oude Vlaamse soep met rapen en kervel
Zomersoep van selder, pompoen en komkommer
Mosselen natuur met visfumet
Bladerdeegtaartje gevuld met roquefort, mascarpone en amandel
Ovengebakken piepkuikens met kruidige korst
Gebakken kabeljauwhaasje natuur
Confituurrol
Aardbeientaartjes
Flan met chocolade
Gepocheerde ei met mousseline, soja scheuten en bladerdeeg
Sint-Jakobsvruchten met waterkerspuree en foie gras
Parelhoenfilet met zoethout en druiven
Wafels met aardbeien
Vis en zeevruchten in eigen jus met prei en bladerdeeg
Gamba met gemberrijst op een zalfje van curry mousseline
Macaroni met balletjes volgens mijn bomma
Frangipanecake
Frangipanetaart van 25 cm doorsnede
Frangipanetaart met kokos
Oesters met waterkers en munt
Kip met groentespaghetti en gerookte room, gratin dauphinois
Wijtingfilet met sinaasappelboter en lamsoren
Aardappelsoep met mierikswortelroom en gerookte paling
Zacht gegaarde kipfilet met Italiaanse kruiden en pompelmoes
Nootjes van gegrilde tonijn met citroengras, gesauteerde snijbonen
Zacht gegaarde kipfilet met Italiaanse kruiden en pompelmoes
Vis-prei roomsoep met kort gebakken Sint-jacobsvrucht
Gebakken heilbot met botersaus natuur
Ganalensoep met kurrieroom
Gebakken entrecote natuur
Risotto met champignons
Ganache voor Javannais
Varkenskotelet met ananas
Coq au vin - Haantje in wijnsaus oud recept
Waterzooi van Noordzee vis
Kip met witbier, zilverajuin en spekjes
Roodbaars met chorizo, zuiderse groenten en paprikasaus
Coulis van pastinaak met munt
Rodenbachsoep met ajuin en champignons
Paupiette van rog gevuld met grijze garnalen
Gevulde tomaatjes met gehakt, gegaard in de oven.
Ganache praline
Ganache praline
Ovengebakken polenta
Griekse aardappelen met citroen en kruiden
Macaire aardappelen
Rosti - Zwitserse aardappelkoek
Zweedse gevulde aardappelballetjes - Kroppkakor
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen
Aardappelsoep met waterkers
Aardappeltaart
Amandelroom
Gebakken appelschijven met karamelsaus
Appelbol - Appel in bladerdeeg
Scones met mascarpone
Kabeljauw met tomatencompote en courgettespaghetti
Mosselen met rode tapenade
Op zijn vel gebakken zalm met boschampignons
Gevulde aubergines op Catalaanse wijze
Aurorasaus
Zeeuwse babbelaars
Gekarameliseerde banaan op Congolese wijze
Gebakken banaan met honing
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Mossel-courgettesoep met pecorinokaas
Poffertjes op de wijze van Bram en Iris
Parelhoen natuur met zijn demi-glacesaus
Kippenboutjes met witbier
Bercysaus
Kruidenboter - Bieslookboter
Mousse van rode biet
Bleekselder met spekjes
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes op Milanese wijze
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes in tomatensaus
Blintzes
Bloedworst met appel op Normandische wijze
Gemarineerde kipfilet met blackwellroomsaus
Worteltjes natuur
Groene boontjes - Sperzieboontjes natuur met sjalot
Puree van witte bonen
Gekarameliseerde worst in frambozenazijn
Kalfsbiefstuk met roomsaus natuur
Gebakken spek met frambozenazijnsaus
Everzwijnfilet met sinaasappel en knolselderpuree.
Broodpudding met rozijnen
Engelse broodsaus
Champignons met groene kruiden en room
Kruidenboter - Champignonboter
Chocopasta
Zalm met bloemkoolmousseline en pompoenaardappelen
Opgevulde kalkoenlapjes, veenbesappeltje en knolselderpuree
Chocolade ravioli, witte chocoladesaus, kokos en room
Aardappelpuree met pastinaak en Parmezaanse kaas
Clafoutis met peren en amandelen
chocoladecake met rum
Chocoladecake
Hazelnootbavarois
Tournedos met witte wijnsaus
Kattentongen - Tuilledeeg
Gebakken appelbolletjes
Peperkoek
Tomatensaus met witte wijn en basilicum
Karamel van gezouten boter voor vleesgerechten
Varkenshaasje met een karamel van gezouten boter
Witloofroomsoep met oesters
Risotto met wortelbrunoise
Broccolisoep met Parmezaanse kaas
Scampi Quirit
Biersaus
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van schorseneer
Gebakken appelbolletjes met calvadoscaramel
Lamstong natuur
Tomatenfondue
Sint-Jacobsvruchten met tomatenfondue en Hollandaisesaus
Gestoofd konijn met kriekbier
Spaghetti met kip en wortel in roomsaus
Ovengegaarde duif natuur
Gebakken kabeljauwhaasje met hollandaisesaus
Gebakken kabeljauwhaasje met hollandaisesaus
Gamba met saffraanrijst, gember en curry mousseline
Sandwich van witte chocolade, biscuit en diplomat met fruit
Sint-Jakobsvruchten op een puree van waterkers en foie gras
Gestoofde eend met rode kool
Eendenragout
Toast champignon
Zeeduivel natuur met hollandaisesaus
Spaghetti met spek, kerstomaat, Parmezaanse kaas en bieslook
Kwartels natuur met hun demi-glacesaus
Moelleux met witte chocolade
Gestoofde zalm met oesterzwam en pompoen
Gebakken kippefilet natuur
Spaghetti frittata
Herterug natuur
Hinderugfilet met zijn poivrade
Wildragout natuur - basisbereiding
Suppli
Risotto met kruidenolie
Kastanjeroomsoep
Chocoladetaart met kardemom
Truffels met witte chocolade, vanille en kokos
Truffels met witte chocolade, cointreau en kokos
Orangette met chocolade
Scampi met appel en curry saus
Gebakken aardappelen met spruiten
Ovengebakken kalkoenbout natuur
Bloemkool-paprika-kruidenkaassoep
Rode kool met speculaaskruiden en appeltjes
Aardappelstoemp van spinazie met waterkers
Gevulde kalfslapjes met enoki
Hazenrug in rode wijnsaus
Mosselen in look-roomsaus
Pizza wielen met hesp en ananas
Kalfsgebraad natuur
Slaatje van rucola, geitenkaas en shii-take
Ovengebakken kip met shii-take demi-glacesaus
Demi-glacesaus natuur voor gevogeltegerechten
Lamsribstuk natuur
Verloren brood - wentelteefjes - gewonnen brood
Gesuikerd verloren brood - wentelteefjes - gewonnen brood
Savooikool-kervelsoep
Varkenskotelet natuur
Kip-Parmezaanbolletjes
Blinde vinken - Gevulde kalfsrolletjes met ajuinsaus
Scampi diabolique
Scampi in lookboter
Steak archiduc - champignonroomsaus
Deeg voor empanadillas
Gevogeltebouillon met een waaier aan groenten
Schelvis natuur
Gekookte asperges in peterselieboter met gepocheerd ei
Gekookte asperges met waterkersboter
Quiche met kaas, spek en prei
Peperroomsteak met gebroken peper
Gebakken asperges
Gebakken champignonhoedjes
Ovengebakken kip met paprikakorst
Asperges in Hollandaisesaus met peterseliecoulis
Coulis van peterselie en boter
Paling in roomsaus met tuinkruiden
Kreeft a la nage
Scampi in rode currysaus op een bedje van zeekraal
Spinazie met mozzarella
Gebakken kipfilet natuur
Pasta met kastanjechampignons in roomsaus
Gegratineerde eierschaaltjes
Gebakken Sint-Jacobsvrucht op een coulis van bloemkool
Kalfsribstuk natuur
Gebakken pangasiusfilet
Gebakken konijnrug met zijn demiglacesaus
Asperges met tomatensalsa en spek op de wijze van Lola
Kruidenboter - Ansjovisboter met amandel
Kruidenboter - Parijse boter
Kruidenboter - Zalmboter
Kruidenboter - Paprikaboter
Kruidenboter - Mosterdboter
Kruidenboter - Roquefortboter
Kruidenboter - Tomatenboter
Kruidenboter - Rivierkreeftenboter
Kruidenboter - Citroenboter
Kruidenboter - Kerrieboter
Kabeljauw duglere
Espuma - Schuim van aardappelen
Espuma - Schuim van aardappelen
Espuma - Schuim van aardappelen en truffel
Gebakken kabeljauw met gestoofd witloof
Kadetjes
Biefstuk - Steak Zingara
Kruidenboter - Kappertjesboter
Kangoeroesteak natuur
Kangoeroesteak met een porto-sjalottensaus
Gebakken spiering met lichte pepersaus
Tournedos met portosaus
Gebakken spek met passievruchtenazijn
Muffins met chocolade en hazelnoot
Hapje van zwart pens, rode kool en blini
Kruidenboter - Kaviaarboter
Briseerdeeg
Kikkerbilletjes in bechamelsaus
Paarden filet pur natuur
Melksaus
Gebonden melksaus
Kangoeroesteak met roomsaus
Kalfslapje natuur
Konijn met cider
Gestoofde knolraap - koolraap
Kaposztaleves - Hongaarse koolsoep
Mosselen met witte wijn, visfumet en boerenbrood
Kalfsbiefstuk natuur
Ovengebakken lamsbout met rozemarijn en knoflook
Gekarameliseerd witloof in sinaasappelsap
De klassieke tomatensoep
Appelcrumble met bruine suiker
Roereieren met mosselen op de wijze van Frank Vets
Pompoensoep met verse gember en chilipeper
Pompoensoep met verse gember
Gebakken gehakt
Gebakken bospaddestoelen natuur
Gebakken kabeljauw met bospaddestoelen in roomsaus
Ovengebakken koteletten met rozemarijn
Gebakken kippefilet met mandarijntjes
Gekarameliseerde vijgen met honing
Gestoofd konijn met spekjes en zilverajuin
Gegrilde kreeft met spinazie-look-boter
Sint-Jacobsvruchten op Normandische wijze
Crumble van Parmezaanse kaas, dragon en oregano
Krentenbrood 750 gram
Entrecote met gebroken peperroomsaus
Groentenspaghetti met pompoenroomsaus en knoflookcrumble
Hertengebraad natuur
Chocoladebrood van 750 gram
Gebakken pladijs met botersaus
Filet pur van everzwijn met zijn poivrade saus
Ovengebakken kikkerbilletjes in lookroomsaus
Gebakken lamsboutsneden met knoflook
Erwtjes natuur
Gebakken zalmforelfilets met citroenboter
Getomateerde champignon-pepersaus
Gebakken groene asperges
Rolletjes sperziebonen met spek samengebonden
Gegratineerd varkenshaasje
Gegratineerd varkenshaasje in spekkorst
Gebakken varkenshaasje natuur
Gestoofd witloof natuur
Rosti met spekjes - Zwitserse aardappelkoek
Orloffgebraad met varkensvlees
Orloffgebraad met kalfsvlees
Orloffgebraad met kalkoen
Gestoofde kippenmagen in currysaus
Gestoofde bosduif met zilverajuintjes
Gebakken mosselen op de wijze van Viviane
Aardappelstoemp met erwten
Gebakken victoriabaars natuur
Aardappelstoemp met groene boontjes
Ovengebakken kip natuur met zijn demi-glacesaus
Entrecote met groene pepersaus
Varkensmedaillons met appeltjes in calvadossaus
Varkenslapje archiduc - champignonroomsaus
Gebakken heilbot natuur
Croque monsieur met mozzarella en ontbijspek
Gebraden kalkoenborst natuur
Gebraden kalkoenborst met kerstomaatjes
Vol-au-vent met witte asperges
Gebakken kwartels natuur
Gebakken steenbolk natuur
Gebakken zeewolfhaasje natuur
Chateaubriand met fleur-de-sel
Risotto met genovese pesto en champignons
Brioches met chocoladekorrels
Pommes mousseline - Mousseline aardappelen met kokosroom
Witte asperges met zeekraal
Ovengegaard runderstoofvlees
Zoete prei-kurriesoep
Kikkerbilletjes in spinazieroomsaus met knoflook
Crumble met kersen
Gebakken roodbaarsfilet natuur
Gebakken roodbaarsfilet in citroenbotersaus
Risotto met mais
Brownies
Crumble met peren
Courgettesoep met koriander en kokosmelk
Varkenslapje in Gentse mosterdroomsaus
Gebakken scampi in knoflookroom
Gebakken lamskoteletten natuur met knoflook
Fazant met zijn poivradesaus
Lamsbiefstuk met lookroomsaus
Paarden filet pur bleu-chaud met gebroken pepersaus